benim çeyizim, benim evim...

çok beğendim samimi söylüyorum evinde eşyalarında süper olmuş...güle güle kullanmayı nasip etsin Rabbim...

çok şık çok güzel Allah güle güle oturmayı nasip etsin çok beğendim alkisalkisalkis

güle güle ağız tadıyla oturmanı naasipo etsin Allah mutluluklar alkisalkisalkis

hepsi çok güzeller evinde eşyalarında çok güzel hayırlı olsun Allahım ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin mutluluklar dilerim şimdiden

herkese çok teşekkür ederim arkadaşlar. ne kadar isabetli bir seçim yaptığımı sayenizde yorumlarınıza dayanarak bir kez daha anlamış oldum kaydirigubbakcemile5

herşeyin çok güzel olmuş Allahım mutluluk içinde oturmayı nasip etsin

tam hayalimdeki ev olmuş koltukkların tv üniten falan çok güzel Allah mutlu mesut oturmayı nasip etsin

Eviniz gerçekten çok güzel olmuş
Allah sağlıkla mutlu günlerde oturmayı nasip etsin inş. :Saruboceq:

çok güsel olmuş evin maşaallah.
tek rar resim eklersen ilk sayfaya ekle yınede aralarda aramayalımopuyorumnanaktan

çok güzel seçimler canım güle güle hayırlı günlerde oturursunuz inş bende mutfak hastalığı vardır:)nacizane bi fikrim olcak o evyenin arkasında perde sanki uzun olmuş bulaşık falan yıkarken(kap kacak)ıslanır o perde

bravo valla hemen çözdün olayı. aynen elime dolanıyo o perde. uyuz oldum zaten salondaki perdeyi de istediğim gibi yapmamışlardı geri yolladım hep. artık mantalla kaldıracağım mutfaktakini de napayım. dünya para verdik bi mutfaktaki düzgün olmuştu ama sağolsunlar uzun yapmışlar...

ben mutfağına bayıldım çok dikkatli incelerim:))ilerde belki stor alırsın daha şık durur çünkü mutfağın çok şık ayrıca o salondaki çerçeveler güzel güzel fotolarla dolar inşopuyorumnanaktan

şeffaf olsun diye tül yaptırdım canım yaa. küçük odaya stor koyduk çok çıplak durdu.
artık ilerde bakacağız duruma göre:) güya resim koyacaktım çerçeveye unuttum :) o kargaşada çantaya attığım resimleri nereye soktular kimbilir :sm_confused:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…