• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim boşanmam , annemi daha kötü etkiledi

Bende de var aynı sürümden. Herşey ama her şey muhakkak onunla ilgili. Onun duyguları, onun üzüntüleri, onun mutluluğu vs. Ebeveynlik yapacağına evlat gibi davranır beni ebeveyn olmaya zorlar. Yemeyiniz. Gitsin kafa dinleyin

Kızlar ben boşanma sürecindeyim ama tazminat falan açtım anlaşmadım , süründürüyorum eşimi Şuan. Ama annem o kadar üzülüyor ki , destek olmak için benim evimde kalıyor. 3 aydır falan ama annem o kadar hayattan kopuk ki , hiç kendine bakmıyor. Bırakın evden çıkmayı yataktan bile çıkmıyor. Beklediğim için değil ama akşama kadar evde ben okuldayken bir tencere yemek yapmıyor. Hep yatıyor uyuyor telefona bakıyor. Hep ağlıyor. Duş bile almıyor günlerce aynı şeyleri giyiyor kendine bakmıyor. Çok üzülüyorum sanırım depresyonda ama doktora da gitmiyor. Hasta oluyor ama doktora bile götüremiyorum çok inatçı ben çok yoruyor bu hali. Sizce ne yapmalıyım ?
ebeveynlik bekleyeceklerse doğurdukları çocuklardan ana olmasınlar ya (annem de böyle tetiklendim, yanlış anlamayın lütfen). Size destek olması gerekiyor şu an onun, onum sizi düşünmesi gerekiyor ne diyim yani..

Kesin böyledir diyebilir mi zaten ? Ben çok merak ediyorum siz nasıl insanlarsınız ya. Derdimi anlatmaya geldim daha da insanı dertlendiriyorsunuz , sizin öylesine yazdığınız bişey karşınızdakini yaralayabilir bunu düşünemiyor musunuz?
Konu sahibi kusura bakmayın ama anneli kızlı çok histeriksiniz. İnsanlar kötü niyetli olmadıklarını söylüyorlar ama hala uzatıyorsunuz, Bu kadar abartmayın.

Kesin böyledir diyebilir mi zaten ? Ben çok merak ediyorum siz nasıl insanlarsınız ya. Derdimi anlatmaya geldim daha da insanı dertlendiriyorsunuz , sizin öylesine yazdığınız bişey karşınızdakini yaralayabilir bunu düşünemiyor musunuz?
Bu kadar tepki verecek bir şey değil yazılanlar anneniz resmen aşk acısı çeker gibi acı çekiyor normal mi sizce? İnsanların aklına her şey gelir. Damadın yağlı kapı ihtimali emin olun daha masum.

Sizin sinirleriniz bozulmuş. Bira sakin olun.
Burda yazılanlara takılmayın bu kadar.
Annenizin yaptığı normal değil. Niye bu hallerdesin diye sorunca ne diyor?
Size daha önce boşanma dayan, çek böyle falan dedi mi ?
Ya da sizin evliliğinizin mükemmel olduğunu mu zannediyordu birden boşanma durumu olunca şok mu oldu?

Anneniz biraz drama kraliçesi anlaşılan. Aileler evliliğe aşırı anlam yükledikleri için boşanma durumunu da abartıyorlar bu şekilde.
+1
Konu sahibi herkesin üzüntüsünü yasama sekli farklı. Yıllar önce annem fizik tedavi görerken bir kadın ile tanışmıştı. Kadının evli çoluk çocuk sahibi oğlu İstanbul a çalışmaya gidiyor ve orada başka bir kadınla tanışıp onunla evlenmek istiyor. Karisini ve çocuklarını evden kovmaya kadar gelmiş meseleleri. Kadın, oğlu ve gelinine üzülüp felç geçirmişti. Yas ilerledikçe kötü olaylar insanları daha çok yaralıyor daha altından kalkılmaz bir hale getirebiliyor. Sizin enerjiniz isteğiniz o gücünüz varsa annenizle dışarı çıkın güzel vakit geçirmeye bakin. Saglicakla kalın.

Anneniz biraz drama kraliçesi anlaşılan. Aileler evliliğe aşırı anlam yükledikleri için boşanma durumunu da abartıyorlar bu şekilde.
Ya kadın 2 yıl ayrı yaşadı, o süt oğlan anasından izin alıp gelemedi bile ckfkfkfk, evlilik mi kalmış bitti diye üzülecek? Anası bence bahaneyle kendini eğletecek, yıkılmaya gelmiş. Bazı insanlar aman o bana yıkılmadan ben ona yıkılayım hesabı yapıyor.

Annenizden fazlaca etkilenmişsiniz herhalde, aşırı tepkili buldum sizi. Her kafadan başka ses çıkabilir, size uyar uymaz boşverin çok takılmayın. Anlattığınız durum çok değişik, detay vermediğiniz için insanlar merak edip fikir yürütmüş haliyle. Neyse, ben olsam annemi evine gönderirim, destek olmak için geldi diyorsunuz da nesi destek bunun, çocuk avutuyor gibi olmuşsunuz her şeyin üstüne. Dövünecekse gitsin evinde dövünsün. Sizin sağlam sakin kafaya ihtiyacınız var bu süreçte her şeyden önce.

