Benim cocugumda böyle olmaz dimi

Ben çocukları serbest bırakın derim de görümce baya üst modelmiş.
Nasıl tv yi oke ile boyadılar yahu. Hadi kendi televizyonunsa izin verdin diyelim de onun kokusu vs için insan yasaklar gene yasaklar, yazık ya.

Kınama kınadığını görürsün olayına çok inanmasam da genelde tahammül seviyesini yükseltmeyi öneririm. Ama bu çocukları bir hizaya çekmek lazım, anneleri yapmıyorsa sizin evinizde size düşer bu görev, evin kurallarını hatırlatın her seferinde.

Görümce görgüsüz veya bilerek birsey demiyor. Benim bir yengemde aynen öyleydi. Ogullari evimize gelince herseyi kirarlardi siritarak izlerdi kendisi. Bence tavrinizi net koymasaniz birsey degismez. Cocuklarin günahi yok bunda. Ben baskalarin evinde cocuklarimin etrafi kurcalamasini izin vermem. Kendi evinde serbest davranabilir. Ama baskalarinin evinde degil

Ay valla bende hiç sevmem öyle başı boş çocuk
Dünya tatlı olsun isterse
Annesi ilgilenmiyor sağa sola saldırıyorsa
Çıldırıyorum
Zamanında kınamış da olabilir
Çocuğum onlar gibi olmasın Amin

Bilinçli anne olursanız çocuklarınız öyle olmaz emin olun. İki çocuğum var kızım artık ergen ama oğlum 9 yaşında, kimsenin evinde çekmece karıştırmaz, bir oyuncakla oynamak istediği zaman da ev sahibinden oynayabilir miyim? diye izin ister. Hatta dün akşamüstü çocuklarla biraz dışarıya çıktık, kızım susamış markete su almaya girdi oğlum yoruldum anne dedi ve marketin önündeki tabureyi gösterdi ben oturabilirsin desemde, kapıya kadar gidip bu tabureye oturabilir miyim biraz? diye kasadaki adamdan izin aldı.

tek bildiğim sakın ilenmeyin valla başınıza geliyor bizzat yaşıyorum benzer bir durum değil ama eleştirdiğim bir huy benim oğlumda da var.

Bize de misafirliğe ikİ çocuklu bir aile geldi, yemekli, bildiğiniz evi yıktılar kırılmadık bişey bırakmadılar, eşimin playstationun içine aynı anda iki cd sokup bozdular.. neler neler, ağzımı hiç açmadım , hiç kınamadım, çünkü bunlar nası çocuk diyince başına gelirmiş ya insanın:) Hatta bana bu çocuklar samimi geldi yalnız annelerine ve babalarına sinir oldum bu kadar vurdumduymaz , rahat bir anne olamaz , yere köfte düşüyor kalkarken alırım diyor, o kadar tembel o kadar rahat ki sonra ne düşündüm biliyor musunuz , acaba bu çocuklar dikkat mi çekmeye çalışıyor diye düşündüm , anne babaları çocukları hiç önemsemediler çocuklar giderken ağladı, ben hakikaten kırılana dökülene hiç üzülmedim, çocuklara üzüldüm, sanırım bazen hata anne babada, çok çok yaramaz çocuklar hariç, onun da muhakkak sebepleri vardır.
Bence sizin kuzenden kaynaklı olabilir çocukların bu kadar yaramazlığı.

Anne de baş edememiş bıkmış olabilir artık bence anne ile görüşün çocuklar da hiperaktivite varsa pedagojik destek alsınlar.

Şunu da söyleyeyim 2 tane kuzenim var , çocuklukları tam bir ayaklı felaketti... Teyzem çok iyi ve ilgili bir anne olmasına rağmen düz duvara tırmanırlardı. Sülale onların geleceğini duyunca gelmesinler diye 50 takla atradı Şimdi kocaman adamlar ve son derece oturaklı adamlar oldular.

Son düzenleme:
kınayınca başa gelir evet
ama siz sakin bir hamilelik geçirirseniz
çocuklarınızı dayak manyağı yapmazsanız
anneanne babaanne, dedeler siz ile zıt şekilde çok çok şımartmazsa hiçbirşey olmaz

Seni çok iyi anlıyorum böyle durumda çocuğun terbiyesin den annesi sorumludur. Ben çocuğa kızmam çünkü çocuktur yapabilir ama annesinin uyarması lazim. İsterse kızsın bana hiç önemli değil. Ben mi uyarayim sen mi uyarirsin diye tepkimi belli ederim.
Senin soruna gelirsek dediğim gibi çocuktur yaramazlık yapabilir. Sen gittiğin misafirliğe bacak bacak üstüne atıp çocuğu da ortalığa salmazsan,çocuğunun peşinde dolanıp ona gerekli ikazı yaparsan senin çocuğun öyle olmaz canım.

Kusura bakmayın ama ben eve davet etmem onları

Kimsenin demesiyle bir şey olmaz.
Resmen temmeni etmiş sizin çocuğunuz da böyle olsun diye.
Nasıl yetiştirirsen öyle olur çocuk dediğin.
Takılma hiç.
O kadın da öyle zaten, çocukları aynası kendinin.

Olmaz inş. Sadece kınayp ayıplama o zman insann başına geliyo gerçktn. Eminm senn durumnda olan biçok kişi vardr. Ve istemedm eleştrtyrz ama dikkat etmek lazım. Onlar geldğnde bi odada ağırla ordanda kaldr zarar verileblcek şeyleri. Gerkrse diğer odaları kitle bişey derseler anaları müsait değil de. Bide keyfyetn çok davet etme derim

Bi an benim amca kizimi anlatiyorsunuz sandim bu kadar benzerlik olur

Duzelirmi gercekten sabrim tukendi artik 3 yasini gecti tutturuyo ben yapma dedigim zaman duymamazliktan geliyo sacimi cekiyo isiriyo iyilikle anlatiyorum ama yok yine yapiyo offf yaaa nerden buluyorki bu enerjiyi bende erkek kardesimle anlasamiyorum sinir oluyorum hareketlerine ona benziyo cidden kinamamak lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…