Benim de bebeğim olsun istiyorum.

sakın üzme kendini ne olur Rabbim istedikten sonra inan sen kafana taktıkça olmuyodur bak ben evlendim 1 yıl sonra yumurtalıklarımda problem başladı doktor korunma dedi olursa olur dedi 40 kadar yolu var dedi düşünsene yani bana senin çocuğun çok zor olur artık korunma demek istedi resmen çünkü yarın olacak diye bişi yok dedi yumurtalıklarımın atrafını hep kistler sarmış ve daha yaşım 21 di sonra 3 ay korunmadım ama kafamda hep aynı soru yoksa olmucakmı inan halimi bi görseydin kendimi okadar çok yıprattımki sonra eşim çok kötü kızdı yok dedi yapmıcaz dedi korunucaz dedi bu ne böyle kendini haşat ettin dedi her ay her ay tabi bende sorunlar bitmedi sonra gene doktora gittim bu sefer 6 cm kist oluşmuş rahmimde bide ona tevadi gördüm sonra gene gittim çok feci enfeksiyon bu seferde ona git ama inan bunlar hep sıkıntıdan sitresten oldu sonunda düzeldim amaan dedik olmazsa olmasın dedik ama koeunmaya hep devam ettik çünkü eşim çok dikkat ediyodu sırf ben bu ay adet olucammı olmucammı diye beklemim diye bigün bi baktım geciktim ama yapmadım olabilir diye sonra duramadım bi test aldım anında 2 çizgi şoka girdik eşimle okadar iii korunuyodukki yani diyeceğim oki Rabbim istedikten sonra önce Allah sonra kafa rahatlığı canım boşveeer ne derlerse desinler Allaha emanet ol...

hepinize tessekkur ediyorum yorumlariniz icin. boyle seyler duymak ne guzel mis ya. kendimi eve kapattim. telefonlara bile cvp vermiyorum. sanki iliskiye girmek bile bir tuhaf oldu......... yani ne bilim sanki biz istemiyoruz ama mecburiyetten gibi

canım bu kıst ıcın ıbrahım sarac ın soğan kuru var, bırde bır ay felan her aksam salata ye ıcınde beyaz sogan ve ustunde sumak olsun doktorla beraber bunu devam ettır ıstersen bı tatlım faydasını gorursun ınsallah

evet canim biliyorum sogan kurunu yeni ogrendim baslicam zaten saol bilgin icin

canım üzülme ben 4 yıllık evliyim, ilk 3 yıl zaten istememiştik korunuyorduk herkes soruyodu yok mu bebek olmuyo mu diye. istemiyoruz daha dediğimiz halde!
sonra istedik, oldu Alllah bütün evlat özlemi çekenlere versin. şimdi de olmadı da tüp bebek mi yaptınız filan diyolar. açık açık bunu soruyolar nasıl fütursuzluk, nasıl bi dengesizlikse artık. kime ne tüp bebek de olabilir başka şey de...bizim insanımız böle malesef...
senm kimseyi dinleme. soran olursa istanbula tüp bebek için mi gittin diye olabilir neden olmasın de. bırak onlar merak etsin..bunlar 1-2 kişi değil ki hepsiyle uğraşamazsın...
inşallah en kısa zamanda hayallerine kavuşursun...

inşallah en kısa zamanda hayırlısıyla sende bebeğini kucağına alırsın..:Saruboceq:

cnm neden hemen ümitsizlige kapiliyosunki?
kist ilaclarla yok edilebiliyo, tabi bu kist cok büyük degilse
eger ilaclarla yok edilmicek kadar büyükse ufak bi operasyonla yok ediliyo
annemde ve halamda vardi
anneminki ilac halaminki ise ameliyatla yok edildi
simdi 3 yasina gircek bi kardesim var:)
ayni seydenmi bahsediyoruz bilmiyorum ama eger annemde ve halamda olan sey ise hemen üzülme cünkü tedavisi var

canim kist icin tedavi gormuyor musun?
bebek yapmanin beceriyle ne alakasi var ya bebegi Allah veriyor! sana laf soyleyen insanlara aynen boyle soyle canim, bebegi veren de vermeyen de Allah ne yapabilirim de...

