N
nev_bahar
Ziyaretçi
- Konu Sahibi nev_bahar
-
teşekkür ederim canım kaydirigubbakcemile3 :)
6 yaş var o büyük yaa:S:S hani yanyana durunca çok belli olmuyo da ne bilim iş evliliğe gelince sıkıntı yaşarız gibi geliyo bir de daha 1 aydr çıkıyorz hani tam olarak tanıyamıyorum ama çok etkilendiğim biri:)
beni seviğini o kadar içten söylüyor ki inanmamk güvenmemk elde değil :)
6 yaş birşey değil hatta gayet de uygun zemuszemus sen buna takılma, asıl sen şuna takıl 1 ay gibi kısa bir sürede sevdiğini söylemesi sence ne kadar güven verici ve bu kadar kısa sürede evlilik düşüncesi ne kadar yerinde bir düşünce
6 yaş gerçekten çok değil inşallah mutlu olursun canım beni sevgilimde benden 10 ay küçük yaşla falan alakası yok kimin yanında mutlu oluyorsan onunla olacaksın.mutluluklar...
ya zaten baştan beri benim niyetim belli hani bi flört ilişki istemediğimi ve onun da aynı görüşte olduğu konusunda mutabıkız :):) ama ne bileyim yaa şimdiye kadar tanıdığım insanlar arasında söylediği ile yaşadığı bir olan birisi bu benim için çok önemli bişi tabiki de 1 aylık bir süre insanları tanımak için yeterli bi zaman değil ama bi insan bütün davranışlarında hareketlerinde çizgisini değiştirmiyorsa bu kişiye güven oluyo :) zaten evlilik konusunda hani resmi bi şekilde karar vermiş değiliz sadece niyetimiz o yönde ve ben inanıyorum ki bu kişi bana göre evlenilecek birisi zemuszemus gönlüm öle diyor:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?