- 29 Aralık 2014
- 202
- 40
- 38
- 28
- Konu Sahibi Younggirl3778

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaşıtız, bende de sivilce problemi var, 1 tane de olsa yüzümde illaki sivilce olur. Izlerinden bahsetmiyorum bile.. Krem vs de kullanmıyorum, çünkü zamanla geçecek biliyorum. Pudra fondtn falan kullanma. Kimin cildi pürüzsüz ki?Selam kızlar yine ben :) bu sefer de cilt problemimle karşınızdayım.18 yaşındayım artık pürüzsüz bir cilt istiyorum derken boynumda isir isir olmaya başladı.Yüzümde sivilcenin biri bitiyor biri başlıyor.Ve ayrıca alnım pütürlü ve iki yanağımdada kırmızı lekeler var.Isotrexin diye bir krem kullanıyordum ama bıraktım.Bu konuda deneyimi olanlar bana fikir verebilir mi??Resim iğrenç ama yüklemedim görün diye
Ee benim yüzüm daha felaket durumda. Resmi simdi inceledim. Ama sen beyazsin ben esmerim, kapalıyım basartuyle de kapatabiliyorum. Inan bak senin cildin benimkinden daha iyiSelam kızlar yine ben :) bu sefer de cilt problemimle karşınızdayım.18 yaşındayım artık pürüzsüz bir cilt istiyorum derken boynumda isir isir olmaya başladı.Yüzümde sivilcenin biri bitiyor biri başlıyor.Ve ayrıca alnım pütürlü ve iki yanağımdada kırmızı lekeler var.Isotrexin diye bir krem kullanıyordum ama bıraktım.Bu konuda deneyimi olanlar bana fikir verebilir mi??Resim iğrenç ama yüklemedim görün diye
alnım pütürlü demişsin sanırım cildin karma yada yağlı,Selam kızlar yine ben :) bu sefer de cilt problemimle karşınızdayım.18 yaşındayım artık pürüzsüz bir cilt istiyorum derken boynumda isir isir olmaya başladı.Yüzümde sivilcenin biri bitiyor biri başlıyor.Ve ayrıca alnım pütürlü ve iki yanağımdada kırmızı lekeler var.Isotrexin diye bir krem kullanıyordum ama bıraktım.Bu konuda deneyimi olanlar bana fikir verebilir mi??Resim iğrenç ama yüklemedim görün diye
sabun vs kullanıyormusun..sivilce vrken fondeten kullanmakta kötüleşmesine sebeb olur..Ee benim yüzüm daha felaket durumda. Resmi simdi inceledim. Ama sen beyazsin ben esmerim, kapalıyım basartuyle de kapatabiliyorum. Inan bak senin cildin benimkinden daha iyi
Yaklaşık 6 aydır falan ama son 2-3 aydır sadece iltihaplı sivilcenin üzerine sürüyorumNe kadar süre kullandın kremi
Sabun normal banyo sabununu yüzüme sürüyorum. Fondoten pudra kullanmıyorum hiç de kullanmadım. Ama cildim çok fazla yağlısabun vs kullanıyormusun..sivilce vrken fondeten kullanmakta kötüleşmesine sebeb olur..
Zaten kremi doktor vermişti ama bu ilaçlar hep zararlı ondan artık kullanmak istemiyorumSivilcelerle benimde basim dertte.
Yasim 20 ve hala cikiyorlar herseyi denememe ragmen.
Cok para verdim kremlere ilaclara ordan burdan duyma bilgilerle.
Bence delilik etmisim.
2 hafta sonra ilk seansima gidicem cildiyede.
ilaclardan kremlerden daha etkilidir diye dusunuyorum. Sonucta bi uzman kontrolu altindasin.
Ben saglik sigortami yukselttimki karsilansin cildiye.
Belki sende oyle bisey yapabilirsin.
Ama turkiyede isler nasil gidiyor bilgim yok belkide oyle bi secenek yoktur o zmn kulak ardi et bu bilgimi yurtdisinda kaliyorum burda sistem farkli.
Ama tavsiye olarak diyorumki. Kafana gore bisey yapma cildiyeye git.
Madiyat aynisi orantiya geliyoe
Sabun kullanıyorum,kullanmamam mı gerekiyor?alnım pütürlü demişsin sanırım cildin karma yada yağlı,
mutlaka sebamed vs tarzı bir yüz yıkama likidi kullanmalısın..sabun sürmemelisin..yağsız nemlendirici..yağlı yada karma ciltler için olan nemlendiricileri kullanmalısın yağ oranları düşüktür..
sabun kurutur sonra cilt daha fazla yağ salgılamaya başlar..mutlaka likit bir şey kullanmalısın..nutricinanın var bir sürü var marketlerde pahalı değil..sonra alkolsüz tonikle silersin..yağsız nemlendirici sürersin..her gün bunu yaparsan zaten düzelir cildin..sabun lise yıllarımdan beri sürmüyorum 20 seneyi geçti..benim cildimde sizlerinki gibiydi..şu an pürüzsüz ama..Sabun normal banyo sabununu yüzüme sürüyorum. Fondoten pudra kullanmıyorum hiç de kullanmadım. Ama cildim çok fazla yağlı
asla sabun kullanmayın sabunla yıkamayın..her sabah likidle yıkarsan tonik yağlı ciltler için nemlendirici uygularsan düzelir..birde gece yatmadan likid ve ılıksuyla yıkayıp yatarsan daha kısa sürede düzelir..Sabun kullanıyorum,kullanmamam mı gerekiyor?
kesinlikle..problemli ise cildin hiç yıkamamak lazım..Sorunlu cilt yoktur, bakımsız cilt vardır. Banyo sabunuyla yüz yıkanmaz...
Teşekkürler deneyeceğim bunuasla sabun kullanmayın sabunla yıkamayın..her sabah likidle yıkarsan tonik yağlı ciltler için nemlendirici uygularsan düzelir..birde gece yatmadan likid ve ılıksuyla yıkayıp yatarsan daha kısa sürede düzelir..
Krem kullanmak istemiyorum artık,hepsi zararlısivilce üzerine clindoxyl den başka krem tanımam