- 25 Eylül 2015
- 2.904
- 8.159
- 158
- Konu Sahibi toscanatoscana
-
Az önce benzer bir konuya yazmistim bu yaziyi. Sanırım hayatta her seye sahip olan insan pek yok. Ben de çok çaba gostermeme ragmen meslegimi yapamiyorum mesela. Hep tam tersi olacak saniyordum oysa. Evlenemem ama işimi yaparım sanıyordum. E kısmet iste. Demek ki benim asıl ihtiyacim sevilmekmis, onu vermiş Tanrı. Belki bir gün digerini de verir. Belki bir gün size de doğru adamı gönderir.Ne zaman ki beklentim yoktu hayattan bir sevgiliye dair, o zaman eşim çıktı karşıma. Hiç de kolay olmadı, yazsam roman olur derler ya öyle bir surecti özellikle ilk bir buçuk yil. Ama sonra şeytan melek oldu, kalbime konduTanistigimiz günden dört yıl sonra nisanlandik, nisandan bir yıl sonra da evlendik. Hep kader kismet. Klişe ama öyle işte ne yapayım Sonuçta bu kliseler de zaten çok yaşandigi için zamanla oluşmuyor mu? Öyle ki ben hiç evlenecegimi düşünmez, bunun hayalini kurmazdim. Evlilik değil ama sevilme beklentim vardi, ondan da vazgeçince karşıma çıktı işte. Mesela tam tersi kariyer kadini olacagim derdim, o da olmadi yıllarca çaba gostermeme rağmen. Kabullendim onu da artik (yani sanırım). Bak dertlendim simdi
Az önce benzer bir konuya yazmistim bu yaziyi. Sanırım hayatta her seye sahip olan insan pek yok. Ben de çok çaba gostermeme ragmen meslegimi yapamiyorum mesela. Hep tam tersi olacak saniyordum oysa. Evlenemem ama işimi yaparım sanıyordum. E kısmet iste. Demek ki benim asıl ihtiyacim sevilmekmis, onu vermiş Tanrı. Belki bir gün digerini de verir. Belki bir gün size de doğru adamı gönderir.
Amin, çok teşekkür ederim. Size de gonlunuze layık bir sevgili gondersin Tanrı. Şu anki yalnızlık halı biyolojik saatle ilgili olabilir. Aslında bu zamanlarda kadinlar daha çekici olurlarmis, ozellikle koku bakımından. Bence hoşlandığınız beyefendiye biraz daha yakın durun bu aralar.ne güzel şanlısınız Allah mesleğinizi yapma şansı da verir umarım size.
valla beklentiyi ben de kaldırdım, diyorum ya kapattım kendimi. ama buz gibi bir yalnızlığın içine düştüm, bu da beni germeye başladı.
Ne kadar çok sevilmeye ihtiyaç duyuyoruz ama bilmiyoruzki bizi seven rabbimiz var kalbine dön meditasyon yap ruhunu arındır arayışa girme akışa bırak ve deki allahım seni seviyorum ve teşekkür ediyorum sana herşey için bunu sürekli tekrar et içten niyetlen ruh eşini çağırherkese iyi akşamlar...
arkadaşlar içim sıkılıyor, bunaldım.ben de konu açmak istedim belki gelen yorumlardan mutlu olurum biraz...
kendimi duygusal anlamda hiç olmadığı kadar çok yalnız hissediyorum, nasıl desem, bu yalnızlıktan iyice bunaldım artık.
30 yaşındayım.3 yıl oldu ciddi ilişkim biteli.bitişi çok travmatikti ve sonrasında yaşananlar resmen bana dayak attı diyebilirim.erkekler konusunda hiçbir zaman şanslı birisi olmadım. ama özellikle ayrıldığım zamandan şimdiye kadar kimi beğensem başta iyi olsa da saçma sapan biri çıkıyor.. ya evli ya da sevgilisi olan ya da kendine yatak arkadaşı arayan tipler çıkıyor. sinirleniyorum sonra..bu durumun bana tek faydası beni artık bir tanesinin bile kandıramıyor olması o ayrı konu tabi :) herneyse..
en son 2017'de birinden hoşlanmıştım.onun da fos çıkmasıyla, kendimi tamamen kapattım.doğru insan doğru zamanda karşıma kendisi çıksın,beni o istesin ve aşkına inandırsın dedim.bekledim, hala da bekliyorum..başlarda bu durum beni inanılmaz güçlü hissettirse de artık yormaya başladı.
arkadaşlar, çalışıyorum.işim gücüm yerinde çok şükür.çeşitli hobilerim var zaman buldukça ilgilendiğim.canım isteyince çok sosyal de olurum gezerim tozarım.
ama .. ama işte.. hayatımda özel bi adam istiyorum artık.hayır derdim evlilikte değil, nasıl desem hayatın yükünü paylaşabileceğim, kalbimi ısıtacak, çok sevecek ve değer verecek bir adamın eksikliğini hissediyorum hayatımda.içimden geçen herşeyi dökemedim yeterince ama anlaşıldığımı düşünüyorum..
hep böyle mi olacak diye üzülüyorum da bazen.. bazen oh be yalnızlık çok iyi kendimin kraliçesiyim diye hissediyorum.. maalesef aslında özel hayattaki yalnızlığın çok sıkıcı bir şey oldugunu farkedip sonra yine başa dönüyorum.
