Benim cocugumda böyle olmaz dimi

Çocuk yetiştirmek zor bir şey işte. Sen nasıl davranırsan o çocuk öyle alışıyor sen güzel yetistirirsen çocuğunu neden öyle olsunlar canım :)

Korkma senin cocugun boyle olmaz.
Ana baba olarak akli eren cocuklara,, hayir..demekten aciz annelerin basvurdugu seydir bu.

Senin cocugun da olsun da gor.derler.

Sallama.

Cocuklarina terbiye versinler bir zahmet!!

kınamazsan bişey olmaz ,sakın kınayıcı laf söyleme.Benim kız kardeşim koç burcuydu çok çekmiştim ,dedim bu koçlar çok zor ayy dedim hamile kalınca Allah bana ikiz koç çocuklar verdi :) Çok şükür tabikii .Hamileliğimi programlı olucam derdim istediğimde hamile kalacağımı sanırdım, 5 yıl uğraştım tüp bebek yaptım yani çok büyük konuşmak bize ve evlatlarımıza zarar getiriyor.Düşün benim ikizler boğa olucaklardı 2 ay önce doğdular sırf büyük lafımı çekmek için .Kaderimiz olabiliyor sözlerimiz.Ama o kadın öyle dedi diye değil.Sen çocuktur yapar de geç

çocuğu şöyle düşünün elinize bir hamur veriyorlar siz nasıl yoğurursanız onlar da o şekli alıyorlar. çocuğun mizacı da çok önemli ama genelde çocuklar aileden nasıl görürse o şekilde devam ediyor. yani benim çocuklarımda böyle mi olur diye çekinmeyin siz nasıl yetiştirirseniz, nasıl bir eğitim verirseniz çocuğunuz da ona göre büyüyecektir. çocuklardaki davranış problemlerinin yüzde 70-75 i aileden kaynaklanıyor maalesef. biz kabul edelim ya da etmeyelim durum böyle. sizden ricam kınamayın ama yaptıkları yanlışları görüp kendi çocuğunuzda onları yapmamaya gayret gösterin :)

Haklısınız.Allah bagıslasın cocuklarınız :)

Burada anne baba suçlu kesinlikle çocuklara sahip çıkmıyor dur demiyor herşeye zarar verdikleri halde hiç tepki vermiyorsa o kadını bir daha evime almazdım. He ben de senin gibi bir anne olursam emin ol çocuklarımda böyle olur du kesin deseydin.

Aile terbiye vermemiş o yüzden oyleler. Evleri tertemizdir eminim. Çoğu kadın cocuk evine zarar verirse kıyameti koparıyor ama başkasının evini ateşe verse sesini çıkarmıyor. Kadına laf sokun, hiç eğitim vermiyor musunuz bunlara diye

Aynıları benim çevremde de çok. Kendi evlerinde yerlerinden kalkamıyorlar, batıramıyorlar. Anneme bana geldiklerinde bildiğin terörist gibiler. Ama ben kızıyorum da uyarıyorum da.

Aynıları benim çevremde de çok. Kendi evlerinde yerlerinden kalkamıyorlar, batıramıyorlar. Anneme bana geldiklerinde bildiğin terörist gibiler. Ama ben kızıyorum da uyarıyorum da.
Ben laf sokarım valla, kadın ayıp olur diye düşünüyorsa ben hiç düşünmem. Misafir de misafirligini bilecek. Daha önce çalıştığım işyerinde müşterinin çocuğu azitinca ona bile laf sokup kovmuştum.

Herkes ana baba terbiyesine baglamis olayi ama ben bunun tam etki ettigini dusunmuyorum.
Kimi cocuga asla laf anlatamazsin asla..
Kimisine de leb demen yeter, o seninle isbirligi yapmistir bile.
Kimsenin cocugunu kinamadim ama oglum etrafimdaki gordugum cocuklardan cok daha zor hircin ve laf anlamaz bi cocuktu ki oyle herseyi hasir alti eden pohpohcu bi anne degilim.
Her cocugun dogasi farkli.
Siz yinede kinamayin.

Annem de her önüne geleni kinar, herkesin çocuk yetiştirmesinu eleştirir, ve hatta ailelere burnunu sokar
İki çocuğu da onun istediğinin tam tersi iki çocuk oldu. En basitinden; sülale içinde belli bir ırktan adamlarla evlenmeye çalışan neredeyse herkese müdahale etti, evlenenleri kınadı vs. Sonuç olarak kadına az daha yabancı damat getirecektim. Bu gidişle öyle de yapacağım.
Milletin çocuguna havin ismini vermesini eleştirirken kendi Torununu Ursula diye sevecek haberi yok

Kınama arkadaşım. Tüm akrabalar aynı fikirdeymiş... keşke tüm akrabalarla küçücük iki çocuğu çekiştirmekten daha yararli şeyler yapsaniz.
Ayrıca ev sizin değil mi? Çağırmayın
Bu kadar basit. Bizim de vardı evi kıran döken çocuklu akrabamız, davet etmeye etmeye ayağını kestik. Hürmet göstermeniz gereken kisi amcaniz, onu tek çağırın. Bayramda şeyranda da siz bu kadının evine gidin

Son düzenleme:
İyi yapmışsın, sonra yüz buluyorlar. Herkes edebini versin. Bazıları çok abartıyor.

Çocuğuna terbiye vermeyen bi başkası laf söyleyince senin ki daha beter olacak diye kendi içini soğutuyor bende buna ayar oluyorum. Herşeye çocuktur yapar deyip geçmemek lazım. İlgi yok alaka yok gelip bi de milletin sinirlerini bozuyorlar. Hayır illa bişeylere göz yumacaksanız kendi evinizde göz yumun değil mi... ben bi yere gittiğim de çocuğumun peşinde dolaşıyosam bana gelen kişi de öyle olsun bi zahmet. Bu konu da çok doluyum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…