- 25 Eylül 2015
- 2.904
- 8.159
- 158
- Konu Sahibi toscanatoscana
-
Belki de çok beklediğiniz için böyle bir hisse kapılmışsınızdır ? Tabii ki yalnızlık zor bu konuda haklısınız ama biraz daha akışına bırakın ve bu akışına bıraktığınız sürede kendinizi sakın ah yalnız kaldım ah çok dermansızım diye üzmeyin. Ayrıca çevrenizde karaktersiz erkekler size yaklaşmak istiyorsa,ilk önce çevrenizi bir gözden geçirin.
yok sosyallik derken hani mesela kapalı sosyallik türü vardır. benim eski arkadaşlarım da öyleydi hep birlikte gezerdik ama hiç yeni insanlarla tanıştırmazlar vs bazı kadınlar öyleler.
mesela erkek arkadaşlarınla görüşsen onlar mutlaka çevresinden yeni insanlarla tanıştırır. benim bi arkadaş mesela ne zaman dr biri gelse ortama beni çağırıyor sonradan fark ettim belki uyuşuruz diye heraldehenüz benim beğendiğim olmadı ama yine de ses etmiyorum belki bi gün denk gelirim.
ben şu an arama modumda değilim (sınav moduyum ileride olucam muhtemelen) ama olsam muhtemelen yaptıklarımdan farklı şeyler yapmaya çalışırdım. mesela lise üninin mezun günü olur ya da işle ilgili bir yurtdışı eğitimi vs bu tip şeyleri değerlendirin bence. kız kıza gezmekten ben bıktım valla artık kız arkadaşlarımla sinemaya gidip kahve içip fal bakmaktan gına geldi. belki sizin de çevreniz sizi kısıtlıyordur tek başınıza atın kendinizi bilmediğiniz ortamlara
benim çevremde de gel seni şunu tanıştıralım diyen yok valla, galiba kimse sorumluluk almak istemiyor.biliyorsunuz bizim toplumda bir şey iyiyse Allahtan, kötüyse ilgili kişiden bilinir :))
çevrem zamanla yakın arkadaşlarım evlenip çoluk çocuga karışması ya da yurtdışına gitmesi vs.ile otomatikman değişmeye başladı zaten.ama yine de bir tık yok inanın..
en son para biriktirip mba yapıcam bi özel ünide.orada erkekler teklif ediyormuş
Aynı durumdayım. Gelin sarılalımAz önce benzer bir konuya yazmistim bu yaziyi. Sanırım hayatta her seye sahip olan insan pek yok. Ben de çok çaba gostermeme ragmen meslegimi yapamiyorum mesela. Hep tam tersi olacak saniyordum oysa. Evlenemem ama işimi yaparım sanıyordum. E kısmet iste. Demek ki benim asıl ihtiyacim sevilmekmis, onu vermiş Tanrı. Belki bir gün digerini de verir. Belki bir gün size de doğru adamı gönderir.
kaç yaşındasınızyalnız değilsin....bende çok yorgunum, kırgınım, hayata kendime ben de yalnız ölücem ne evililik nasip oldu ne de çocuk yaşımda geçti zaten
iş ve aşk bir arada olmaz mı4/4 luk birsey yok.. bazi seylerde nasip kismet
Ben size laf sokuşturmadım eğer böyle bir niyetim olsaydı direk yazardım. Ayrıca belirtmediğiniz için böyle yazmayı daha doğru buldum. Umarım hayırlı olaylar yaşarsınız ve yine tüm kalbimle umuyorum ki buradan da paylaşırsınız.bu tarz konularda illa ki kadına bir şeyler sokuşturan yorumlar olmak zorunda sanırm.
hayatım, çevremdeki karaktersizleri uzaklaştırmakta sıkıntım yok.karşıma çıkan saçma tipler çevremden bile değildi çoğu zaman.buraya yazamayacak kadar uzun ve karmaşık durumlar bunlar,bu durumu anlamak için yaşamak lazım.
