- 29 Aralık 2014
- 202
- 40
- 38
- 28
- Konu Sahibi Younggirl3778
-
Izlerde de etkili oluyor mu acaba?canım benim de uzun bir aradan sonra sivilcelerim çıkmaya başladı ve çoğalıyorlardı ..
neutrogenanın 4 saatte sivilce kurutma etkili losyonunu aldım 2 haftadır kullanıyorum ve işe yarıyor gerçekten .
Evet cilt doktorunun verdiği kremi kullanıyordum zaten ama akraba eczacımıza 2.kremi almak için gittiğimde vermedi hepsi zararlı ileride başına iş açarsın dedi ondan artık kimyasal kullanmak istemiyorumEn iyisi cilt doktoruna görün. Kendin yapacagın yöntemlerle kötüleştirme ihtimalin de var.
Yaşınla da alakalı ola bilir
Fazla makyaj yapmam asla makyajla yatmam cildimi sabah akşam yıkarım ama sabunla yıkıyordum yanlış olduğunu bilmeden,temizleme jeli almayı düşünüyorum artıkCanım resmini inceledim.
Yüzünde inanki cok büyük bir problem yok ama problemli bir cildin var doğru.
Ve sivilcelerin hala aktif görünüyor.
Once sivilceleri yok edip, sonra iz tedavisine gecmelisin.(deri soyan kremler vs.)
Bir delilik edip benim gibi bu deri soyan kremleri kafana buyruk güneş kremi dahi kullanmadan kullaniyim deme pahalıya patlıyor :)
Bu yüz yıkama sabunlarina bulaşma derim, çünkü yüzdeki fazla yagi çekip yuzun yağ dengesini bozuyorlar, ve daha fazla yağ hücumu akne olarak geri donuyor.
Bu arada kullandığın makyaj malzemelerine dikkat et, çok uzun sure yuzunde tutma, ve yatarken çıkarmadan yatma mesela.
Şuan yapacagin tek şey cildiyeciye gitmek, o sana doğru yolu gösterecektir..
Makyaj yapmaman harikaFazla makyaj yapmam asla makyajla yatmam cildimi sabah akşam yıkarım ama sabunla yıkıyordum yanlış olduğunu bilmeden,temizleme jeli almayı düşünüyorum artık
Bi konuda limon tavsiyesinde bulunmustum ben belki isine yaraya bilir.
Sivilcelere iyi geliyor.
Eger bilgi edinmek istersen bildir canim.[/QUOTE
Istemez miyim ,anlatın lütfen
Bende kesinlikle katılıyorum,nasıl Bakım yapacağımı bilmiyorum sanırımSorunlu cilt yoktur, bakımsız cilt vardır. Banyo sabunuyla yüz yıkanmaz...
Kesinlikle kimyasal kullanmak istemiyorum artık,kendime saf Zeytinyağı ve Gül suyu ile tonik yapsam iyi olacak sanırım.Makyaj yapmaman harikasabunla yikamayi bırak bence dediğim gibi yüzün yağ nem oranini bozuyorlar, yüzüne uygun bir tonikle bakimi yap :)
Gerci benim var mesela ben kullanmiyorum içinde yine bin ton kimyasal.
En güzeli dogal temizleyiciler, mesela saf gül suyu
Öncelikle bir cilt tmizleme jeli edinmelisin. Ben sana sebamed öneririm. Sonra tonik muhakkak kullanmalısın. Gülsuyu ya da maden suyu tonik yerine geçer ama arındırıcı bir tonik kullansan daha iyi olur bence. Ben vichy kullanıyorum. Ama pahalı gelirse niveanın ya da neutrogenanın hem etkili hem uygun fiyatlı tonikleri var. Yüzünü mutlaka ve mutlaka nemlendirmelisin. Yağsız bir nemlendirici kullan, zeytinyağı sürme cildine. Ben senin yaşındayken clean&clear yağsız nemlendirici kullanırdım, hala varsa öneririm. Şu an excipial hydro kullanıyorum. Bu da yağsız bir nemlendiricidir, eczanede satılır sadece, tavsiye derim..Bende kesinlikle katılıyorum,nasıl Bakım yapacağımı bilmiyorum sanırım
canım roaacutane jullansana sen, doktor vermedi mi?Selam kızlar yine ben :) bu sefer de cilt problemimle karşınızdayım.18 yaşındayım artık pürüzsüz bir cilt istiyorum derken boynumda isir isir olmaya başladı.Yüzümde sivilcenin biri bitiyor biri başlıyor.Ve ayrıca alnım pütürlü ve iki yanağımdada kırmızı lekeler var.Isotrexin diye bir krem kullanıyordum ama bıraktım.Bu konuda deneyimi olanlar bana fikir verebilir mi??Resim iğrenç ama yüklemedim görün diye
Vermedi verse de almam kullanmam.Yan etkilerini bilmiyorsunuz sanırım,cildimde sorun var diye sağlığımdan olamam...canım roaacutane jullansana sen, doktor vermedi mi?
valla benim bir kaç izim vardı onların üzerinede sürdüm hafifletti gibi geldi bana .. ama sivilce üzerinde gerçekten işe yarıyor düzenli kullanmanız gerek ama benimkiler 1.5 hafta sonrasında düzelmeye başladı ..Izlerde de etkili oluyor mu acaba?
kesinlikle alma zaten canım ..Vermedi verse de almam kullanmam.Yan etkilerini bilmiyorsunuz sanırım,cildimde sorun var diye sağlığımdan olamam...
Çok teşekkürler hepsini not aldım en kısa zamanda edinip kullanmaya başlayacağımÖncelikle bir cilt tmizleme jeli edinmelisin. Ben sana sebamed öneririm. Sonra tonik muhakkak kullanmalısın. Gülsuyu ya da maden suyu tonik yerine geçer ama arındırıcı bir tonik kullansan daha iyi olur bence. Ben vichy kullanıyorum. Ama pahalı gelirse niveanın ya da neutrogenanın hem etkili hem uygun fiyatlı tonikleri var. Yüzünü mutlaka ve mutlaka nemlendirmelisin. Yağsız bir nemlendirici kullan, zeytinyağı sürme cildine. Ben senin yaşındayken clean&clear yağsız nemlendirici kullanırdım, hala varsa öneririm. Şu an excipial hydro kullanıyorum. Bu da yağsız bir nemlendiricidir, eczanede satılır sadece, tavsiye derim..
Bu rutini her gün sabah ve akşam mutlaka uygula. Yatmadan önce cildini temizle ve nemlendir çünkü cilt uykuda yenilenir. Düzgün uygularsan ve hormonal bir sorunun yoksa 2 hafta içinde değişimi farkedeceksin. Hayatın boyunca, 50 yaşına da gelsen bunları uygulamalısın cildinin sağlıklı olması için.
Sadece burdan bakarak kimse sana net bir şey söyleyemez. Sedef dersiniz gül hastalığı çıkar. Burda duyduğunuz kulaktan dolma bilgilerle cildinizi harap edeceğinize bir dermatoloğa gitmenizi öneririm.[/QUOTE
Daha önce de dedim gittim daha önce krem verdi ama Zararlı kullanmak istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?