Benim bunu yaşamam normal mı benim yaşadım şey kıskançlık mı?

Her nasibin bir vakti var.
Ev bulunması imkansız bir şey değil, sakin ol biraz.
İnsanları da tersleme, kimse kimseyi çekmek zorunda değil. Herkesin yükü kendine ağır.
Bende kimsenin yükünü çekmek zorunda değilim

deprem bölgesinde mi yaşıyorsunuz? evi nasıl bulamıyorsunuz. kiralar mı yüksek geliyor yoksa icinize sinmiyor mu

s
deprem bölgesinde mi yaşıyorsunuz? evi nasıl bulamıyorsunuz. kiralar mı yüksek geliyor yoksa icinize sinmiyor mu
Deprem bölgesinde yaşayacağız çünkü nişanlım orada işi orada
Hem kiralar yüksek hemde evler aşırı kötü ve işimize sinmiyor

s

Deprem bölgesinde yaşayacağız çünkü nişanlım orada işi orada
Hem kiralar yüksek hemde evler aşırı kötü ve işimize sinmiyor
kiralar her yerde yüksek. kötü bir ev bulup içine tadilattan başka çare yok. ben çöplük gibi bir eve girmiştim zamanında. ya da sıfır evlerin bitmesini bekleyeceksiniz. mesela ne kadar kiralar? siz ne kadar istiyorsunuz.

Bende kimsenin yükünü çekmek zorunda değilim

Kimseyle muhatap olma sinirliyken, kalp kırmak sadece karşıya değil sana da zarar.
10 yıl sonra hiç hesapsız anda kırdığın kalplerin bedeli yük olur sana.
Senin sinirlerin baya yıpranmış belli, keskin sirke küpüne zarar, kendini silkele bir kendine gel

kiralar her yerde yüksek. kötü bir ev bulup içine tadilattan başka çare yok. ben çöplük gibi bir eve girmiştim zamanında. ya da sıfır evlerin bitmesini bekleyeceksiniz. mesela ne kadar kiralar? siz ne kadar istiyorsunuz.
Evler fiyatı ideal bazıları tam gidip kiralayacak fiyatı iki katına çıkıyor 6000tl buldu nişanlım
Nişanlım maaşı asgari ücret civarın da o kadar yok ben çalışmıyorum
Yada sürekli geçiştiriyorlar vermemek için kendisi canı sıkılıyor benim de ailemizde kimse umursamıyor bunu annem işte eh umursamıya başladı son iki haftadır

Kimseyle muhatap olma sinirliyken, kalp kırmak sadece karşıya değil sana da zarar.
10 yıl sonra hiç hesapsız anda kırdığın kalplerin bedeli yük olur sana.
Senin sinirlerin baya yıpranmış belli, keskin sirke küpüne zarar, kendini silkele bir kendine gel
Bunu yapıyorum zaten sonra onlar beni tersliyor niye uzak kalıyorum diye
Sonra suçlu ben oluyorum her seferinde suçlu olmama rağmen suçlamaktan da bıktım

Evler fiyatı ideal bazıları tam gidip kiralayacak fiyatı iki katına çıkıyor 6000tl buldu nişanlım
Yada sürekli geçiştiriyorlar vermemek için kendisi canı sıkılıyor benim de ailemizde kimse umursamıyor bunu annem işte eh umursamıya başladı son iki haftadır
o zaman siz de iş bulun malesef. atanmaya vs çalışın. lise mezunuysanız güvenlik olmaya çalışın en düşük atama tonlarda. demek ki çözüm varmış. mutfak kötüyse iki boyaya bakar. insan iyisini istiyor anlıyorum. ben de nişanlıyım ve bir ev yüzünden 1 hafta boyunca sürekli ağladım durdum

O maaşla kira ödeyip nasıl yaşayacaksınız peki?
Mesele sadece ev bulmakta değil ki.
Eşyalar nasıl olacak?

Bence siz çevreye takılmış kendi meselenizi öylesine bekliyor gibisiniz. İşlerin yoluna girmesi çaba gerektiren bir durum. Bazen sokak sokak dolanıp ev aramak gerekiyor. Sokak sokak dolaşıp ev arıyor olsanız milleti de düşünecek fırsat bulamazdiniz. İş sizde ve eşiniz de bitiyor.

