21 yasindasin güzelim niye dert ediyorsunki
cok gencsin hem elaleme ne bakiyorsun sen
onlar cocugun olsa ikinci nerde derler kiz olsa
oglan doguramadinmi derler elalemin agzi hic kapanmaz
hem tüp bebek tedavisi oluyormusun diye dedi kodu yapmislar
diyorsun ne yaparlarsa yapsinlar sen daha cok gencsin düsünmüyorum
cocuk deyip gecebilirsin istersen 5 senedir evli ol 21 yasindasin
elbet olucaktir bebeginiz allahaa dua et sonucta allah isterse hersey olur
canım benim yaşın daha çok küçük kendine dert etme bu kadar moralini yüksek tut unutma Allah ne dilerse o olura.s senelerce çocuğu olmayıpta sonradan sürpriz olanlar oluyo , yada bak kk ya çocuğu olupta eşiyle mutsuz olan ne zorluklar yaşayanlar var a.s boşver elalemi duyma onları sanki onlar dörtdörtlükmü:umursamaz:kendini pozitif tutmaya çalış...dilerim yüce rabbim sanada gönlüne göre bi evlat verir unutma ne olursa olsun dememiz gereken 'BUNADA ŞÜKÜR'...
ALLAH yar ve yardımcın olsun.....
saol canim benim sana karsi ayri bir sempatim var. her zaman sukur ediyorum. insallah olacak bir gun biliyorum ama inanin duydugum laflar cok agir. kimse kaldiramaz mafoldumben
canım ya senı cok ii anlıorum bende evlendıgımzden berı cocuk ıstıodum hep hıc korunmadık ama olmadı ıste hıcte takı 20ncı ayımıza kadar o kadar stres yapıodumkı dısarı cıkmk ıstemıodum hamıle gormek ıtemıodum arkddslarımın hepının cocugu vardı onlarla aynı ortama gırmek ıstemıodum bendede pko vardı drum ara verelım 2 ay ddı ve oaralar dugunler nısanlar vardı evıme gelen gıden mısafrler yatılı ınan aklımdan tamamen cıkmıtı bebek fıkrı sonra bı gun cok mıdem bulanmaya basladı falan hastaneye gıttım ama bn yıne dahılıyeye gıdıom yanı kadın doguma degıl hamıle omadgmdan emınım cunku tet yapıldı bı baktım hamıleyımmm suan 15 haftalıgım ınan cnm stes hereyı engellıoo bazen dusunuoruz ne ara yaptık bu cocugu dıe o kadar cok yogun donemımıze denk geldıkı :) demek kolay ama stres yapmamaya caliş stres en buyuk etken cunku tatlım rahat ol hem daha 21 yaından bende 24 yaındayım suan inş tez zamanda gelır bebegın ...
sağol canım utandım şimdikaydirigubbakcemile3
sen onu bunu bırak..
sen eşinle mutlumusun onu söyle???
anladığım kadarıyla mutlusun gerisini salla gitsin sen eşinle evlissin hayatta herşeyi bu kadar takma kafana vallahi çabuk yaşlanırsınkaydirigubbakcemile3 anlıyorum hafife alınacak bi yanı yok ama tıp artık çoook ilerledi vardır mutlaka bi yolu:Saruboceq:
Allah ne zaman isterse ozaman verir canim,bende 3 senelik evliydim ve bizimde bebegimiz olmuyodu bende polistik over sendorumu vardi,igne kullanicaksin tedavi olacaksin dediler ben hep salladim ha bugun ha yarin kafamada acikcasi fazla takmadim cunku biliyordum eninde sonunda benimde bebegim olacagini.bi sabah kalktim siddetli bi karin agrisiyla boyle 1 hafta cektim en sonunda doktora gitmeye karar verdim ve orda hamilemisin diye sordu bana bende hayir boyle bisey olamaz dedim olsun biz yinede bi test yapalim dedi,hiiiic umudum yoktu ve bi anda doktorum bana sen hamilesin dedi.sonra 3 hafta sonra ultrasona gittik esimle ve bi baktik bizim bebisimiz 1 degil 2 taneymis.o yuzden hic morelini bozma herseyi zamana birak hersey cok guzel olacak eminim sizin icin....
daha yaşın ne be güzelim olur elbet....
yumurtalıklarındaki kitle anladığım kadarıyla polikistik over (yumurtalık kisti)
neden üzüyorsun ki kendini baka ben eylül annesi olucam nasipse bizim konumuzda bile bu haslığı yaşayan ama şu an hamile olan bayanlar var....
bak ben 28 yaşındayım bu evliliğimin 3. senesi bu zamana kadar isteyerek yapmadık ama eminim benim arkamdan da konuşmuşlardır umurumda değil...
anca arkamdan söylerler yüzüme söylerlerse fena haşlayacağımı bilirler onlara laf söyleme rahatlığını verme.
yahu benim daha yaşım ne
olur bakalım biz düşünmüyoruz daha de kestir at....
kendinide üzme Rabbim kararlamıştır elbet meleğinin geleceği zamanı...
seninde ne cahil çevren varmış be güzelim laflara bak cıx cıx cıx....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?