akasia cnm eşinin ailesinin cehaletine ver,zaten gerçekten çocuğun olmuyor olsa bile(ki böyle bir durumun yok rahatsızlığın giderilemeyecek bir sorun değil çünki) bunu senin yanında yada başka yerde sana karşı hissettirecek bir davranışta bulunmaları tamamen cehaletten..peygamber efendimizin bile bir sözü var insanların kusurlarını örtmede gece gibi ol diye..yani birinin kusurunu yada ayıbını bile yüzüne vurmanın hep ne kadar günah ve ayıp olduğunu vurgulamış hemde bunu yapan insan utansın cnm sen niye utanıyorsun..kaldıki çocuk yaparken onlaramı soracaksın yaa allah allah sinir oldum valla.biz kendi isteğimizle beş yıl sonra çocuk sahibi olduk,kendi ailemede bu konuda laf söyletmedim eşimin ailesinede...kayınvalidem bir iki kez söyledi. bende bana neden söylüyorsun tek başıma yapabileceğim bir şeymi bu dedim,oğluna söyle dedim...oğluda zaten istemiyordu o zamanlar..oda daha düşünmüyoruz dedi kapattı konuyu..hiç kulak asma böyle sözlere daha çok strese girersin olacağı varsada engellersin..sal kendini kim demiş ne söylemiş boşver yaa,acizliklerine cehaletlerine ver gitsin...eşinin istemediğini söyle,tek başıma yapamayacağıma göre bana değilk eşime söyleyin de çık işin içinden.hatta olacağı varsada gez toz biraz daha yahu ,nasılsa olacak bir gün...yaşın çok küçük yaparsın acelen ne cnm benim...hiç üzülme kim ne derse desin takma kafana,hayat çok kısa böyle kendini bilmez laflarla canını sıktığına değimez walla...
ah keske gidebilsen tr. benim kaynanagil temelli tr ye gittiler 6 ayda bir geliyorlar. simdi gitsem mecburen onlarin yaninda kalam lazim buda benim icin bir cehennem hayatikötükedihüso
Eşin destek olmaz mı? Anasının ağzına mı bakıyor?
Başka kalacağınız yer yokmu tr de kendi ailen filan yada eşyalı bir ev kiralasanız mesela netten araştır biraz canım ya mutlaka çaresi vardır
ah canım bende cok ıstıyorum bebegım olsun esımle ıkımızın bır parsacı olsun ama ıste ıstedıgımız gıbı olmuyor.
bende 22 yasındayım 2 yıllık evlıyım ve 2 yıldır bu bebek konusuyla ugrasıyorum sureklı sankı hayatta baska bı sey okmus gıbı ama ıste duygularımıza engel olamıyoruz.
ben 3 kere dusuk yaptım hıcbırı kolay olmadı benım ıcın sonra bende kan pıhtılasması cıktı hamıle kalınca vurunmam gerek ıgnelerı sımdı hamılelık yokken tedavı olsun dıye her gun ıskence gıbı vurluyorum.7 aydır hamıellık ıcın ugrasıyorum hamıle kalamdım her ay sonu geldıgı zaan okadar yoruluyorumkı omuzlarıma bır suru yük binmiş gibi hıssedıyorum zor atıyorum.
e tabı ısın bırde esını mutlu etme tarafı var bunuda yapamıynca cok uzuluyor ınsan.
baslıgı gorunce hıh dedım bende de var aynı seyler.
ınsallah canım sen ne ıgnesı vurundun? benımkı kan sulandırıcı.
Bırak koparsınlar kıyametleri. Ateş olsa cürmü kadar yer yakarlar. Ne yapacaklar, dövmeye kalkacaklar. Eşinde görsün olanları, ona göre konuşsun herkesle
TR de mümkün diyorsun tedavi o zaman ne yap et gel kurtul şu kistten...
Elbette soğan tedavisi de bir şeydir ama asıl olan bir doktor gözetiminde bu kistten kurtulmak...
yerimseniben
Zor olsa da gel sen a.s
Elbette bir çözüm yolu vardır.
Hatta annen gelebiliyorsa o gelsin senle a.s
Tek kalma yerimseniben
var canim halam babaannem dayim teyzem ama bizim oraya gidipte oraya gitmesem kiyametler kopar. biraz daha zaman gecsinde ev felan kiralariz belki bilmiyorumkismile
size bisey soyleyimmi annemin haberi bile benim durumdan. bir turlu soyliyemedim. bazen sorar ama ben istemiyoruz dyorumbilmiyorumkismile
insallah ablacim gelicem (az daha para biriktirelimyerimseniben)bende maalesef calisamiyorum calissam daha cabuk olur ama:1no2:
Madem kalacağın akrabaların var kalabilirsin hadi olmadı ev işini ayarlarsınız o zaman onlarada mok yemek düşer alsanaalsanasmile
Biliyormusun benim kızımla aynı yaştasın sende böyle gençlerinin sıkıntılarını okuyunca yüreğim titriyor sanki çok üzülüyorum .
ay ben iyice cesaret topluyorum sizden sag olunHadi cesaret biraz. Bak esasında önünde aydınlık bir yol ve elinden sımsıkı tutan eşin avr. Hadi başla bu yola, korkma
Söylemelisin...lmaz:
Bu utanılacak mevzu değil...
:umursamaz:
Zor durumdasın ve senin sağlık problemin bu. Annen bilmeli...
Asla bunu söylemekten çekinme...
insallah ablacim gelicem (az daha para biriktirelimyerimseniben)bende maalesef calisamiyorum calissam daha cabuk olur ama:1no2:
ay ben iyice cesaret topluyorum sizden sag olun
nasil ne diyim bilemiyorumanne benim cocugum olmuyo nasil denir ne bilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?