kizlar canlarim hepinize tek tek tessekkur ediyorum. su benim kistlere gelince evet ilacla yok edlibiliyor ama maalesef bizim fransada bi b.......... bildikleri yok. tr de gorundugumde alabiliriz dedi doktor ama burda ki allahin be.............. doktorlar almamiz munkun deil dyo. zaten kistim oldugunu da tr de ogrendim. burada sadece zaman kaybediyorum sanki, bende baktim boyle olmicak artik sogan kuru felan buldum onu denicem insallah kurtulurum kistlerden. dua edin turkbayragi:Saruboceq:

Kıyamam sana. Yazdıklarını okurken ağladım. endi yaşadıklarım canlandı gözümde. Yıllarca uğraştım, çocuk sahibi olabilmek için. Aşılama ile bir kere hamile kaldım. 2,5 haftalıkken kaybettim. Sonra da olmadı. Polikstik over e çevirdi. Ne soğan kürleri nede yapmadığım başka bişey kalmadı. Artık ya öleceğim ya çocuk sahibi olacağım diyordum. Bu arada tedaviden dolayı inanılmaz kilo aldım. Çalışan bir bayan olduğum halde evden çıkmak işkence gibi geliyordu. Kaynanamlarla aramızda 130 km mesafe vardı ve benim haberim yokdu ama tüp bebek yaptırmışım olmamış, kaynanam telefon edip hesap sordu. Artık sadece çocuk sahibi olmak için eşimle beraber oluyoruz gibi geliyordu. Eşimde bana karşı ilgisizleşti. Tedavi için hastaneye yalnız başıma gidip geliyordum, sanki suçlu benmişim gibi. Sokakta çocukları görünce ağlıyordum, hiçbir çocuğu sevemiyorum ailesi bana acıyacak diye. Anneler günü oldu mu bana hayatımın en uzun günü geliyor. Eve kapatıyorum kendimi. Bu arada aldığım kilolar için eşim söylenmeye dalga geçmeye başlamıştı. O kadar üzüldüm, o kadar kırıldım ki. O hırsla 24 kilo verdim. Şimdi 63 kilo oldum. Ve yavaş yavaş bişeyler dank etti kafama. Eşek gibi çalışıyordum, evimin hiçbir işini ihmal etmiyordum, eşimi hiçbir zaman ihmal etmedim, üstelik birde kaynanam ve grümcemle mücadele ettim. Ne gözlerini ne ceplerini doyuramadım. Ve bu sürede hep yalnızdım, eşim hiç destek olmadı. Eşim iş kurmaya karar verdi, kredi çekemedi, krediyi de ben çektim. Adam iş sahibi oldu ve iyice uzaklatı benden. Geçen yaz kaynanam, görümcem ve eşimin dayı oğlu bize tatile geldiler. Benim iznim yok çalışmaya devam ediyorum, biryandan da onlara hizmet ediyorum her yaptığım eksik, kusurlu oluyor. Kaynanam laf sokmak için yer arıyor, eşimin ise umru değil. Ben banyoya girdiğimde saatlerce çıkmayıp ağlıyorum. Ve büyük gün geldi eşime isyan ettim, ben bunları hak etmiyorum, madem herşeyi yalnız yaşayacağım sen ne arıyorsun hayatımda, boşanmak istiyorum dedim 6 ay kurtarma mücadelesi verdim, belki olur, belki düzelir dedim. 9 yıllık evliliğime kıyamadım. En son kaynanamın her yerde gelinde tatil yaptım, yediğim önümde yemediğim rakamda idi ama gelin kısır çocuğu olmuyor lafını duyunca cinnet geçirdim. Eşimi evden kovdum, madem öyle git de anan doğursun sana çocuk dedim. Bir hafta sonra da boşandık. Tayinmi istedim, ayın 15 inde başka br şehre gidiyorum. Şimdi anladım ki allah bana bilerek çocuk vermemiş, sebebini şimdi görüyorum. Tek istediğim huzurlu bir evlilik, beraber yaşlanacağım canım kocam, bir tane çocuk sahibi olmaktı. Kız yada erkek hiç önemli değildi. Adı bile hazırdı. Kız da olsa erkek de olsa DENİZ olacakdı. Eski eşim benim 12 yılımı aldı, hayallerimi aldı, çocuk sahibi olma şansımı aldı, insanlara olan güvenimi aldı elimden. Sadece yanımda olsa herşeye kalanırdım. O beni yalnızlığa mahkum etti. Şimdi ben gidiyorum. Eski eşime ah etmiyorum, ama ailesii asla affetmeyeceğim. Allahdan iyilik gelir ben o insanları kör şeytana havale ediyorum.
Benim hayatım hep gözünün önünde olsun. Kendini ezdirme, seni üzmelerine izin verme. Benim gibi elinde sadece boşa geçen yıllar ve yalnızlığınla ortada kalma. Herşeyden geçtim, bir daha çocuk sahibi olamayacağım, bu kadar kötü ne yaptım insanlara ben, neden böyle cezalandırıldım.

