Benim bir derdim var ama ne ?

benvben

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2015
86
43
88
Merhabalar arkadaşlar nerden başlasam ne yazsam şuraya yazarken bile kafam o kadar doluki aslında ben başlıkta bile ne yazacağımı bilemedim işsizim iş arıyorum ama bulamıorm bu beni yiyip bitiriyor o kadar cok herseyi düşünüyorumki neredeyse hergün mutsuzum siz diceksiniz ki eee napalım biz ben enerjik olmak istiyorum yapı olarak biraz yavaşım ama etrafımdaki enerjik insanlara o kadr imreniyorumki 24 yasında bi insan nasıl 70 yasında gibi hissedebilir kendimi cok yorgun hissediyorum.. Neler yapabilirim fikirlerinize ihtiyacım var o kadr cok düşünüyorumki sürekli hastayım halsizim :( Ama her zaman diyorimki Allah daha büyük dertler vermesin bunada şükür ama böyle hissetmekte elimde degil yorgunum.. :(

Pozitif ol. Kendini de çok fazla eleştirme. Herkes olduğu gibi. Başkaları gibi olmak zorunda değilsin. O çok enerjik dediğin insanlar beni mesela çok yorarlar. Sanki sürekli bir arayış içindedirler, huzursuz, aradıklarını bulamazlar. Bu halinle hayata tutun.

Pozitif ol. Kendini de çok fazla eleştirme. Herkes olduğu gibi. Başkaları gibi olmak zorunda değilsin. O çok enerjik dediğin insanlar beni mesela çok yorarlar. Sanki sürekli bir arayış içindedirler, huzursuz, aradıklarını bulamazlar. Bu halinle hayata tutun.
Ne güzel yazmışsınız kendimi oldugum gibi kabul edemiyorum neden bilmiyorum hep bi neden arıyorum kendime karsı cok acımasızım ama dısarıya hic öyle degilim herkes işin de gücünde düzenli bi hayatları var imrenmek böyle bişey olsa gerek ne yapmak istedigiimi bilmiyorum bişeylere karar versemde cesaretim kırık sanki.

Ne güzel yazmışsınız kendimi oldugum gibi kabul edemiyorum neden bilmiyorum hep bi neden arıyorum kendime karsı cok acımasızım ama dısarıya hic öyle degilim herkes işin de gücünde düzenli bi hayatları var imrenmek böyle bişey olsa gerek ne yapmak istedigiimi bilmiyorum bişeylere karar versemde cesaretim kırık sanki.
Evde oturma. Mutlaka bir işe gir. Az çok deme çalış. Bak ben yüksek lisans mezunuyum. İlk iş yerinde ofis işimin yanında tuvalet de temizliyordum. Çünkü temizlik için eleman yoktu. 15 günde bir sıra geliyordu herkese. İş beğenmemezlik etme. Tecrübe edin. Yolun açık olsun.

Evde oturma. Mutlaka bir işe gir. Az çok deme çalış. Bak ben yüksek lisans mezunuyum. İlk iş yerinde ofis işimin yanında tuvalet de temizliyordum. Çünkü temizlik için eleman yoktu. 15 günde bir sıra geliyordu herkese. İş beğenmemezlik etme. Tecrübe edin. Yolun açık olsun.
Sanırım iş ararken bekleme kısmı en zor olanı fazla sabırla beklemek gerek iyi dilekleriniz için teşekkürler

sağlık yönündenn bir sıkıntınız var mı öncelikle kansılzık,d vitam eksiklği,hipotiodi vss..yoksa sorunuz psikiyatrik sanırım uzmana görünün bir an evvel
Yok aslında yani uzun süredir bana göre uzun olan bir süredir gitmiyorum doktora 2 ay kadar falan sık sık kendimce ufak tefek hasta oluyorum ama sonra çözüm bulamayınca uzman bir psikologa gittim 3 aya yakın kaygı sorunum oldugu icin gittim ama maddi imkanlardan dolayı bırakmak zorunda kaldım.. Kendimce kafamı dagıtacak bişeyler bulmak istiyorum ama yorgunum ne yazıkki kendi içimde

Ahh ah ben de aynıyım. Yüksek lisans bile bitti. Yok iş yok. Emeklilerim hep çöpe. Sizi çok iyi anlıyorum aynısını yaşıyorum. Kimseyle görüşmek istemiyorum. Herkesin düzeni var. Bende ne enerji ne de para var.
Artık bizimde yolumuz açılır inşallah ne diyeyim ağlamaktan bıktım.

