Benim Canım Evimm

evini yeni gördüm salonun ve perdelerine ayrıca baktım:) valla harika bi evin var cok sık sade düzenli bayıldım Allah huzurla saglıkla oturmanızı nasip etsin.

Evin çok hoş sade ve şık görünüyo canm, benimde en çok hoşuma giden kahvaltı takımın oldu pembe pembe çok tatlılar markasını ve nerden aldığını öğrenebilir miyim...

Evin çok hoş sade ve şık görünüyo canm, benimde en çok hoşuma giden kahvaltı takımın oldu pembe pembe çok tatlılar markasını ve nerden aldığını öğrenebilir miyim...

çok teşekkürler.. ben onları 4 yıl önce karacadan almıştım ama heralde şuan yoktur. Ama çok daha güzelleri vardır canım.

evini çok beğendim ben ama bişey sorucam açık renk koltuk takımından memnunsun dimi

Ewleneli 3 ay oldu. Misafir geldiğinde alıyorum o odaya sadece. DAha bişey olmadı ama ileride nolur bilemiyorumki. Ama kumaşı silinebilir kumaş olduğu için sıkıntı olmaz diye düşünüyorum. Şıklığına kanıp aldım valla

ewimin resimlerini ekleyeli 6 ay olmuş!! Bu ewde ne zaman yaşıycam diye hayaller kurarken ewliliğimin üzerinden 5 ay geçmiş. ne zaman kullanıcam bunları dediğim eşyalarımda misafirler ağırladım.. Çok şükür işallah herkes benim kadar mutlu olur.

sehpan cok guzel bu arada senın yollukla benım mutfakta kullandıgım halı aynı sadece benımkının puantıyelrı az gule gule otur

sehpan cok guzel bu arada senın yollukla benım mutfakta kullandıgım halı aynı sadece benımkının puantıyelrı az gule gule otur

sehpayı yahşi cazibede görüp beğenmiştim. Bunu alıcam diyodum hep nasip oldu aldım Yolluğum güzel ama koyu renk alsaymışım keşke, çok cçabuk kirleniyo ya. Bütün halılarımı açık renk aldım, hepsi çok güzel ama çok çabuk kirleniyolar.

orta sehpanın yamuk konulmuş olması ve köşe takımının simsiyah olması dışında herşey çok hoş görünüyor. özellikle yemek odasını çok beğendim :) ceviz kabuğu ve beyaz lake çk güzl görünüyor. güzel günlerde oturun inşallah

sorma kırlenmesı kötu senınkının marksı ne bılmıyorum ama ben süpürüyorum sliyorum atıyorum balkona mis gibi parlıyo o kadar dedıler banada acık renk alma dıye dınlesene akılsız kafa cocuk olunca ne olcak bılmıyorm yenı evleneceklere söylüyorum acık renk halı aslaaa almayın sehpadan bende almak ıstıyorum nerden alabılrım

aahh sorma annem bana çok söyledi açık renk alma diye cahillik işte beğendim ya illa alıcam. Köşe koltuğumuda çok söyledi siyah toz kapar alma diye yine dinlemedim. Büyükleri dinlemek lazım.. Ben sehpayı burda bi mobilyacıdan aldım markasını filan bilmiyorumki canım.

evin çok güzel allah güle güle oturmayı nasip etsin inşallah bende kruvase perdene bayıldım kullanışlımı oturma odama istiyorum bende altındaki stor çok büyük olmuş nasıl temizlicen keşke 2 3 parça olsaydı daha kullanışlı oludu sanki ne kadara mal oldu perde

Eviniz her haliyle güzel.. özellikle perdeye bayıldım..

teşekkür ederim. daha güzelleri sizin olsun işallah..

çok teşekkürler, bende çok seviyyorum perdemi. 3 parça zaten. 1 parça balkon kapısında,1 parça yan pencerede. Ama dediğiniz gibi keşke daha çok parça kullansaymışım. gerçekten çok büyük nasıl yıkıcam hiçbi fikrim yok :18: henüz kirlenmediler. Cahillik işte alırken temizliğini düşünemedimki.

mutfak ve yatak odası perdem ikisi birlikte 600 TL yanlış hatırlamıyosam.

Çok güzel çok beğendim bembeyaz ve tertemiz ... Allah yuvanda huzurlu ve mutlu günler yaşamayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…