Arkadasim haklisin,zor tabi evde otur otur nereye kadar :teselli:Ne kadar suredir yurtdisindasin?Arkadasin yok mu,vardir muhakkak.Onlarla cik veya kendin git
sen cik gez kizinla onu bekleme benim kizim 9aylik fildir fildir geziyoruz esimin bilmedigi yerleri ben biliyorum malesef erkekler boyle guzelim o yuzden ben ona hic muhtac kalmadan herseyi hallediyorum elina kaldin mi yandin keyfini bekle dur artik
İşte dürdeteceksin bu erkekleri, söyleyeceksin, hatırlatacaksın tabi hepsi böyle değil....
Birçok şeyi hanımından önce düşünenlerde var....
Sıkma canını bence tek sorununuz bu olsun arkadaşım napacaksın idare eden yine biz kadınlarız.....
off nedir bu yurtdisina gelin giden kadinlarin hali??( arkadaslar birakmayin kendinizi. kursa falan gidin. eve kapanmayin. trde olsaniz ne yapardiniz?? tamam komsu yoksa okul var, spor var. illaki birsey bulunur. nolur bunalima girmeyin. eslerinizin size bir el uzatmasini beklerseniz belliki husrana ugrayacaksiniz... kendi kurtariciniz olun. cok uzuluyorum gercekten...
öyle deme artik depresyona gircem ya herzaman benimmi demem gerekiyo ama hep böyle bu 4 yil olmus evleneli hadi suraya gidelim demez bana ben dicemde ne yapalim diye oda cevap verecek oturup sohpet bile etmez ya
kızınızla bi yere çıkamıyo musunuz :sm_confused:
Aslinda eger tr den ehliyetin varsa belli bir sure gecerliligi oluyor.Ben oyle cikiyorum su anda(Almanya da nasil bilmiyorum ama..?)Yok ehliyet sartsa bence en kisa surede ehliyet almaya calis,yurtdisinda cok zor cunku,araba sart..
Yanlış anlamışım arkadaşım.... Sadece bir kereye mahsus gidemediğinizi anladım ben.....
Seninle oturup sohbet etmeme boyutuna, paylaşmama boyutuna sonuna kadar katılıyorum....
Az değil 4 yıl bugüne kadar hiç sormadın mı, konuşmadınız mı nedene böylesin diye....
Ne deyim yinede sıkma canını kendine yaparsın.....
niye bu erkekler hiç düşünmezler karşısındaki yahu?acaba ne yapar 4 duvar arasında ben yokken nasıl geçirir saatleri hiç mi bunalmaz diye düşünmezler.annem çok ağlar bu konuda dert yanarken, baban bir ömrümü bu eve hapsetti der.sakın susma canım,ben şuraya gitmek istiyorum gidelim de,ondan adım bekleme erkekler düşünemezler böyle şeyleri malum.fırsat bulunca da çık kendin gez.en iyisi bu bence.Allah yardımcın olsun.
canım i harfini kullansan daha iyi olurdu bazı kelimelerde çok değişik bi anlam vermiş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?