Annenizden fazlaca etkilenmişsiniz herhalde, aşırı tepkili buldum sizi. Her kafadan başka ses çıkabilir, size uyar uymaz boşverin çok takılmayın. Anlattığınız durum çok değişik, detay vermediğiniz için insanlar merak edip fikir yürütmüş haliyle. Neyse, ben olsam annemi evine gönderirim, destek olmak için geldi diyorsunuz da nesi destek bunun, çocuk avutuyor gibi olmuşsunuz her şeyin üstüne. Dövünecekse gitsin evinde dövünsün. Sizin sağlam sakin kafaya ihtiyacınız var bu süreçte her şeyden önce.
Annem babamla boşandı benim , şimd eski günlerim yine aynı oldu diyor. Çok inatçı , ne yapacağımı şaşırdım günlerde yataktan çıkmıyor

Annem babamla boşandı benim , şimd eski günlerim yine aynı oldu diyor. Çok inatçı , ne yapacağımı şaşırdım günlerde yataktan çıkmıyor

Açıkça söyleyin, kırılma darılma diye düşünmeden 3 aydır bu şekilde olmasının size destek yerine köstek olduğunu, asla iyi gelmediğini, moralinizin iyice bozulduğunu ve şu an kendinizden başkasını düşünmeye enerjiniz olmadığını söyleyin. Rica edin evine dönsün, bu süreci yalnız atlatmaya karar verdiğinizi söylersiniz. Çok yıpranırsınız yoksa böyle.

Kızlar ben boşanma sürecindeyim ama tazminat falan açtım anlaşmadım , süründürüyorum eşimi Şuan. Ama annem o kadar üzülüyor ki , destek olmak için benim evimde kalıyor. 3 aydır falan ama annem o kadar hayattan kopuk ki , hiç kendine bakmıyor. Bırakın evden çıkmayı yataktan bile çıkmıyor. Beklediğim için değil ama akşama kadar evde ben okuldayken bir tencere yemek yapmıyor. Hep yatıyor uyuyor telefona bakıyor. Hep ağlıyor. Duş bile almıyor günlerce aynı şeyleri giyiyor kendine bakmıyor. Çok üzülüyorum sanırım depresyonda ama doktora da gitmiyor. Hasta oluyor ama doktora bile götüremiyorum çok inatçı ben çok yoruyor bu hali. Sizce ne yapmalıyım ?
E anneniz size destek olmuyor ki !
Bayağı köstek oluyor.
Eğer anneniz evine gitmezse, yakında ikinizde hasta olursunuz.

Yanımdaydı, ya siz ne kadar yılan dilli birisiniz , gerçekten buraya yazdıklarınız kimseye yardımcı olmayan sadece kendi patavatsızca cümleleriniz ne yapmaya çalışıyorsunuz ya hayır konuş ya da sus , buraya moralimi bozmaya mı geldin
2 yıldır kocanız yoktu şimdi mi aklına gelmiş ayılıp bayılmak? Sizden rol çalıyor görmüyor musunuz bunu? Ben alemi çekeceğime alem beni çeksin hesabı yapıyor. Amaaan uğraşın durun bana ne? O kadar derdin arasında bi de bununla uğraşın alışmışsınız nasılsa.

Anneniz kendi evine gitsin. Siz de kendiniz hayatınıza devam edin. Böyle olmaz ki. Sonuçta boşanma kararını keyfi vermediniz. Ki keyfi vermiş olsanız bile bunun sorumluluğu size ait.

Ayy Allahım kız bu benim annem..
Lütfen gönder evinde üzülsün. Senin desteğe ihtiyacın varken bir de annen ile uğraşıyorsun. İsterse bit düşsün saçına ama kendi gözünün önünden uzaklaştır. Üzül ağla kendi acını yaşa. Annen kendi evinde sorumluluk alınca normal hayata döner.

Yanımdaydı, ya siz ne kadar yılan dilli birisiniz , gerçekten buraya yazdıklarınız kimseye yardımcı olmayan sadece kendi patavatsızca cümleleriniz ne yapmaya çalışıyorsunuz ya hayır konuş ya da sus , buraya moralimi bozmaya mı geldin

Ama haklı değil mi? Şu an sadece kızın boşandı demekten dolayı depresyonda, siz mutsuz olduğunuz için değil ki? Katip bazen acımasız yazıyor gibi gelse de karşıdaki insanda aydınlanmaya sebep oluyor.

Bana kızacaksınız ama siz de anneniz gibi abartılı tepki veriyorsunuz. Yılan dilli demişsiniz kadına hemen. Diğer üye ile de sayfalarca tartışmışsınız. Bence annenizden gitmesini isteyin, sizin de psikolojinizi bozuyor belli ki. Aklıma babam kalp krizi geçirdiğinde yanında ağlayıp filancanın oğlu da kalp krizinden öldü diyen halası geliyor.

Back
X