Benim canım çok sıkkın neden mi??????

Erkekler genelde kendileri düşünemiyolar bazı şeyleri, öğretmek gerekiyor. Gerçi kimisi eğitilemeyebilir de, onları ayrı tutuyorum.
Mutlu olmak istiyosan, eşine tatlı dille anlatmalısın evde sıkıldığını. Ama dırdır ederek değil, hele surat asarak hiç değil, inan ki erkekler bunu hiç anlamaz. Sen üzülür surat asarsın, o da canı sıkkın heralde falan der üstüne düşünmez bile. O yüzden üzüntülerini, sıkıntılarını onun anlamasını beklemeden anlatman gerek.

bende yurtdisinda yasiyorum ve cokkkkkkkkk berbat bi ortam tavsiye etmiyorum aslaaa!
sizi cok iyi anliorum ALLAH kolaylik versin ne diymki

:roflol: :roflol: :roflol: ay güldürdün sen beni allahta seni güldürsün
benim klavyemde i harfi var büyük yazsamda otamatimen kücülüyo
türkce karakter yok yani

tamam o zaman çünkü farklı olmuş o yüzden dedim...:)))))))))))))))))

canım benim bazı erkekler malesef böyle anlayışsız olabiliyor onlar dürtmekle bazı şeylerin farkına varabiliyorlar.hep elin yumruk halinde onu dürtmeye hazır olsun.onlardan herşeyi beklersek ooo yanmışsız vallahi.

Bnce kızını alıp çık dolaş derim ben
Dil bilmiyorum diyorsunda dolaşabilirsin aliba yani sıkıntını atacak kadar biliyorsundur
Kızın büyümüş görünüyor aslında kendini geliştirmek senin elinde
Kendi başına çabalayabilirdin öğrenmek için
Nette dil dersleri var evdeysen onları takip edebilirsin

Son düzenleme:
valla erkeklerden bizim gibi lep demeden leblebiyi anlamasını beklersen daha coook beklersin.onlara ısrar ve hatırlatma şart.böylede olunca adımız dırdırcıya cıkıyo ama napalımbişeyi yapmaları için cok kez tekrarlıycaksın.istisna olanlar biliyosun azınlıkda hepimizinki aynı..:mymeka:

klava:klava:

Bence çoğu erkek, benim eşimde olmak üzere, çok bencil ve anlayışsız. Kendileri bütün gün işe giderler, en azından arkadaşlarıyla sohbet ederler, maça, oraya buraya giderler. Ama evindeki hayat arkadaşına 'Bİ İHTİYACIN VAR MI, CANIN SIKILDIYSA Bİ YERE GİDELİM DEMEZLER.'
Belki ben de bin kere söyledim ama nafile. Onlar işlerine geldiklerini duyar ve yaparlar. O yüzden ben genelde, şuraya gidelimmi yada ben şuraya gidiyorum der giderim. Artık onun keyfini beklemekten bıktım. Ben bişey isteyince çok yorgun olur , ama aileden yada arkadaşlarından biri çağırınca yorgunluktan ölse yine giderler.
Bu adamların kafasına kafasına vuracaksın, ama nafile.
Beni yıldırdı, dediğim gibi ben artık bir yere gideceğimiz zaman, birisi çağırırsa, o da bana sorarsa, hayır gitme, şuraya gideceğiz der, göndermem. Banane canım, sürekli evde oturup, çocuk bakan, her türlü hizmeti yapan benim, gezmeyi, birlikte bişey yapmayı hak eden onlar öyle mi ?
Yok artık öyle yağma. Artık önce ben ve çocuğu. Yoksa valla kafasının etini yerim, bin pişman olur gittiğine....

Bencede coogu erkek boyle....

siz ehliyet almakta cok,cok gecikmissiniz arkadasim yaaaa.....4 yil az bir zaman digil...
Benimde burda bir yakinim 6-7 yil oldu geleli hala ehliyeti yokkk oda oyle cok sikilip bunaliyorum diyor, esi desen tam odun,ben dicemde cani isterse yapar diyor. geldi ne okula gitmek,ne ehliyet ahhh bende cok uzuluyorum durum boyle olunca maalesef...

evet calisiyo yoruluyo ama bizide düsünmesi gerekiyodu madem umursamicakti ozaman hic evlenmeseydi

herseyide benden beklemesin birazda kendisi düsünsün

zaten sürekli ben dürtüyorum klava:

cok haklisin bu istisnalar neden beni bulmaz ki kaydirigubbakcemile3

tabiki tek basima gezebilirim ama evimiz biraz cik uzak carsiya uzak derken aslinda hava cok soguk eriniyorum otobüsle gitmeyi hava kötü kar yagmur cikamiyorum yani
bu hafta birde kizimda üsütmüs ondanda disariya cikamadim yoksa kizin kresi falan hava aliyodum

evt cok haklisin canim hadi birisi cagirdi bana diyebilir gidelim diye ama seninde dedigin gibi anlayis yok bu erkeklerde hep kendi menfaatlerini düsünüyolar erkek degili hepsi ayni

Son düzenleme:

cok haklisin keske ehliyet alsaydim ama artik cok gec simdi türkce ehliyeti kaldirdilar almancam ferkekt olacak ki ehliyet alabileyim alamadim cünki bazi maddi sorunlardan dolayi artik vuracam basimi duvarlara ben bu gidisle bir ..... yapamam bende azim yok

slm arkdaşlar,
Canım öyle sıkkın ki. Ne yapıcaımı bilmıorm :/ 5.5 aydır çıktığım biri var ve o para biriktirmek amacıyla Amerika'ya gitti. 2 aydır görmüyorum onu.. Öyle çok özledimki anlatılmaz bişey bu.Msn de fln konusuyoduk ama suan internetlerinde sorun war o yuzden 4 gundur görüşemiyoruz.. Mail atmıs dun ve daha okumadan ağlamaya başladım Geçende skype de konusurken sesini duyduğumda ağlamıştım ne kadar belli etmemeye çalışsamda çok kötü olmustum İçime sığmıyo artık bu özlemim gün geçtikçe artıyo ve gözyaşlarım olarak akıyo.. Arkdaşlar fln ne kadar morel wermeye çalışsada olmuyo onu o kadar çok seviyorum ki Kimseyi bu kdr özlememiştim çok farklı bi özlem bu ya.. İçim acıyo sürekli. Beraber yaşadığımız günler geliyo aklıma dahada kötü oluyorm sizinle paylaşmak istedim rahatlarım belki diye belkide yardımcı olursunuz biraz olsn..şimdiden teşekkür ederim..

hosgeldin canim daha cok yeni sayilir iliskiniz tabiki haklisin özlemissindir ama sakin üzülme bak para biriktirmek icin gitmis tr nin durumu cok acik ortada senin icin belki seni daha iyasatmak mutlu etmek icin biriktiriyo o parayi sakin üzülme onada belli etme insallah en yakin zamanda kavusursun sevdiginle evlenip mutlu olursun :Saruboceq: :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…