merhaba arkadaşlar
20 yaşındayım 3-4 yıldır estetik olmayı düşünüyorum.ilk başta korkuyordum.ancak forumda ameliyat sonrası paylaşılanları okudukça içim rahatladı.kendime güvenim geldi.bu kış kesin olmaya karar verdim.ancak birkaç doktor arasında kaldım.burnum hem geniş hemde iri olduğu için geç iyileşeceğini biliyorum.bu yüzden doktor çok önemli benim içinfikir verebilmeniz için foto da paylaşıyım dedim.düşündüğüm doktorlar; barış çakır, süreyya şeneldir,emre ilhan
ayrıca ağustosun son haftası kıl dönmesinden ameliyat oldum.çevremdeki insanlar diyorlar ki "narkozun etkisi 6 ay sonra geçiyormuş.6 ay bekle ocak şubat gibi estetik ol"
bu bilgi doğru mu? en az 6 ay beklemelimiyim?
ayrıca forumda gayos'un burnunu çok beğendim.
canim ilk olarak korkmana hic gerek yok burun ameliyati acisiz bir ameliyattir.
burnun kolay bir burun degil ondan doktorunu cok cok cok ama cok iyi sec.
insallah iyi bir karar verirsin ve sende güzel bir buruncuga kavusursun.
evett canım yaa.napıcam bilmiyorum.doktor gerçekten çok önemli.bir de pişman olmaktan korkuyorum.
hımm evet çok haklıısın yaa! bu üç doktora gidip görüşmeliyim.yoksa bu evhamların geçmez kaydirigubbakcemile3Arkadasim oncelikle gecmis olsun.
Bu soruyu doktoruna neden sormuyorsun peki? Cunku en dogru yaniti doktorlar verir.
Ben narkozun etkisinin 6 ay oldugunu dusunmuyorum oyle olsa nasıl ayılırki insan ama doktor degilim belkide yan etkileri oluyordur.En iyisi bunu doktora sorup paylasman.Bol sanslar.
izmirli, çok haklısın.cahillik işte benimkisi... ailem biraz aman aman tipler olduğu için korkuyorlar bir kere narkoz kelimesini duydular ya! dediğin gibi arka arkaya ameliyat olmak zorunda olanlar.
arkadaşlar bol bol araştırıyorum.forumda burun estetiği ile ilgili her konuyu okuyorum.zaten emre beyi forumda keşfettim.süreyya bey ise bir tanıdığımız kendisine ameliyat oldu çok memnun kaldı.birde emre bey kendisine hocam diye hitap ediyor.ama kesinlikle görüşücem her ikisiyle de!
sevdacım bu uyarını dikkate alıcam.rahmi beyi de araştırayım.
insan bilmesine rağmen korkabiliyo cnm amacm sadece yardımcı olmak bilgilendrmekti yanlış anlaşılmamımdr umarım hakkında hayırlısı olur inş ...
canım resimlerini gördüğüm kadarıyla kalın derili bir buruna sahipsin.. görüştüğün doktor oldu mu hiç..?
niyetim polemiğe girmek değil ama bende seni uyarıyım, 4 ay önce rahmi beye oldum bende ameliyatımı ve hiç memnun değilim.. sen git görüş yinede.. bende senin gibi kalın deriliyim.. ne kadar üzüldüğümü anlatamam seninde pişman olmanı istemem(
=(( çok üzüldüm senin adına canım.geçmiş olsun.şuan herhangi bir doktorla görüşmedim.
cilt için ilaç kullanmaya başladım.doktorumda bu ilacı kullanırken estetiği ertelememi söyledi.ancak bu sürede araştırmaya devam ediyorum.
bir sorum olacak: rahmi beyden niçin memnun kalmadın.biraz açarsan çok iyi olur?
sel90 bunu paylaştım topiğimde.. hiç üşenmeden yazabilirim aslında baştan sonra kadar ama nolur kusuruma bakma o kadar yorgunum ki , o kadar yorgudu ki beni bu olay.. şimdi cevap veremesemde yazarım.. mesajlarıma girip bak topiğimi bulursun.. bende kendimi iyi hissettiğimde yazarım sana emin ol..
merhaba arkadaşlar
20 yaşındayım 3-4 yıldır estetik olmayı düşünüyorum.ilk başta korkuyordum.ancak forumda ameliyat sonrası paylaşılanları okudukça içim rahatladı.kendime güvenim geldi.bu kış kesin olmaya karar verdim.ancak birkaç doktor arasında kaldım.burnum hem geniş hemde iri olduğu için geç iyileşeceğini biliyorum.bu yüzden doktor çok önemli benim içinfikir verebilmeniz için foto da paylaşıyım dedim.düşündüğüm doktorlar; barış çakır, süreyya şeneldir,emre ilhan
ayrıca ağustosun son haftası kıl dönmesinden ameliyat oldum.çevremdeki insanlar diyorlar ki "narkozun etkisi 6 ay sonra geçiyormuş.6 ay bekle ocak şubat gibi estetik ol"
bu bilgi doğru mu? en az 6 ay beklemelimiyim?
ayrıca forumda gayos'un burnunu çok beğendim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?