- 7 Aralık 2011
- 1.559
- 123
- 363
- Konu Sahibi YorgunPenguen
-
evini yeni gördüm salonun ve perdelerine ayrıca baktım:) valla harika bi evin var cok sık sade düzenli bayıldım Allah huzurla saglıkla oturmanızı nasip etsin.
Evin çok hoş sade ve şık görünüyo canm, benimde en çok hoşuma giden kahvaltı takımın oldu pembe pembe çok tatlılar markasını ve nerden aldığını öğrenebilir miyim...
evini çok beğendim ben ama bişey sorucam açık renk koltuk takımından memnunsun dimi
o perdeler evin neresinde
o perdeler evin neresinde
sehpan cok guzel bu arada senın yollukla benım mutfakta kullandıgım halı aynı sadece benımkının puantıyelrı azgule gule otur
sehpayı yahşi cazibede görüp beğenmiştim. Bunu alıcam diyodum hep nasip oldu aldımYolluğum güzel ama koyu renk alsaymışım keşke, çok cçabuk kirleniyo ya. Bütün halılarımı açık renk aldım, hepsi çok güzel ama çok çabuk kirleniyolar.
sorma kırlenmesı kötu senınkının marksı ne bılmıyorum ama ben süpürüyorum sliyorum atıyorum balkona mis gibi parlıyo o kadar dedıler banada acık renk alma dıye dınlesene akılsız kafa cocuk olunca ne olcak bılmıyorm yenı evleneceklere söylüyorum acık renk halı aslaaa almayın sehpadan bende almak ıstıyorum nerden alabılrım
Eviniz her haliyle güzel.. özellikle perdeye bayıldım..
evin çok güzel allah güle güle oturmayı nasip etsin inşallah bende kruvase perdene bayıldım kullanışlımı oturma odama istiyorum bende altındaki stor çok büyük olmuş nasıl temizlicen keşke 2 3 parça olsaydı daha kullanışlı oludu sanki ne kadara mal oldu perde
evin çok güzel allah güle güle oturmayı nasip etsin inşallah bende kruvase perdene bayıldım kullanışlımı oturma odama istiyorum bende altındaki stor çok büyük olmuş nasıl temizlicen keşke 2 3 parça olsaydı daha kullanışlı oludu sanki ne kadara mal oldu perde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?