Benim çeyizim :))(white_butterflies)

hersey cok guzel bizde yavas yavas alıyoruz birşeyler. Senın cok yakın dugun tebrık ederım. Bu porselen yemek takımını cok begendım o da bernardo marka mı?

hersey cok guzel bizde yavas yavas alıyoruz birşeyler. Senın cok yakın dugun tebrık ederım. Bu porselen yemek takımını cok begendım o da bernardo marka mı?

:) teşekkür ederim :)) senin ne zaman???
yemek yakımım bernardo değil ama markasını bilmiyorum :)))) ankamall avm de tunapol diye bir mağazadan aldım alman markaları satıyormuş porselen de bnmki d ile başlayan bir markaydı ama hiç hatırlayamıorum karar vermem öle ani oldu ki :)) ama eve gidip bakıp yazıcam markasını size :)))

sağol ama sen istanbulda degıldın dımı okudum yazdıklarını. ben o tonları cok sevıyorum cok hosuma gıttı. Ama kesınlıkle herseyın cok guzel. Benım 2013 gıbı olucak ınsallah. beyaz esyaların bır kısmını aldık. gunluk yemek takımı aldık bır an gorduk cok begendık ındırımde olunca aldık ama mısafır ıcın ayrı alıcaz.

sağol ama sen istanbulda degıldın dımı okudum yazdıklarını. ben o tonları cok sevıyorum cok hosuma gıttı. Ama kesınlıkle herseyın cok guzel. Benım 2013 gıbı olucak ınsallah. beyaz esyaların bır kısmını aldık. gunluk yemek takımı aldık bır an gorduk cok begendık ındırımde olunca aldık ama mısafır ıcın ayrı alıcaz.

evet İstanbul da değilm Ankara dayım. Yavaş yavaş başlamışsın sen de :nazar: bir süre sonra hızlanıyor ve kendini durduramıyorsun :))))

bana yemek takımının markasını öğrendiğinde
yazarsan cok sevınırım. bırde beyaz esya olarak hangı markayı tercıh ettın

Tamam eve gidip bakıp yazıcam hemen :))
beyaz eşya bosh almayı düşünüyorum ama bir tek siemens bakmadık bu haftasonu ona da bakıp karar vericez ama dediğim gibi şimdilik bosh tercihimiz.
sen ne düşünüosun araştırdın mı hiç??

bız Bosh aldık. Sıemensle Bosch zaten aynı fırmanın uretımı. Fıyatlarıda modellerıde aynı. Ama daha ankastre set olarak alıcaz onu almadık. Ben iç mimarlık yapıyorum o yuzden belkı onları farklı bır marka alıcam daha karar veremedım.

herşeyin çok güzel canım bende yemek takımını çok beğendim rabbim güzel günlerde kullanmayı nasip etsn inşallah devamınıda bekliyoruz :)

bız Bosh aldık. Sıemensle Bosch zaten aynı fırmanın uretımı. Fıyatlarıda modellerıde aynı. Ama daha ankastre set olarak alıcaz onu almadık. Ben iç mimarlık yapıyorum o yuzden belkı onları farklı bır marka alıcam daha karar veremedım.

Sanırım bizim de son tercihimiz bosh olcak. İç mimarsın demek :))) o zaman sana hemen bir soru sormak istiorum daha dogrusu bikaç soru :))
buzdolabı bulaşık makinesi ocak-fırın ı siyah almak istiorum bosh ta görmüşsündür belki tek modelde siyah var zaten diye hatırlıyorum. Sence bana problem çıkarır mı dekorasyonda ve kullanımda? mutfak eşyalarımı (özellikle görünürde duracak olanları) kırmızı beyaz ve siyah almaya çalışıyorum. Açıkcası beyaz hiç istemiyorum inox da hoş ama siyahı görünce vuruldum :)))
bir de ilk sayfada köşe takımım ve yemek odası takıım var görmüşsündür ikeada bir tv ünitesi beğendim ancak lake siyah ve beyaz ı var sence köşe takımıma ve yemek odasına uyar mı? 1. şüphem parlak olması sırıtabilr diye düşündüm. 2. side rengine karar veremdim siyah mı beyaz mı uyar ???

canım sorularının hepsine yarın cevap vericem çünkü çıkmam gerekiyor şuan. yarın fotografları detaylı inceler bakıp fikrimi söylerim :) kusura bakma lutfen

Sorularını cevaplıyorum hemen. Yemek takımına beyaz daha cok yakısır. Ama sen bunu koltuk takımının oldugu yerde kullanıcaksın o yuzden sıyahta olur. Zaten o resımlerde de olusturulan konseptte o şekilde. Ayrıca senınde koyu mu acık ton mu kullanmak ıstediğin önemli. Parlak konusuna gelince o kotü durmaz kesinlikle çünkü artık parlak-mat birlikte kullanılıyor. Açıkçası yerler duvar rengi bunlarda önemli eşya alırken hani evin büyüklüğü. O yüzden bunlarıda göz önünde bulundur. Güzel olur merak etme sen zaten gayet başarılısın bu konuda :)

Sorularını cevaplıyorum hemen. Yemek takımına beyaz daha cok yakısır. Ama sen bunu koltuk takımının oldugu yerde kullanıcaksın o yuzden sıyahta olur. Zaten o resımlerde de olusturulan konseptte o şekilde. Ayrıca senınde koyu mu acık ton mu kullanmak ıstediğin önemli. Parlak konusuna gelince o kotü durmaz kesinlikle çünkü artık parlak-mat birlikte kullanılıyor. Açıkçası yerler duvar rengi bunlarda önemli eşya alırken hani evin büyüklüğü. O yüzden bunlarıda göz önünde bulundur. Güzel olur merak etme sen zaten gayet başarılısın bu konuda :)

teşekkür ederimm :))) duvar rengi konusunda evimizi tuttuktan sonra fikirlerine ihtiyacım olacak yine :)) kira olacağı için başlangıçta yer ile ilgili bir değişiklik yapamam amaduvar rengini mobiyalara göre değiştirebilrim diye düşünüyorum :)
o zaman tv ünitemi göül rahatlığı ile alabilrimmmm :)))
tekrar teşekkür ederim ilgilendiğin için :)

Back
X