benim çeyizimden bunlarda :)

kuzularinannesi

A new day, A new start...
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2008
42.755
11.637
823
bunlarda benim çeyizimden
kendi el emeğim diyemicem, sağolsun annem yaptı nerdeyse hepsini
sadece seccadeler benim el emeğim

maaşallah melekcim ne güzel işlemişsin öyle seccadeleri anneciğinde pek hamarat bi hanımmış maaşallah opuyorumnanaktan

maaşallah melekcim ne güzel işlemişsin öyle seccadeleri anneciğinde pek hamarat bi hanımmış maaşallah opuyorumnanaktan

sağol canım çeyimize tek katkım seccadelerdi kaydirigubbakcemile3
annem sağolsun

1. sinin aynısı bende de var

güle güle kullan

sağol canım aslında hiç kullanılmayan şeyler
sırf resimlerini çekmek için çıkarttım :kedi:

canım ne güzel şeyler bunlar böyle...hepside el emeği göz nuru...anneciğininde seninde ellerinize sağlık...mutlu günlerde kullan inşaallah :)

canım güle güle kullan hepside ne emeklerle yapılmış keşke yemenilerin modellerini yakından çekseydin bakar model alırdık ben pek meraklıyımda :)

sağol canım çeyimize tek katkım seccadelerdi kaydirigubbakcemile3
annem sağolsun

sağol canım aslında hiç kullanılmayan şeyler
sırf resimlerini çekmek için çıkarttım :kedi:

bende fazla kullanmıyorum annemle kaynanam gelince kırılmasınlar diye kullanıyorum sonuçta okadar emek vermişler

canım ne güzel şeyler bunlar böyle...hepside el emeği göz nuru...anneciğininde seninde ellerinize sağlık...mutlu günlerde kullan inşaallah :)

güle güle iyi günlerde kullan canim
annecigininde seninde ellerinize saglikopuyorumnanaktan

canım güle güle kullan hepside ne emeklerle yapılmış keşke yemenilerin modellerini yakından çekseydin bakar model alırdık ben pek meraklıyımda :)

sağolun kızlar a.s.
saahikka yakından çeker eklerim istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…