Hayırlısı.Eşim beni çok seviyor öyle ickisi kumarı disar hayatida yok.sürekli benle ve oğlumuz(3 bucuk yasinda) var bitane afacan onnla.ama eşim bazen sevmeyi abartiyor.sürekli onnla ilgileniyim istiyor.ilgilenmeyince surat asiyor.e ufaklikta hep onnla ilgilenmemi istiyor.cook yaramaz.bi yandan ev almış başını gitmiş zaten.ev demeye bin şahit ister.ne yapicagimi şaşırdım
Tek derdin bu olsun be kardesim :)
millet eşinin ilgisizliğinden şikayet eder siz de ilgisindenEşim beni çok seviyor öyle ickisi kumarı disar hayatida yok.sürekli benle ve oğlumuz(3 bucuk yasinda) var bitane afacan onnla.ama eşim bazen sevmeyi abartiyor.sürekli onnla ilgileniyim istiyor.ilgilenmeyince surat asiyor.e ufaklikta hep onnla ilgilenmemi istiyor.cook yaramaz.bi yandan ev almış başını gitmiş zaten.ev demeye bin şahit ister.ne yapicagimi şaşırdım
nazar değsin diye yazıyorsun bence. dile getirme haline şükret. maşallah hep böyle ilgi istesin.
millet eşinin ilgisizliğinden şikayet eder siz de ilgisinden
gerçi sizinki ilgi göstermek harici , ilgilenilmekte istiyor ....
ama bu çok normal benim eşimde bana sorsanız 5 yaşında çocuktan farksız , çok sevgisini belli etmesede bilirim beni sevdiğini ama hep ilgilenilmek ister ,çocuk gibi yeri gelir azarlarım yeri gelir yatırır dizime severim,okşarım ama hiç şikayet etmez
yakında bebekte olacak bakalım neler olacak
Bu kadar aşırı ilgi de bunaltıcı olmaz mı.
Ben her şeyi kararında sevenlerdenim de :)
Yine de maşallah.
Hiç ilgi göstermemesinden bin kat iyidir.
Eeee canim cocuklu bir bayan olmak kolay degil...Ama öyle böyle değil gerçekten sürekli tepemde ikiside akşam olunca kndimi yayaga bi atiyorm anında uyuyorm
bu ifadeden farkim kalmadı yanı kndimede vakit ayiramiyorum
Eeee canim cocuklu bir bayan olmak kolay degil...
Bir koca bebege birde kucuge bakiyoruz
yakinda bende iki kucuk bir koca bebek olmus olacak ...
Ben ne yapam nerelere gidem
Akşam işten geldi bana diyoki sen bana niye yazmiyosun whatsupptan ?ya diyorum ne yaziyim yazicak biseyim yokki bütün gün evdeyim farklı bisey yapmiyormki hep bildiğin şeyler. Gece yatıyoruz gelmiş bana sariliyo tamam bnde yardım edicem bndan snra sana falan dedi.bnde uyku sersemi sayikliyo heralde falan sandm.sabah kalktım kahvaltı hazirliyorm kalkmış bana yardım ediyo.normalde elini sürmez
Akşam işten geldi bana diyoki sen bana niye yazmiyosun whatsupptan ?ya diyorum ne yaziyim yazicak biseyim yokki bütün gün evdeyim farklı bisey yapmiyormki hep bildiğin şeyler. Gece yatıyoruz gelmiş bana sariliyo tamam bnde yardım edicem bndan snra sana falan dedi.bnde uyku sersemi sayikliyo heralde falan sandm.sabah kalktım kahvaltı hazirliyorm kalkmış bana yardım ediyo.normalde elini sürmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?