Ahh ah ben de aynıyım. Yüksek lisans bile bitti. Yok iş yok. Emeklilerim hep çöpe. Sizi çok iyi anlıyorum aynısını yaşıyorum. Kimseyle görüşmek istemiyorum. Herkesin düzeni var. Bende ne enerji ne de para var.
Artık bizimde yolumuz açılır inşallah ne diyeyim ağlamaktan bıktım.
Bazen cok kızıyorum kendime bir bak etrafına diyorum o kadar sanslısınki aslında elbetteki kısmetin bi yerdedir diyorum ama elimde degil bi düzenimin olmaması beni üzüyor ve bir işte başlasam başarıp başaramayacagımdan cok korkuyorum sanki kendime güvenim yok gibi bir iş yapim hemen yoruluyorum

Bende senin gibiyim hep yorgun, halsiz üşengeç, hastalık hastası
1 hafta içinde ilk midem bulandı, dün kulak Ağrı'm doktora gittim bugünde başım :kızgın:
Kendi kendimi hasta olcam kesin diye diye hasta ediyorum :KK14:
Bence bizimkisi bezmişlik sendromu :eek:

Sizinle tamamen aynıyız bu kadar olur yani. Aynı ben. Ben de hep zamanı vardır hayırlısı olsun falan diyorum ama yok öyle bir zaman geliyorki yine bunalım. Ne iş var ne eş ne de bir aday. Yalnızlık işsizlik hep böyle. Bütün arkadaşlarım düzen kurdu. İnsan imreniyor. Birbirimize dua edelim canım.

Bende senin gibiyim hep yorgun, halsiz üşengeç, hastalık hastası
1 hafta içinde ilk midem bulandı, dün kulak Ağrı'm doktora gittim bugünde başım :kızgın:
Kendi kendimi hasta olcam kesin diye diye hasta ediyorum :KK14:
Bence bizimkisi bezmişlik sendromu :eek:
Ve bende hasta olmaktan korkmada var sanki insan degilim aslında insanlık hali ama düşünmekten olan seyide abartıyorum nAsıl bir cıkış yolu bulucam bilmiyorum

Sizinle tamamen aynıyız bu kadar olur yani. Aynı ben. Ben de hep zamanı vardır hayırlısı olsun falan diyorum ama yok öyle bir zaman geliyorki yine bunalım. Ne iş var ne eş ne de bir aday. Yalnızlık işsizlik hep böyle. Bütün arkadaşlarım düzen kurdu. İnsan imreniyor. Birbirimize dua edelim canım.
Edelim tabi insan kendine kızıyor sanki dünyada tek kendi böyleymiş gibi düşünüyor ama işte elimizde degil nasıl gececek ben böyle olmak istemiyorm dedikce icinde buluyorum kendimi

Merhabalar arkadaşlar nerden başlasam ne yazsam şuraya yazarken bile kafam o kadar doluki aslında ben başlıkta bile ne yazacağımı bilemedim işsizim iş arıyorum ama bulamıorm bu beni yiyip bitiriyor o kadar cok herseyi düşünüyorumki neredeyse hergün mutsuzum siz diceksiniz ki eee napalım biz ben enerjik olmak istiyorum yapı olarak biraz yavaşım ama etrafımdaki enerjik insanlara o kadr imreniyorumki 24 yasında bi insan nasıl 70 yasında gibi hissedebilir kendimi cok yorgun hissediyorum.. Neler yapabilirim fikirlerinize ihtiyacım var o kadr cok düşünüyorumki sürekli hastayım halsizim :KK43: Ama her zaman diyorimki Allah daha büyük dertler vermesin bunada şükür ama böyle hissetmekte elimde degil yorgunum.. :KK43:
elemanonline diye bir site var is icin ben issizken cok is bulmustum o siteden bir bakmani oneririm .zaten ise basladiginda maasini eline aldiginda hersey kendiliginden duzelir

elemanonline diye bir site var is icin ben issizken cok is bulmustum o siteden bir bakmani oneririm .zaten ise basladiginda maasini eline aldiginda hersey kendiliginden duzelir
Hemen bakacağım bunu duymamıştım hergün her dakika o sitelerde geziyorum bende iş bulursam hersey düzelir en azından kafamda kurup düşünecek vaktim olmaz diyorum

Hemen bakacağım bunu duymamıştım hergün her dakika o sitelerde geziyorum bende iş bulursam hersey düzelir en azından kafamda kurup düşünecek vaktim olmaz diyorum
evet fazla bilinmiyor o nedenle daha cok sansin oluyor klasik is sitelerine cok kisi giriyor sansin az oluyor fakat bu site fazla bilinmediginden daha cok sansin var umarim uygun birsey bulursun burdan hayirli haberlerini aliriz

Hastalık hastası olmak böyle bişey sanırım Allah dermansız dert vermesin ama bu kafada kurmak yani olanı abartmakta cok kötü bişey :KK43:
Çok kötü tabi ki
Sabah kalkar kalkmaz gergin uyanıyorum artık böyle kafamı duvarlara çarpasım geliyo
Hani böyle pozitif ol Gül Mutlu ol diyorlar ama içten gelmiyo işte:işsiz:

Back
X