mevcut halimin yanında bir önemi yok ama bir bilgi daha vereyim.çalıştığım şirkette birkaç haftadır beğendiğim bir bey var, kendisi başka bir birimin müdürü.aramızda birkaç yaş oldugunu tahmin ediyorum.ayrı işler yapmamız sebebiyle pek iletişim kuracak ortamımız yok.sadece oryantasyon sürecinde tanışmıştık.yemeklerde ve bazen şirkette karşılaşıyorum.ağır stalker oldugum için hemen takip ettim, en azından evli olmadığına eminim.ama biliyorum ki bu da hiçbir yere varmayacak.kendi kendime gelin güvey olmamak adına direk bir adım gelmedikçe vazgeçmem gerektiğini düşünüyorum. anneme ben yalnız öleceğim deyince de kırılıyor, anlamıyor beni. yazarken bile sıkıldım, böyle işte arkadaşlar.. bir şeyler yazmak isteyen olursa okuyup dertleşmek isterim.okuyanlara teşekkür ederim.
yalnız değilsinsıkma canını.
daha sosyal olmayı dene derim. ama anlıyorum dediğini aynı şeyleri ben de yaşadım. bana ciddi gelenleri bile kaldıramıyorum halen ben. erkeklere giden güven geri gelmiyor. işin güzeli cidden kanmıyorsun.
ama artık evli arkadaşlarımın eşlerinin bile karakterlerini aldatanları vs sezmeye başladım. onları ve içinde oldukları kapanı gördükçe şimdi diyorum ki keyfim yerinde mutluysam varsın biri olmasın. olursa da benim gibi birisi olsun. ben açıkçası türk erkeklerini tanıdıkça yabancı bir bey istemeye başladım. annemler eskiden çok karşıydı du bakalım ikna ediyorum gibi.henüz yok biri ama olursa bari öyle olsun feminist falan olsun öyle işte :)
Ne kadar çok sevilmeye ihtiyaç duyuyoruz ama bilmiyoruzki bizi seven rabbimiz var kalbine dön meditasyon yap ruhunu arındır arayışa girme akışa bırak ve deki allahım seni seviyorum ve teşekkür ediyorum sana herşey için bunu sürekli tekrar et içten niyetlen ruh eşini çağır
kendinizi gercekten hazir hissediyorsaniz olur elbet öyle biri :)
o bey efendiye bi istek gönderin..gördügünuzde muhabbet vs edin bir sekilde iletisime gecin ve ilginizi ucundan belli edin bence.
olursa olur olmazsa olmaz. birde kendinizi kapatmayin artik. sonucta korkacak birseyiniz kalmamis. artik akillanmissiniz sonucta kimin iyi kimin kotu oldugunu ayirt edebiliyorsunuz artik.
kotu deneyimler yasayinca insanin kendini korumasi adina kapatmasi kotu birsey degil. ama gecmis bitmis artik acin tekrardan kalbinizi :)
Bu şarkıyı ikimize armağan ediyorum .
Alın benden de o kadar..yabancılar hoşuma gidiyor ama öyle devamlı yabancılarla çevrili oldugum bir ortamım yok :) tanıdıklarım da gay bence :)
bir de bu ara yakın bir arkadaşımla başım dertte. kendisiyle tanıştığımda evliydi.sonra eşi aldattı ayrıldılar.sonra bir sevgilisi oldu 7 ay boyunca beraer olup ayrıldılar ve şimdi aşk acısı çekiyor.tüm süreçlerde yanındaydım ama artık enerjimi emmeye başladı.o kadar yalnızım ki onun yaşadıkları bile bana lüks geliyor. sosyalliğe gelince hanımefendi travmasını atlatırsa bayramda yurtdışına gitme planı yapmıştık sosyallikte sıkıntım yok dediğim gibi, benim derdim başka .. :)
Bu şarkıyı ikimize armağan ediyorum .
30 yaş da size sıkıntı veriyor değil mi? Oncelikle bir şeylere geç kalmış gibi hissetmeyin. Ben 10kusur sene flört ettiğim kişi ile evlendim. Yarın bir yıl olacak ve boşanma aşamasındayim. Cok farklı biri çıktı. Yakin arkadaşım da 30 yaşında, isinde gücünde çok da güzel. Kalktı Kanada' ya kadar gitti ama ne orda ne burda hala aradığı aşkı bulamadı. Karşısına biri bile çıkmıyor. En son flört ettiği kişi 4-5 yıl önceydi ve adam paragoz çıktı. Yani diyeceğim o ki bu durumu yaşayan sadece siz değilsiniz. Bir sürü arkadaşım var hepsi 30 yaşında, hepsi bekar çıkmayınca çıkmıyor insanın karşısına. Mutsuz bir evliliktense içinde bulunduğunuz durum daha umut verici. Ayrıca kendi kendinizi şartlandırmayin kesin o adamla da bir şey olmaz demeyin. Kısmetse olur değilse olmaz deyin. Şöyle diyim 10 kusur yilimi verip evli olduğum bu bir yılda boyle şeyler yaşayacağımı bilseydim sizin yerinizde olmayı tercih ederdim. Sukredin, hayırlı ise olsun hayirsizsa beri dursun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?