Benim de bebeğim olsun istiyorum.

su an konumuz universitede okuyan kizlar deil konu benim bebek istememle ilgili

birde yurt disinda calismak o kadar da kolay deil canim. ben kapali bir bayanim kac tane is buldum ama ne zaman gorusmeye gitsem elim bos dondum...

canım seni çok iyi anlıyorum ben de bir sene önce düşük yaptım ondan beri de tekrar hamile kalamadım. ama hepsi stresten biliyorum. bi kafamdan atabilsem.. bi atabilsek her şey daha güzel ve daha kolay olacak eminim ama olmuyor işte.
sen kendi yaşantına eşinle anlaşmanıza bak canım boşver kim ne derse desin. kulağını tıka yoksa insan kafayı yer.
ben hamile kaldığımda da kayınvalidem bana ne dedi biliyor musun: çok erken oldu ama neyse.. çok acele ettiniz demez mi!! ohaoldumsmile deli oldum. ne kadar istediğimizi de biliyodu halbuki.
yani çocuk yapsan da yapmasan da bunları tatmin etmek mümkün değil kaydirigubbakcemile3
sen kendine oyalanacak bir şeyler bul, kafanı dağıt, bak nasıl kendiliğinden hamile kalacaksın. Allah yardımcın olsun.

ama canım benim sen daha çok gençsin 3 yıl birşey değil ki olur daha sabret dua et ve elbette tedavini ihmal etme,Allah isterse hiçbirşey engel değil inan buna canım kimseyi de takma elin ağzı torba değil ki büzesin,stres yaparsan olumsuz etkilenirsin rahat ol canım dediğim gibi daha çok gençsin ve çok şükür artık tedaviler çok başarılı bu konuda umudunu kesecek birşey yok,üzülmek için daha çok erken:teselli:

bu aralar fazla takmiyorum cok sukur ama tedaviye baslamaktan cok korkuyorum. hic cesaretim yok. kan gormeye dayanamiyorum artk. benim kaynana bana sormaz esime sorar hep karin ne yapti doktora gitti mi diye esim de bana sorma ona sor der ama huylu huyundan vazgecmiyo o hala bildigin okuyo, insallah tedavilere gerek kalmadan hamile kalirim hayirlisiyla

3 yil bisey deil evet canim bende bilyorum. ama etrafimda herkes hamile herkesin bebegi var bunlara dayanamiyorum. butun evli arkadas larimin var sadece benim yok, cok zoruma gidiyo coksenağlama

[QUçokTE="Akasia, post: 12478840, member: 189070"]merhaba ben 21 yasindayim ve 3 yillik evliyim. ama maalesef cocugum olmuyo. benim yumurtaliklarda kiste varmis. artik ne kimseyi gormek ne de sokaga cikmak istemiyorum cunku biktim. tanidigim tanimadigim herkes! soruyo BEBEK VARMI cevap vermekten yoruldum. sadece sorsallar amenna diyecem ama yok. kimi karnima elliyo bisey varmi dyo, kimi selam vermeden daha bisey yokmu dyo, kimi beceriksiz dyo:gitme:bir cocuk yapmayi becerememisim. inanin su an bile agliyorummafoldumbenya benim alimde mi allahin isi. esim sag olsun bana cok destek oluyo olmazsa da olur dyo ama ben yapamiyorum iste. butun arkadasalarimin bir bebegi var benden sonra evlenenlerin bile var. cok zoruma gidiyo:sinifsinif:esimin ailesi surekli laf sokuyo artik kaldiramiyorum. gecen hafta sonu istanbula gittik gezmeye. bir geldim laflar almis yurumus arkamdan yok ben tup bebek yapmaya gitmisim yok bilmem ne..............

desteginize cok ihtiyacim var kizlar kimseye derdimi diyemiyorum o yuzden buraya yazdim............[/QUOTE]
Yazinizi okudum cok merak ettim aacaba bebeginiz oldumu diye ben de su anda bu duygulardayimda ve dort yillik evliyim ve hesaplarima göre su an sizinle aynı yastayimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…