ay varya gozlerim doldu canimsin beterin beteri varmis. resmen kendimden utandim :kedi: allah seni kurtarmis canim benim.bence varya iyiki de olmamis cocugun boyle sorumuz bir babasi ve illet bir baba tarafi olacakti. kurbanim sana ya rabbim her seyde bir bildigi var demekki. hic uzulme arkadasim kurtuldun iste. ama simdi sen gecmisi de unutamazsin laflari dedikodulari iftiralari felan bunlar sana cok koyar. ama kendini baska seylere ver dusunmemek icin. inan sasirdim kaldim ben kendimi dunyanin en dertli insani sanyodum. cok sukur halime allahim.:Saruboceq:

Canım benim çok gençsin daha mutlaka bir tedavisi vardır bunun madem türkiyede doktorlar kisti alırız demişler fırsatını bulduğun anda gel hallet o zaman bunu.
Birde stres yapma sakın bu bile sıkıntıya sokuyor insanı relax olmaya çalış biraz dışarı çık dolaş biraz kimseyide takmamayı dene.
Her derdin çaresi vardır be kızım sen yeterki gönlünü ferah tut biraz eşinle mutlu olmaya çalış gerisi boş zaten kaynana görümcede kim oluyormuş onlar kendilerine baksınlar biraz.:1hug:

ınsan hırslanınca herşeyi yapıyor. Zaten çok az günüm kaldı, atık başka şehirde yaşayacağım. Geride kalanlarda kör şeytandan bulsun, ama asla benden aldıkları şeyler yüzünden onları affetmeyeceğim, bu dünyada da öbür dünyada da iki elim yakalarında olacak.
Sen benim yaşadıklarımı kendine örnek al. Kist rahartsızlıklarında kilo çok önemli. Kesinlikle kilo fazlan olmaması lazım. Kilona çok dkkat et. O da bir yana eşini çok iyi ölç tart. Biz kadınlaın en zyıf yönü, sevdiğimiz için güvenmemiz. Çok fazla güvenme, eşin adam olsun da anası ile bacılarının ağzını kapatsın. Bebek tedavisi sanıldığı kadar kolay değil, ucunda ölü bile var. Tedavi ile birlikt en önemli şey moral, adam gibi yanında duramayacaksa kocan şimdiden gitsin. BEn eşimle tanıştığımda 25 yaşında idim. Evlilik olayını asla düşünmüyordum. Ama o kadar sevdim, o kadar aşık oldum ki.... 12 yıl geçti, şimdi 37 yaşındayım. Geriye baktığımda sanki hayatımın 12 yılı bitkisel hayattaydım. Dedim ya onları kör şeytana havale ettim.