Sizde mi çalışmayı düşünseniz acaba asgari ücretliye ev sahipleri vermek istemezlerde haliyle. Ama ikinizde çalışsanız birşeyler daha yolunda gider. Hem de gerçekten milleti ne yapmış ne demiş takmazsiniz.

Tam olarak anlamadım yazdıklarını biraz karmaşık olmuş ama takıntı yapma hiçbir şeyi. En güzel şeyler beklemediğin anda olur. Hep söylüyorum hayat inişli çıkışlıdır. Kimse için hep mutluluk ya da hep mutsuzluk diye bir şey yok. Kalbini temiz tut ki ekmeğini güzel ye.

Sizde mi çalışmayı düşünseniz acaba asgari ücretliye ev sahipleri vermek istemezlerde haliyle. Ama ikinizde çalışsanız birşeyler daha yolunda gider. Hem de gerçekten milleti ne yapmış ne demiş takmazsiniz.
Ben çalışmak istemiyorum eşimde izin vermiyor ayrıca ev ben buradan arayamam nişanlım arıyor oradan yani oturacağımız şehirde

O maaşla kira ödeyip nasıl yaşayacaksınız peki?
Mesele sadece ev bulmakta değil ki.
Eşyalar nasıl olacak?
Eşyalarımız hazır herşey hazır işte en çok canımı sıkan da bu bir ev yok
İşte onu diyorum eşim çalışmam izin vermiyor gerçeği ben de çalışmak istemiyorum

İşleriniz yolunda gitmiyorsa işleriniz yolunda gitmediği için üzülürsünüz. Diğerlerinin işlerinin yolunda gitmesini kendinize neden dert ediyorsunuz ?

Cevap veriyorum: Oldukça kıskanç bir insansınız. Çevrenizdekilere sabır diliyorum. Tarzınız da oldukça itici.

İşleriniz yolunda gitmiyorsa işleriniz yolunda gitmediği için üzülürsünüz. Diğerlerinin işlerinin yolunda gitmesini kendinize neden dert ediyorsunuz ?

Cevap veriyorum: Oldukça kıskanç bir insansınız. Çevrenizdekilere sabır diliyorum. Tarzınız da oldukça itici.
Siz de anlamdınız onları işleri yolunda gidiyor diye moralim bozuk değil canım sıkın da değil onun için değil
Bizim ki neden öyle yürümüyor diyorum işlerimiz ben onu diyorum yani

Siz de anlamdınız onları işleri yolunda gidiyor diye moralim bozuk değil canım sıkın da değil onun için değil
Bizim ki neden öyle yürümüyor diyorum işlerimiz ben onu diyorum yani
Bence iyi hissetmek için kendinize dürüst olun. Canınızın sıkılmasını anlıyorum gerçekten zor işler ama konunuzun yarısı diğerleri hakkında. Derdinizin yarısı ev bulamamaksa diğer yarısı da geri kalmak.
Gerçekten boşverin. İnsanız hata da yaparız. Sadece ve sadece kendinize odaklanın.

özetle herkesin işi tıkır giderken sizinkiler pek öyle olmamış
kıskançlık ve haset duygusu var ( gayet insani )
fakat siz bunu büyütürseniz olmayacak sorunlar çıkar ortaya
bende de bu tarz sorunlar var aynı şeyleri yaşamasak da
zaman zaman isyan edecek boyuta geliyorum ve kıyısından dönüyorum
herkesin bir kırılma noktası vardır şu an çevrenizdekilerin çözülen işlerinin yanında sizin göremediğiniz sorunları da olabilir muhakkak
kimsenin hayatı dışarıdan göründüğü gibi değil
evinizi aramaya devam edin
söylemesi kolay diyeceksiniz belki ama şu anki halinize şükredip dua edin
başkalarıyla kendinizi sakın ama sakın kıyaslamayın
elbet bir şekilde yolunuz açılır şu an tam vakti olmayabilir

Back
X