Benim de bebeğim olsun istiyorum.

ya çok üzüldüm okudukça bende zamanla yaşadım bu sorunları çok iyi anlıyorum her ay hüsran tükenen umutlar çatlamayan yumurta kist o kadar bunalmıştım ki ama belki faydası olur söleyim. çocuk istiyoruz diye doktor doğum kntrl hapını önermedi bi süre takip edelim kendiliğinde de küçülüp kaybolabilir demişti. bende bi arakadaltan duymuştu ALLAH ondan binkere razı olsun soğan kürü denedim bi süre deneyim dedim hiç bi yan etkisi yok ve yemin ederim denediğim ilk ay hem kistim gitti hemde hamile kalmışım. şuan RABBıMıN izzniyle 19 haftalık hamileyim. kızlar ne olur şu soğan kürünü sizlerde deneyin inanın hiç bi yan etkisi yok belki faydası bile olur. ben herkeze bangır bangır bağırar bağıra diyorum deneyin soğan kürünü

bunlar hep saka gibi geliyor insana ve hap başkaları oluyor gebe kalan umarım sen yasamazsın bu sorunları hayırlı uğurlu olsun mutluluklar dilerim

cocuğu olmayan o kadar çok örnek var ki çevremde anlatamam sana. tamamen psikolojik bir durum bu eğer gerçekten sağlık yönünden bir rahatsızlık söz konusu değil ise. bizim başımıza ne geleceği belli mi? Allah herkese çocuk kokusunu duymayı nasip etsin.

bilyorum canim sogan kurunu. obur aya baslicam bende. insallah fayda eder

akasia cım ya öyle deme bak daha sen küçüksün, yenide evlisin bu kürü dene inş kalırsın..
acaba bedemi içsem banada faydası olurmu, ama dr bende böyle bişey görmedi bi bu kaldı zaten yapmadığım sempatiksalakcinni

bir dene canim belki fayda eder.

yaşın daha çook küçük mutlaka olacak birgün millet evleniyor 3 4 yıl bebek düşünmüyor bu kadar acele etme sabır

Canım.. kistleri aldırma bile..
bendede kist var ki ben kendimi bildim bileli 3-4 ayda bir regl olurum falan fistan..
evlenmeden önce annem zoruyla doktora gittiğimde bana ''baya ilerlemiş ve büyümüşler şimdilik sıkıntı yok fakat bebek düşünürsen sıkıntı yaratabilir'' dedi evlenmeden önce eşimede söyledim. böyle bir riskimiz var diye olsun dedi kabul etti..
ki bizde buna güvendik.. ve evlendiğimin ıLK AYI hamile kaldım :) (Çok şükür!)
yani Allah ın dediği olur artık 3-4 doktora birden gitmezsem güvenmiyorum hiçbir doktora..
şimdide diyorlar senin birdaha çocuğun olmaz diye.. aman bu sefer inanmıcam kızıma kardeş düşünmüyorum dedim :))
canım.. önce psikolojini & moralini düzeltip geri kalanınıda Allah a bırakmalısın...
ki zaten yaşında gençmiş bende 22 yim.. birazdaha sabır kompleks haline getirme derim.
inşallah seninde güzel haberini tez zamanda burada okur göbecikler atarız :)
Allah ım hakkında hayırlısını versin inşallah

Ya canim kafana takma bukadar, kafana takdigin icin oluyordur inan bana! Stres gebeligin bir numarali düsmanidir bu stressden kurtulman gerek öncelikle. Sonra kist olmasi anne olmana engel degildir kist okadar cok kadinda var ki! Kadin doktoruyla görüstün mü? Bunun binbir tedavisi var haplar kullanabilirsin, asilama yapdirabilirsin, tüp bebek yapdirabilirsin yani cocugum olmayacak diye üzme kendini.

Yanliz önemli olan milletin sormasindan rahatsiz olman degil, eger gercekten anne olmak istiyorsan buna karar vermelisin. Soranlara eskidendi öyle evlenir evlenmez cocuk yapmak biz evliligimizi yasamak önce gezip tozmak istiyoruz dersin agizlarini kapatirsin.

bende üc yildir evliyim artik bende cocuk istiyorum zamani geldigine inaniyorum ama artik evlendikden sonra 3-5 yil bebek yapmamak cok normal be hayatim. Insanlar gercekten de önce gezmek tozmak evliligin tadini cikarmak istiyorlar bukadar kafana takma gülüm.

doktorlara cok gittim ama burda turkiyede ki gibi fazla bir bilgileri yok. burdaki doktorlar kistleri almak munkun deil dedi. ama tr da alabiliriz dediler. 2 aydir doktora gitmiyorum, kafa dinliyorum, cok igne yedim ondan vucudum cok yoruldu, 1 2 ay daha gesin tekrar randevu alip devam edecem. insallah doktora gerek kalmadan hamile kalirim

