Benim de bebeğim olsun istiyorum.

ben bu kk da daha yeni dogmusum gibiyim:ecrin_bebek:,yavas yavas adim atmaya basliyorum sanki. daha cok seyler ogrenicem ben sizden coooooooookkkkkk:uhm::enbuyukkk:

ah canım bende cok ıstıyorum bebegım olsun esımle ıkımızın bır parsacı olsun ama ıste ıstedıgımız gıbı olmuyor.
bende 22 yasındayım 2 yıllık evlıyım ve 2 yıldır bu bebek konusuyla ugrasıyorum sureklı sankı hayatta baska bı sey okmus gıbı ama ıste duygularımıza engel olamıyoruz.
ben 3 kere dusuk yaptım hıcbırı kolay olmadı benım ıcın sonra bende kan pıhtılasması cıktı hamıle kalınca vurunmam gerek ıgnelerı sımdı hamılelık yokken tedavı olsun dıye her gun ıskence gıbı vurluyorum.7 aydır hamıellık ıcın ugrasıyorum hamıle kalamdım her ay sonu geldıgı zaan okadar yoruluyorumkı omuzlarıma bır suru yük binmiş gibi hıssedıyorum zor atıyorum.
e tabı ısın bırde esını mutlu etme tarafı var bunuda yapamıynca cok uzuluyor ınsan.
baslıgı gorunce hıh dedım bende de var aynı seyler.

ah keske gidebilsen tr. benim kaynanagil temelli tr ye gittiler 6 ayda bir geliyorlar. simdi gitsem mecburen onlarin yaninda kalam lazim buda benim icin bir cehennem hayatikötükedihüso

Başka kalacağınız yer yokmu tr de kendi ailen filan yada eşyalı bir ev kiralasanız mesela netten araştır biraz canım ya mutlaka çaresi vardır

Eşin destek olmaz mı? Anasının ağzına mı bakıyor?

yok canim oyle deil. sag olsun destek olurhatta cok agladigim zaman kizar ne var ne agliyosun diye. valla canim anasi olacak sey, onun yaninda bana laf sokmaz. mesela "torun dogursun" lafini gitti annesinden hesap sordu. ablasiyla cok buyuk tartismaya girdiler bu yuzden. kizlar masallah deyin kocama deisip megismesin sonraeyvahedigeldismile

Başka kalacağınız yer yokmu tr de kendi ailen filan yada eşyalı bir ev kiralasanız mesela netten araştır biraz canım ya mutlaka çaresi vardır

var canim halam babaannem dayim teyzem ama bizim oraya gidipte oraya gitmesem kiyametler kopar. biraz daha zaman gecsinde ev felan kiralariz belki bilmiyorumkismile

insallah olur canim ikimizinde. igne lafi beno deli ediyor. cunku burda cok igne yedim. hic bir ise yaramadi. sadece beni balon gibi sisirdi,boshayallersmile simdi gelde ver o kilolari

ınsallah canım sen ne ıgnesı vurundun? benımkı kan sulandırıcı.

Bırak koparsınlar kıyametleri. Ateş olsa cürmü kadar yer yakarlar. Ne yapacaklar, dövmeye kalkacaklar. Eşinde görsün olanları, ona göre konuşsun herkesle

Bırak koparsınlar kıyametleri. Ateş olsa cürmü kadar yer yakarlar. Ne yapacaklar, dövmeye kalkacaklar. Eşinde görsün olanları, ona göre konuşsun herkesle

canim benim ya sen cok dolusun. aslinda resti ceksem kimse bisey yapamaz....süprizzzzz

TR de mümkün diyorsun tedavi o zaman ne yap et gel kurtul şu kistten...
Elbette soğan tedavisi de bir şeydir ama asıl olan bir doktor gözetiminde bu kistten kurtulmak...
yerimseniben
Zor olsa da gel sen a.s
Elbette bir çözüm yolu vardır.
Hatta annen gelebiliyorsa o gelsin senle a.s
Tek kalma yerimseniben

size bisey soyleyimmi annemin haberi bile benim durumdan. bir turlu soyliyemedim. bazen sorar ama ben istemiyoruz dyorumbilmiyorumkismile

Madem rest çekebiliyorsun çek o zaman, ne bekliyorsun. Daha ne kadar üzecekler seni. Madem eşin de arkanda boşver onları. Artık hadlerini öğrensinler. Bik küçüklüğümüz yaparız ama önce büyükleri görelim de ona göre davranalım

var canim halam babaannem dayim teyzem ama bizim oraya gidipte oraya gitmesem kiyametler kopar. biraz daha zaman gecsinde ev felan kiralariz belki bilmiyorumkismile

Madem kalacağın akrabaların var kalabilirsin hadi olmadı ev işini ayarlarsınız o zaman onlarada mok yemek düşer alsanaalsanasmile

Biliyormusun benim kızımla aynı yaştasın sende böyle gençlerinin sıkıntılarını okuyunca yüreğim titriyor sanki çok üzülüyorum .

Hadi cesaret biraz. Bak esasında önünde aydınlık bir yol ve elinden sımsıkı tutan eşin avr. Hadi başla bu yola, korkma

size bisey soyleyimmi annemin haberi bile benim durumdan. bir turlu soyliyemedim. bazen sorar ama ben istemiyoruz dyorumbilmiyorumkismile

Söylemelisin... lmaz:
Bu utanılacak mevzu değil...
:umursamaz:
Zor durumdasın ve senin sağlık problemin bu. Annen bilmeli...
Asla bunu söylemekten çekinme...

insallah ablacim gelicem (az daha para biriktirelimyerimseniben)bende maalesef calisamiyorum calissam daha cabuk olur ama:1no2:
Hadi cesaret biraz. Bak esasında önünde aydınlık bir yol ve elinden sımsıkı tutan eşin avr. Hadi başla bu yola, korkma
ay ben iyice cesaret topluyorum sizden sag olun
Söylemelisin... lmaz:
Bu utanılacak mevzu değil...
:umursamaz:
Zor durumdasın ve senin sağlık problemin bu. Annen bilmeli...
Asla bunu söylemekten çekinme...

nasil ne diyim bilemiyorumanne benim cocugum olmuyo nasil denir ne bilim

İnşallah kızım ya herşey yoluna girer merak etme sen olurmu yeterki moralini sağlam tut sen yerimseniben

ALLAH seni inş bebeğine kavuşturu
bide oğlunu arıştırsın kayınvalide
beterin betride var yükarda ALLAH var isterse verir istemesede vermez
ama umudun yetirme yaşın küçük onunde koçaman yıllar var inş birgün olur bebeişinnn:ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…