3 yıl çok uzun bir süre, artık beklememe evresini de geçtim.
Aynı durumdayım. Gelin sarılalımEvliyim,sadece evli. Konu açmayı düşünüyordum. İş yok, çocuk yok, arkadaş yok. Böylesi de zor.
Konu sahibi, ne güzel çalışıyorsunuz. Söylediğinize göre çevreniz ve imkanlarınız da var. Size imrendim. 30 yaş geç değil. Ortamınız varmış madem illa birileri çıkar. Ben de 30 olacağım ama iş yok. Para yok. Bir koca var. Sağolsun o da olmasa.
Bi sure olabilir bence:)) kumarda kazanan askta kaybeder:) ben ikisinide salliyorum bu siralar kafa rahat:)iş ve aşk bir arada olmaz mı
Yok canım. Bizim durumlar biraz karışık. Çalışıyordum alanım dışında bir işte. O iş bitti. Artık alanımda iş yapmak istiyorum. Birikimim de yok bir kuruş zaten alanım dışı yaptığım işten. Bulunduğum ülkenin dilini öğreneyim dedim falan evde oturup. Öğrendim de. İş yok kriz var genel olarak.siz neden çalışmıyorsunuz?eşiniz karşı mı
Sizi çok iyi anlıyorum, en doğal hakkınız tüm bunlar. Ama yalnız kalmamak adına saçma sapan sizi tüketen ilişkilerin içine girmemek bile büyük bir başarı, kutlarım. Yalnız bu tür konularda düşünce gücüne inanıyorum. Neye inanıyorsan öyle oluyor. O yüzden ben yalnız öleceğim, hiç sevilmeyeceğim vs.. bu tür cümleleri beyninizden atın. Sadece dilinizden değil içinizden atın. Hayat mucizelerle dolu.. 30 yaş nedir ki.. En güzel yaşlar.. Hiç geç değil tam zamanı.
aslında çevrenizdekilere evlenmek istediğinizi söyleseniz.şöyle çevreden iyi biriyle tanışırdınız evlenmek isteyen...evlilik için ya uzuuuun süre çıkıcaksın ama bence 30 dan sonra artık biraz geç oluyor gibi ya da çevreden iyi referanslı biriylee kısa sürede flörtle evleneceksin.benim şahsi fikrim bu.herkese iyi akşamlar...
arkadaşlar içim sıkılıyor, bunaldım.ben de konu açmak istedim belki gelen yorumlardan mutlu olurum biraz...
kendimi duygusal anlamda hiç olmadığı kadar çok yalnız hissediyorum, nasıl desem, bu yalnızlıktan iyice bunaldım artık.
30 yaşındayım.3 yıl oldu ciddi ilişkim biteli.bitişi çok travmatikti ve sonrasında yaşananlar resmen bana dayak attı diyebilirim.erkekler konusunda hiçbir zaman şanslı birisi olmadım. ama özellikle ayrıldığım zamandan şimdiye kadar kimi beğensem başta iyi olsa da saçma sapan biri çıkıyor.. ya evli ya da sevgilisi olan ya da kendine yatak arkadaşı arayan tipler çıkıyor. sinirleniyorum sonra..bu durumun bana tek faydası beni artık bir tanesinin bile kandıramıyor olması o ayrı konu tabi :) herneyse..
en son 2017'de birinden hoşlanmıştım.onun da fos çıkmasıyla, kendimi tamamen kapattım.doğru insan doğru zamanda karşıma kendisi çıksın,beni o istesin ve aşkına inandırsın dedim.bekledim, hala da bekliyorum..başlarda bu durum beni inanılmaz güçlü hissettirse de artık yormaya başladı.
arkadaşlar, çalışıyorum.işim gücüm yerinde çok şükür.çeşitli hobilerim var zaman buldukça ilgilendiğim.canım isteyince çok sosyal de olurum gezerim tozarım.