2 aydir tedaviye gitmiyorum, gitmek istiyorum ama gidemiyorum. doktordan randevumu aldim ama gidemedim. cok piskolojim bozuldu. cok fazla igne yedim igneler beni iyice yipratti, kan aldirmaktan midem bulaniyo artik, kan gormeye dayanamiyorum. yine ayni seyleri yasamaktan korkuyorum, igne, kan... hele hele doktorun karsisina gecip bacaklarimi ayirmaktan iyice tiskindim. ne yapacagimi bilmiyorum, gitmem lazim ama yapamiyorum...eyvahedigeldismile

canım seni en iyi anlayacaklardan biriyim ben.benim de 2 yıl çocuğum olmadı.ilk başlarda düşünmüyordum millet de fazla sıkmıyordu ama 1 yıl geçtikten sonra gerçekten tahammül edilmez boyutlara çıkıyor laflar.takma demek kolay ben insanların lafını takan biri değilim ama o kadar yoğun ve tanımadığın kişilerden bile baskı geliyor ki çok yıpratıcı.aynen seni yaşadıklarını yaşadım.
üstelik inanılmaz bir şekilde çevremdeki tanığım bütün yaşıtlarım (akrabalarım ve arkadaşlarım) evlenip,hamile kaldı.bir tek ben de yoktu.hatta ve hatta 20 yıldır çocuğu olmayan ablam bile hamile kaldı.düşünebiliyor musun 40 yaşındaki kadın hamileydi hemde 20 yıldan sonra ama bende yok.
yan komşum zırt pırt gelip çocuk soruyordu,şu hamile,bu hamile deyip duruyordu.hatta bir arkadaşım sırf beni üzmek için ki ben ona istemediğimi söylediğim halde "sen şu sigarayımı içiyordun o kısırlık yapıyormuş" gibisinden asılsız haberler getirip beni korkutuyordu.
şimdi ise Allah'ım sana da versin tüm isteyenlere de 8 aylık hamileyim.normal yoldan bana da tüp bebek araştırması yapıldı çünkü akannehir
ha çevrenin laflarımı ne oldu.beni bunaltan komşuma hamileyim deyince bana "aman ne yapacaktın sen çocuğu bir sürü dert" dedi.şaka gibi değil mi ama gerçek.kısırsın diyen arkadaşım benden bayağı büyük ve evde kalmış olduğu için fesatlandı ve sekiz aydır ne aradı ne sordu,evime gelmez oldu.halbuki her pazar gelirdi bana.
yani sana bunu soranlar özellikle de ısrarla soranlar asla iyi niyeti değil onlardan uzaklaş.sırf insanı yıpratmak için yapıyorlar sanki biz üzülünce onlara altın verilecek ama insanoğlu işte.

allah hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin insallah. bende biktim su cevrenin lafindan. artik eskisi gibi sormuyorlar cunku cevaplarim cok sert ve kirici oluyo. artik milletin laflarini gectim, simdi tedaviye nasil gidecem onu bilmiyorum, cok zor gidemiyorum, doktora gidiyorum siradakiler hep hamile cok zoruma gidiyo, yapamiyorum orda herkes birbiriyle konusuyo, kac aylik, kiz mi erkek mi... ama benimle kimse konusmuyo... piskolojik destek almak istemiyorum bu doktorlar bile beni anlamiyo...

boshayallersmile BENDE AYNI SENLE BİREBİR FİKİRLERDEYİMboshayallersmile MİDEM BULANIYOR ARTIK HADİ GEÇ BAKALIM EEVETTT RAHAT OLLL KASMA TAMAMMM BÖYLE İYİ BAK ULTRASONDA YUMURTALIK SU CATLAMIS HIMMM ÜSTÜNÜ GİYİN GEL....BAK CANIM.......SUNU SUNU DENEYELİM ANLAMADIGIM SACMA SAPAN SEYLER OLDUGUNU SÖYLEMELERİNDEN BIKTIM YETER ARTIK...EVE GELİP HEYOOO CATLAMIS KESİN HAMİLEYİM:bbo: BIKTIMMMMMMMMMMM

su gun bu kadar iliskiye girin dyo ya doktor o gun beraber olmak bana olum gibi geliyor; bundan bile tiskindim artik.:sinifsinif:

Bence 21 yaş annelik için çok erken. Bu ne acele anlamadım. Karıkoca gezin tozun işe gir çalış ayaklarının üstünde dur ekonomik özgürlüğün olsun ne bileyim ne bu böyle hemencecik çocuk yapmak. Aileleriniz mi baskı yapıyor anlamadım. Bence oluruna bırak eğitim gör kursa git işe gir ne bileyim. Gez toz gençliğini yaşa.Yurtdışında yaşıyorum diyorsunuz orada sizin yaşınızdaki gençler ya üniversitede okuyor ya da çalışıyorlar.

iyi guzel dyosun da 3 senelik evliyim istiyorum ya bebek istiyorum evet 21 yasindayim ama askimdan cocugum olsun istiyorum. birde yurt disinda kizkar 16 yasinda kocaya kaciyo...ben universitede okuyan turk hic gormedim...

iyi guzel dyosun da 3 senelik evliyim istiyorum ya bebek istiyorum evet 21 yasindayim ama askimdan cocugum olsun istiyorum. birde yurt disinda kizkar 16 yasinda kocaya kaciyo...ben universitede okuyan turk hic gormedim...

Valla canım yurtdışında elbette üniversitede okuyan veya çalışıp ekonomik özgürlüğe sahip olan Türk kızlar vardır. Ama bunlar senin yakın çevrende olmadığı için sen yok sanıyorsundur. Yurtdışını bırak Türkiyeye bak istersen. Yüzbinlerce genç kız üniversitede okuyor ve milyonlarca kadın da ekonomik özgürlüğe sahip olmak için çalışıyor. İlerde kocan seni çocukla bırakıverse nasıl geçineceğini düşünme diye çalış diyorum ben. Tabi karar sana ait. Fakat dünyaya kendi dar çevrenizden bakmayın bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…