• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim boşanmam , annemi daha kötü etkiledi

Saçmalamayın ne kadar kırıcısınız , bi tarafınızdan uydurup buraya insanların üzüleceği şeyler yazıyorsunuz
Kadin belki demis kesin boyledir dememis cunku boyle davranmasinin mantikli bir aciklamasi yok annenizin.

Kızlar ben boşanma sürecindeyim ama tazminat falan açtım anlaşmadım , süründürüyorum eşimi Şuan. Ama annem o kadar üzülüyor ki , destek olmak için benim evimde kalıyor. 3 aydır falan ama annem o kadar hayattan kopuk ki , hiç kendine bakmıyor. Bırakın evden çıkmayı yataktan bile çıkmıyor. Beklediğim için değil ama akşama kadar evde ben okuldayken bir tencere yemek yapmıyor. Hep yatıyor uyuyor telefona bakıyor. Hep ağlıyor. Duş bile almıyor günlerce aynı şeyleri giyiyor kendine bakmıyor. Çok üzülüyorum sanırım depresyonda ama doktora da gitmiyor. Hasta oluyor ama doktora bile götüremiyorum çok inatçı ben çok yoruyor bu hali. Sizce ne yapmalıyım ?
Belki evine dönse daha İİ olur.

Kadin belki demis kesin boyledir dememis cunku boyle davranmasinin mantikli bir aciklamasi yok annenizin.
Kesin böyledir diyebilir mi zaten ? Ben çok merak ediyorum siz nasıl insanlarsınız ya. Derdimi anlatmaya geldim daha da insanı dertlendiriyorsunuz , sizin öylesine yazdığınız bişey karşınızdakini yaralayabilir bunu düşünemiyor musunuz?

Kesin böyledir diyebilir mi zaten ? Ben çok merak ediyorum siz nasıl insanlarsınız ya. Derdimi anlatmaya geldim daha da insanı dertlendiriyorsunuz , sizin öylesine yazdığınız bişey karşınızdakini yaralayabilir bunu düşünemiyor musunuz?
Ben yazmadim zaten o yorumu. Ama belki boyledir ondan anneniz ayrilmanizi kaldiramadi demek istemis yazan kisi neden buna bu kadar icerlediniz ki oyle degilse degil deyin gecin. Bu kadar takilmayin.

Vay arkadas neden bosandıgınızı cok merak ettim Sımdı bakın🤣

Bir insan üzülmüş , siz bunu mu anlıyorsunuz, ne kadar kötü kalplisiniz , bundan bile alay edecek bişey çıkardınız yazık size, aynısını sizin de başınıza gelebilirdi
Alay edildiğini nereden çıkardınız hanımefendi,arkadaş belki dedi,kesin öyledir diyede yazmadı zaten.
Ben ne yazdım oda bir seçenek kesin o yüzden demedim demi.
Siz lafı nasıl algılıyorsunuz öyle,size 2 seçenekli yazdım ona bile cevap vermediniz oysaki sadece tahmindi.

Alay edildiğini nereden çıkardınız hanımefendi,arkadaş belki dedi,kesin öyledir diyede yazmadı zaten.
Ben ne yazdım oda bir seçenek kesin o yüzden demedim demi.
Siz lafı nasıl algılıyorsunuz öyle,size 2 seçenekli yazdım ona bile cevap vermediniz oysaki sadece tahmindi.
Bir sürü seçenek olabilir , herşey olabilir yani gidip de bunu söylemeniz dalga geçmekte ben üzüntümü dile getiriyorum siz beni eğlence olarak görüyorsunuz , birşey demeyin daha fazla lütfen

Bir sürü seçenek olabilir , herşey olabilir yani gidip de bunu söylemeniz dalga geçmekte ben üzüntümü dile getiriyorum siz beni eğlence olarak görüyorsunuz , birşey demeyin daha fazla lütfen
Gercekten abartma konusunda annenize benziyorsunuz. Burada bir suru oneri veren oldu onlara degil buna takilmaniz...

Online terapi aldirin mecbur konuşacak pcden bağlanin kamerayi acin odadan çıkıyorum önden dr bilgi verin sorunlar böyle böyle belki konuşur

Ben sizin konularınızın ne olduğunu bilmiyorum,sadece tahminde bulundum bunun gibi bir çok örnekleri var toplumda.
Dalga geçmem ben asla,hele eğlence amaçlı hiç yapmam sonuçta kadınsınız.

Ben sizin konularınızın ne olduğunu bilmiyorum,sadece tahminde bulundum bunun gibi bir çok örnekleri var toplumda.
Dalga geçmem ben asla,hele eğlence amaçlı hiç yapmam sonuçta kadınsınız.
Üzgün birine damat yağlı kapıysa demek ki , lafı sizce ne anlama geliyor ?

benim annemde boşanma süreimde hasta olmuştu ve şuan hayat boyu devam eden bir rahatızlık edindi anneler zor atlatıyor bence terapi almasını sağlayın.

Kızlar ben boşanma sürecindeyim ama tazminat falan açtım anlaşmadım , süründürüyorum eşimi Şuan. Ama annem o kadar üzülüyor ki , destek olmak için benim evimde kalıyor. 3 aydır falan ama annem o kadar hayattan kopuk ki , hiç kendine bakmıyor. Bırakın evden çıkmayı yataktan bile çıkmıyor. Beklediğim için değil ama akşama kadar evde ben okuldayken bir tencere yemek yapmıyor. Hep yatıyor uyuyor telefona bakıyor. Hep ağlıyor. Duş bile almıyor günlerce aynı şeyleri giyiyor kendine bakmıyor. Çok üzülüyorum sanırım depresyonda ama doktora da gitmiyor. Hasta oluyor ama doktora bile götüremiyorum çok inatçı ben çok yoruyor bu hali. Sizce ne yapmalıyım ?
Niye anneniz bu halde ne bileyim sen bosaniyorsun kızımın depresyona girecek zamanı yok onun yerine ben gireyim mi demiş ? Başka bir derdi vardır belki ya da evlilik onun istegimiydi kızımın başını yaktım mi diyor ? Bu kadar ağır yaşaması anormal

Başka sıkıntıları da olabilir

Back
X