cnm benim haline gerçekten çok üzüldüm ama dediğin gibi olmamasının bi nedeni varmış hakkaten rabbim bundan sonra yolunu açık etsin artık kendin için yaaşa kimseyi takma...

akasia cnm eşinin ailesinin cehaletine ver,zaten gerçekten çocuğun olmuyor olsa bile(ki böyle bir durumun yok rahatsızlığın giderilemeyecek bir sorun değil çünki) bunu senin yanında yada başka yerde sana karşı hissettirecek bir davranışta bulunmaları tamamen cehaletten..peygamber efendimizin bile bir sözü var insanların kusurlarını örtmede gece gibi ol diye..yani birinin kusurunu yada ayıbını bile yüzüne vurmanın hep ne kadar günah ve ayıp olduğunu vurgulamış hemde bunu yapan insan utansın cnm sen niye utanıyorsun..kaldıki çocuk yaparken onlaramı soracaksın yaa allah allah sinir oldum valla.biz kendi isteğimizle beş yıl sonra çocuk sahibi olduk,kendi ailemede bu konuda laf söyletmedim eşimin ailesinede...kayınvalidem bir iki kez söyledi. bende bana neden söylüyorsun tek başıma yapabileceğim bir şeymi bu dedim,oğluna söyle dedim...oğluda zaten istemiyordu o zamanlar..oda daha düşünmüyoruz dedi kapattı konuyu..hiç kulak asma böyle sözlere daha çok strese girersin olacağı varsada engellersin..sal kendini kim demiş ne söylemiş boşver yaa,acizliklerine cehaletlerine ver gitsin...eşinin istemediğini söyle,tek başıma yapamayacağıma göre bana değilk eşime söyleyin de çık işin içinden.hatta olacağı varsada gez toz biraz daha yahu ,nasılsa olacak bir gün...yaşın çok küçük yaparsın acelen ne cnm benim...hiç üzülme kim ne derse desin takma kafana,hayat çok kısa böyle kendini bilmez laflarla canını sıktığına değimez walla...

Ben artık kendimden başka hiç kimseyi umursamıyorum. Arkadaşlar görün artık. Sadece bir canımız var ve canım kocam dediğimiz adam bile önce kendini düşünüyor. Kimse bizi bizden fazla düünemez. Sadece beni örnek alın, benim yaptıklarımı yapmayın diye anlattım. Yoksa artık benim canımı acıtamıyorlar. Ben izin vermiyorum artık. Herkes yerini ve haddini bilecek.

ah keske gidebilsen tr. benim kaynanagil temelli tr ye gittiler 6 ayda bir geliyorlar. simdi gitsem mecburen onlarin yaninda kalam lazim buda benim icin bir cehennem hayatikötükedihüso

ah keske gidebilsen tr. benim kaynanagil temelli tr ye gittiler 6 ayda bir geliyorlar. simdi gitsem mecburen onlarin yaninda kalam lazim buda benim icin bir cehennem hayatikötükedihüso

Gitmeden önce hangi doktora hastaneye gideceğini, randevunu ayarla. Yanında kalabileceğin başka kimse de yoksa bir otel, pansiyon yada İstanbulda günlük olarak kiraya verilen bir sürü ev var onlardan birini ayarla. Artık ipleri eline al. Seni üzmeye eziyet etmeye hakları yok. Daha çok gençsin, bir önür bunların eziyeti ile geçmez. Eziyet etmeyi çok seviyorlarsa sana değil kendi oğluna eziyet etsin. Eşine de resti çek

ben artik kendiimi ezdirmiyorum kim olursa olsun. once hep sustum ama bitti. ben onlara torun doguracakmisim. yaw once bi olan torunlarinizi sevin, 16 torunu var hic birini sevmez cok gaddar, bencil, vahsi canavar gibiler. yinede cok sukur halime beterin beteri varmis

ah ah bilmiyorumkismile:sinifsinif::gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…