Benim Büyük Yalnızlığım

bu tarz konularda illa ki kadına bir şeyler sokuşturan yorumlar olmak zorunda sanırm.
hayatım, çevremdeki karaktersizleri uzaklaştırmakta sıkıntım yok.karşıma çıkan saçma tipler çevremden bile değildi çoğu zaman.buraya yazamayacak kadar uzun ve karmaşık durumlar bunlar,bu durumu anlamak için yaşamak lazım.
3 yıl çok uzun bir süre, artık beklememe evresini de geçtim.

benim çevremde de gel seni şunu tanıştıralım diyen yok valla, galiba kimse sorumluluk almak istemiyor.biliyorsunuz bizim toplumda bir şey iyiyse Allahtan, kötüyse ilgili kişiden bilinir :))
çevrem zamanla yakın arkadaşlarım evlenip çoluk çocuga karışması ya da yurtdışına gitmesi vs.ile otomatikman değişmeye başladı zaten.ama yine de bir tık yok inanın..
en son para biriktirip mba yapıcam bi özel ünide.orada erkekler teklif ediyormuş

erkekler teklif ediyor mu artık ben duymadım :)

valla şaka maka ben de pek eğilmem üstüne erkeklerin belki de sorun budur.

gerçekten istediğim biri olsa üstüne giderim ama artık. belki bu sefer doğru insanı bulmuş olurum diyorum. çünkü bana gelenlerden seçince bana uygun olmuyor baştan seçsem olur belki falan ay kafalar yandı

yalnız değilsin....bende çok yorgunum, kırgınım, hayata kendime ben de yalnız ölücem ne evililik nasip oldu ne de çocuk yaşımda geçti zaten

Hayatta yalniz olsaniz da bu durumu yasamak konusunda yalniz degilsiniz sizin gibi yasadim..
Istek de kalmadi belki de iyi oldu hayirlisi buymus..
Daha kotu seyleri gorunce insan daha az onemsemesi gerektigini fark ediyor.
Ama bu da basli basina bir zorluk ve aci veriyor yasayan bilir..

Aynı durumdayım. Gelin sarılalım Evliyim,sadece evli. Konu açmayı düşünüyordum. İş yok, çocuk yok, arkadaş yok. Böylesi de zor.
Konu sahibi, ne güzel çalışıyorsunuz. Söylediğinize göre çevreniz ve imkanlarınız da var. Size imrendim. 30 yaş geç değil. Ortamınız varmış madem illa birileri çıkar. Ben de 30 olacağım ama iş yok. Para yok. Bir koca var. Sağolsun o da olmasa.

Ben size laf sokuşturmadım eğer böyle bir niyetim olsaydı direk yazardım. Ayrıca belirtmediğiniz için böyle yazmayı daha doğru buldum. Umarım hayırlı olaylar yaşarsınız ve yine tüm kalbimle umuyorum ki buradan da paylaşırsınız.

siz neden çalışmıyorsunuz?eşiniz karşı mı

siz neden çalışmıyorsunuz?eşiniz karşı mı
Yok canım. Bizim durumlar biraz karışık. Çalışıyordum alanım dışında bir işte. O iş bitti. Artık alanımda iş yapmak istiyorum. Birikimim de yok bir kuruş zaten alanım dışı yaptığım işten. Bulunduğum ülkenin dilini öğreneyim dedim falan evde oturup. Öğrendim de. İş yok kriz var genel olarak.

Sizi çok iyi anlıyorum, en doğal hakkınız tüm bunlar. Ama yalnız kalmamak adına saçma sapan sizi tüketen ilişkilerin içine girmemek bile büyük bir başarı, kutlarım. Yalnız bu tür konularda düşünce gücüne inanıyorum. Neye inanıyorsan öyle oluyor. O yüzden ben yalnız öleceğim, hiç sevilmeyeceğim vs.. bu tür cümleleri beyninizden atın. Sadece dilinizden değil içinizden atın. Hayat mucizelerle dolu.. 30 yaş nedir ki.. En güzel yaşlar.. Hiç geç değil tam zamanı.

çok teşekkür ederim, yalnız kalmamak adına birileriyle beraber olmak en kolayı aslında ama sonunda daha çok bitirdiğine ve leş bir duruma soktuğuna çok şahit oluyorum, haklısınız.
bu tarz cümleleri kendi kendime kurmamaya çalışıyorum, ama annem sokaktan geçen bir düğün konvoyu falan duydugunda ya da benden yaşça küçük birilerinin evlendiğini falan duyduğunda hüzünle karışık bir ruh haline girip bana garip cümleler kuruyor. ben de geçiştirmek için böyle cümleler kuruyorum :)

Ben de özellikle son birkaç yıldır diplerde geziniyorum ama baktım ki ruh sağlığım da elden gidiyor ‘kendine gel pınar’ dedim
sorunlara fazla odaklanınca hayatın bize sunduğu güzellikleri kaçırıyoruz sanırım oluruna bırakmalı ve Allahtan her daim hayırlısını dilemeli çünkü herşey Allahın elinde

aslında çevrenizdekilere evlenmek istediğinizi söyleseniz.şöyle çevreden iyi biriyle tanışırdınız evlenmek isteyen...evlilik için ya uzuuuun süre çıkıcaksın ama bence 30 dan sonra artık biraz geç oluyor gibi ya da çevreden iyi referanslı biriylee kısa sürede flörtle evleneceksin.benim şahsi fikrim bu.

Ben de en azindan halimden anlayan, seven bir eşe sahibim diye avunuyorum aynen. Ya aslında bu da büyük bir ihtiyaç insan için. Ama işte yıllardır hayalini kurdugum mesleği yapamıyor olmak da koymuyor degil.

evlenmek istiyor muyum emin değilim.derdim evlenmek olsa dediğiniz gibi referansla bir sürü adam var.bu şekilde evlenmek istemiyorum.
benim derdim ruh eşimi, bana iyi gelecek doğru aşkı bulabilmek, yalnızlığımı tamir edebilmek.

Yabancilarda durum daha kotu onlar evlilige cok onemsemezler zaten evlenmeden once her turlu seyi yaparlar bence yabancilardan uzak durum kotu aliskinliklari cok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…