ama .. ama işte.. hayatımda özel bi adam istiyorum artık.hayır derdim evlilikte değil, nasıl desem hayatın yükünü paylaşabileceğim, kalbimi ısıtacak, çok sevecek ve değer verecek bir adamın eksikliğini hissediyorum hayatımda.içimden geçen herşeyi dökemedim yeterince ama anlaşıldığımı düşünüyorum..
hep böyle mi olacak diye üzülüyorum da bazen.. bazen oh be yalnızlık çok iyi kendimin kraliçesiyim diye hissediyorum.. maalesef aslında özel hayattaki yalnızlığın çok sıkıcı bir şey oldugunu farkedip sonra yine başa dönüyorum.
mevcut halimin yanında bir önemi yok ama bir bilgi daha vereyim.çalıştığım şirkette birkaç haftadır beğendiğim bir bey var, kendisi başka bir birimin müdürü.aramızda birkaç yaş oldugunu tahmin ediyorum.ayrı işler yapmamız sebebiyle pek iletişim kuracak ortamımız yok.sadece oryantasyon sürecinde tanışmıştık.yemeklerde ve bazen şirkette karşılaşıyorum.ağır stalker oldugum için hemen takip ettim, en azından evli olmadığına eminim.ama biliyorum ki bu da hiçbir yere varmayacak.kendi kendime gelin güvey olmamak adına direk bir adım gelmedikçe vazgeçmem gerektiğini düşünüyorum. anneme ben yalnız öleceğim deyince de kırılıyor, anlamıyor beni. yazarken bile sıkıldım, böyle işte arkadaşlar.. bir şeyler yazmak isteyen olursa okuyup dertleşmek isterim.okuyanlara teşekkür ederim.
Ben de en azindan halimden anlayan, seven bir eşe sahibim diye avunuyorum aynen. Ya aslında bu da büyük bir ihtiyaç insan için. Ama işte yıllardır hayalini kurdugum mesleği yapamıyor olmak da koymuyor degil.Aynı durumdayım. Gelin sarılalımEvliyim,sadece evli. Konu açmayı düşünüyordum. İş yok, çocuk yok, arkadaş yok. Böylesi de zor.
Konu sahibi, ne güzel çalışıyorsunuz. Söylediğinize göre çevreniz ve imkanlarınız da var. Size imrendim. 30 yaş geç değil. Ortamınız varmış madem illa birileri çıkar. Ben de 30 olacağım ama iş yok. Para yok. Bir koca var. Sağolsun o da olmasa.
aslında çevrenizdekilere evlenmek istediğinizi söyleseniz.şöyle çevreden iyi biriyle tanışırdınız evlenmek isteyen...evlilik için ya uzuuuun süre çıkıcaksın ama bence 30 dan sonra artık biraz geç oluyor gibi ya da çevreden iyi referanslı biriylee kısa sürede flörtle evleneceksin.benim şahsi fikrim bu.
Yabancilarda durum daha kotu onlar evlilige cok onemsemezler zaten evlenmeden once her turlu seyi yaparlar bence yabancilardan uzak durum kotu aliskinliklari cokAlın benden de o kadar..yabancılar hoşuma gidiyor ama öyle devamlı yabancılarla çevrili oldugum bir ortamım yok :) tanıdıklarım da gay bence :)
bir de bu ara yakın bir arkadaşımla başım dertte. kendisiyle tanıştığımda evliydi.sonra eşi aldattı ayrıldılar.sonra bir sevgilisi oldu 7 ay boyunca beraer olup ayrıldılar ve şimdi aşk acısı çekiyor.tüm süreçlerde yanındaydım ama artık enerjimi emmeye başladı.o kadar yalnızım ki onun yaşadıkları bile bana lüks geliyor. sosyalliğe gelince hanımefendi travmasını atlatırsa bayramda yurtdışına gitme planı yapmıştık sosyallikte sıkıntım yok dediğim gibi, benim derdim başka .. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?