• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim boşanmam , annemi daha kötü etkiledi

Ayyy ben kocamı süründürsem annem muhtemelen bel fıtıklı haliyle takla atmaya kalkışır. Gerçi benimkinin de hali çok sağlıklı değil ama sizinki cidden abartmış. Kesinlikle evine göndermeye çalışın. Zaten sizin için oldukça zor bir dönem. Bir de başkalarının modunuzu düşürmesine izin vermeyin. Her şeyi yoluna koyduğunuzda da annenizi bir psikoloğa vs götürseniz iyi olur. Kızının boşanması için kendini bu kadar harap etmesi hiç normal değil.

Annenize teşekkür edip eve gönderin.
Belki acımasız gelecek yazdıklarım ama tırnağın varsa başını kaşı durumu var malesef.
Ayni benim annem ve ablam da böyleydi bı yerden sonra ehh beni kim teselli edecek deyip dehledim hepsini.
Bu süreçte size iyi gelecek insanlarla görüşün anneniz de kendi kendine depresyona girebilir evinde.
İyi olunca belki bir anne olduğu aklına gelir kimbilir.
Unutmayın siz çocuksunuz ebeveyn olan o.

Ayni benim annem. Cok uzuldum gercekten. Ama ben bu tarz seylerde anneme aslinda o kadar da uzulecek bisey olmadigina ikna edip olayi normallestiririm. Cok neseli ve hayat dolu davranirim. Annemi bu konudan uzak tutarim. Yada konuyu sakaya vururum. Bu sekilde oda psikolojik olarak rahatlar ve abarttigini falan dusunur normallesir olay.Yani biraz usta oldum annemi teselli etmede ne yazik ki :) ne kadar benim icin zor olsa da annem icin deger bana gore. Bu zmana kadar bana bu kadar emek ve deger veren anneme biraz emek ve deger vermek beni asla yormuyor hamdolsun. bunlari yapin ve annenizi hic kirmayin size bu kadar deger veren birini birdaha asla bulamazsiniz. Cahilce yorum yapanlari da Allaha havale edin bosverin. Zaten su hayatta en akilli en duzgun olan kendileri (!). Asla hata yapmam sanip gelene gecene salliyorlar. Bunu da "gercekleri soylemek" olarak adlandiriyorlar. Ama bu sadece patavatsizlik ve dusuncesizlik. Herkes burda konustuklariyla illaki karsilasacak bakalim o zaman nasil bir tavir sergileyecekler. Ben tahmin ediyorum gerci ama neyse :)

Benim annem bunların 2-3 üst sürümü. Analiz yetenegimin temelini kendisine borçluyum. Direk depresyona girmek gibi basit ve ucuz taktiklere başvurmaz . Delice destek olup psikolojik baskının dozunu artırır. Sucluluk, tesekkur, minnet, ofke arasinda sahane gunler. Ay canım benim, yaşla beraber bırakıyor bu isleri artık. Kısmetse ben devralicam🤣🤣🤣
Konu sahibi ne atarlanmissiniz millete yahu. Goygoy yapmışlar. Herseyi bu kadar ciddiye alırsanız vay halinize. Gönderin evine annenizi bence. Bir süre kendinize yogunlasin.

Back
X