S
serenal
Ziyaretçi
- Konu Sahibi serenal
-
sana bı sorum var
'' evlenmek konusunda ikimiz de korkuyoruz ''
demıssın,
peki ailesının senı sevıp kabullenmesını neden ıstıyorsun o halde?????
yavastan yavastan yerını mı yapıyorsun daha nasıl net sorabılırım? cok celıskılı konusmussun
ıstemem yan cebıme koy derler buna atalarımız kuşum.
bıze laf salatası yapma bari
taramalı tüfek gibisin nadya....
biraz dinlen, nefes al istersen....
hoşlanmadığın konuya yazmak için acele etme ...
konu sahibinin kendine olan güveni seni neden bu kadar rahatsız etti ki...
güvensin kendine elalemın guvenınden bana ne? allaskına sızı rahatsız etmıstır belkı
benım dedıgımden farklı bır yorum katmıssınız hayır olsun.
benım bahsettıgımse;
güvenden öte burda çelişki var
bı yerde dıyor kı evlılık korkutuyor
hemen aynı cumlede dıyor kı aılesı benı ıstemıyor
ben artık cevaplamıycam yazısını cunku bızı kandırıyor
önce bıze dürüst olsun evet cocugun aılesı benı kabullensın ben de evlenmek ıstıyorum desın bana korkuyrum numarası yapmasın burada da bıze bu laflarla kandırmaya calısmasın, cocuk bıde kucuk hadı buyuk olsa tamam dıycem mınıcık cocuk 24 yasında sense 29 ooh masalah. neyse kolay gelsın burc murc hıkaye cocuk daha mınıcık sana göre.
güvensin kendine elalemın guvenınden bana ne? allaskına sızı rahatsız etmıstır belkı
benım dedıgımden farklı bır yorum katmıssınız hayır olsun.
benım bahsettıgımse;
güvenden öte burda çelişki var
bı yerde dıyor kı evlılık korkutuyor
hemen aynı cumlede dıyor kı aılesı benı ıstemıyor
ben artık cevaplamıycam yazısını cunku bızı kandırıyor
önce bıze dürüst olsun evet cocugun aılesı benı kabullensın ben de evlenmek ıstıyorum desın bana korkuyrum numarası yapmasın burada da bıze bu laflarla kandırmaya calısmasın, cocuk bıde kucuk hadı buyuk olsa tamam dıycem mınıcık cocuk 24 yasında sense 29 ooh masalah. neyse kolay gelsın burc murc hıkaye cocuk daha mınıcık sana göre.
burda önemli olan yaş farkı değil sizin kafalarınızın uyuşması
benim sevgilim benden 2 yaş küçük ama öyle olgundur ki sanırsın 35 yaşında
aslında yaşa değil kafa yapısı ve anlaşmaya bakacaksın
sen 29 yaşında biri olarak 24 yaşındaki sevgilinle anlaşabiliyor musun senin yanında çocuk gibi mi davranıyor yoksa onunla birlikteyken yaş farkını hissetmiyor musun sen bunlara bak önce canım
siz anlaştıktan sonra her türlü ailesi kabul eder
şuan seni tanımıyorlarmış tanışınca sizin ne kadar uyuştuğunuzu da aileye göstermeye çalış
öncelikle sen emin misin bu ilişkiden onu düşün
eğer sen eminsen zaten her şekilde başkalarını da ikna edersin
Baileys, daha öncede erkek arkadaşım olmuştu ama bukadar iyi anlaşmamıştım.. yanında bukadar iyi vakit geçirmemiştim.. bende biraz çocuk ruhlu bir insanım, oda yaşıtlarına göre daha olgun biri bu şekilde birbirimize yaklaşmış oluyoruz karakter bakımından
yorumun için çok teşekkürler.. iyi geceler
Nadya senin yazdıkların çelişkili..önceki mesajlarda önemli değil o yaş farkı diyordun şimdi de 24 yaşında çocuk ufacık demeye başladın.
Tek inanmayan sensin..Cümleyi iyi anlayamamışsın..Çelişkili hiç bir şey yok konu sahibesinin yazdıklarında..zemuszemus
desteğin için teşekkür ederim..a.s.
çocuğun yaşı 24 olabilir,ama dirayetli,ne istediğini bilen biriyse bence birşey farketmez....35 yaşında olup sünepe olacağına 24 yaşında olup tuttuğunu koparan cinsten olsun yeter...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?