Benim de bebeğim olsun istiyorum.

valla canim fransada da hava guzel ama ben evde pijamayla sac bas daginik kk da geziniyorum oyle. canim hic birsey istemiyo. gece 10 defa kalktim senin yazdigin mesaj aklimdan cikmiyo. bayram da felan anlattin ya. beni cok yaraladi o mesaj.

ha birde kizlar benim amcamin kizi da tedavi goruyo onun 8 senedir olmuyo. gecen hafta asilama yaptirdi. yarin test yapacak ne olur dua edin. o benden de kotu. 3 ten fazla asilama yaptirdi. 1 defa tup bebek yaptirdi. olmadi insallah yarin iyi haberlerini yazarim. ins dua edin ne olur.olumunekankayizsmile

sag olun kizlar yazdiklariniz icin. cok tsk ediyoruma.s.

ayy negüzel dedin arkadaşım inşallah bizde hamileyim topiğine en kısa zamanda başlık atarız:1hug:

akasia aynen bende aynıyım alkarıları gibiyim sempatiksalakcinni aynı böyle :)
sen bakma benim dediklerime daha yaşın küçük..,ah birde eşim ve ailesi beni anlasa eşim yer yer anlamamakta inat etsede oda çok istiyor baba olmayı ama o anası gil beni benle yalnız bırakmak istemiyorlar..
neyse buralarda değilsiniz ben bi gezeyim geleyim

Kızlar ben geldimmm... Umutsuzluk yok ama... Her gün güneş doğuyor, hadi kendinize gelin

Ben süperim. Yeni yaşayacağım şehri çok sevdim, işlerim çok güzel yolunda gitti, tam istediğim yerde, istediğim gibi bir ev tuttum. Evimi de çok sevdim.En güzelide evsahibim üstkatta oturuyor, sanki kendi ailemmiş gibi mutlu oldum. Özel mesaj okuyabiliyor musun?

sanki yazında beni anlatmıssın yeni evlisin muhabbetinden nefret ediyorum yeni evli olsamda çocuk istiyorum ve bu lafı diyenlerin büyük oranı hemen hamile kalanlar oluyor seni arkadaş olarak eklemek isterim ama nasıl bilmiyorum

vereliniortakben sana arkadlik teklif edeyim sende kabul ok. konumuza gelirsek. sen kac yillik evlisin? kac yasindasin? seninde bebk olmuyo herlade? bununla ilgili ne gibi sorunlar yasiyorsun. ?

vereliniortakben sana arkadlik teklif edeyim sende kabul ok. konumuza gelirsek. sen kac yillik evlisin? kac yasindasin? seninde bebk olmuyo herlade? bununla ilgili ne gibi sorunlar yasiyorsun. ?

bende 2 yıllık evliyim malum memleket malatya ist. yasıyorum ama yinede sıkıntı çok oluyor yakında doğu tayinimiz çıkacak ama ben malatyaya giderken bile gebe gitmek ist.karnıma bakmalar doğur bi tane demeler bel çektirmeler.... ist gelince arkadaş edindim bunlarda gebe kalamayan kişilerdi özellikle seçmedim ama öle denk geldi ve suan hepsi hamile.bebekleriyle ilgili bişey olunca hemen tlf.yoksa atse nerede bilen yoktedavi gördüm çatlatma iğneleri ilaçlar yan etkileri soğan suları ama suan hiç bişeyyapmıyorum banada doğur diyolar olsun bi tane diyolar 23 yasındayım henüz bekliyorum diyorum ama kim inanır ama sunu diyeyeim artık umrumda dğil hakkaten değil artık söylüyorum herkese siz 5000 defa da doğur deseniz allah nasip etmezse olmaz ve beni kıran o cahil geri kafallı insanlar varya artık benimde onlara söyleyecek 2 cümlemm oluyor eskiden susardım neymiş saygı neymiş büyük büyük ama büyüklüğünü yapsın destek olsunlar laf sokmasınlar ve bu hayat benim millet için çocuk doğaramam dedim tedaviyi kestim tatile gittim ohhhh keyifte bende şimdide gitmiyorum doktora bol bol dua ediyorum ama yakınmıyorum bak gülüm ben evde mide bulantısından kıvranırken kimse beni sormadı ama adet günüm millet arardı doktora dünya para dökerken kimse nasılsın demedi nasıl ödüyorsun demedi sanki çocuk doğursam doğumuma bile gelen olmayacak ama maallah şimdi herseye dilleri dönüyor seninle uzun uzun konuşmak isterim şimdi sadece beni mutlu eden insanlarla grüsüyorm takmayacaksın tak açacaksın benim sözüm bu :sm_cool:

ayse cim ben seni cok iyi anliyorum. su millet ne der diye yasamktan biktim artik. benim butun arkadaslarimin bir bebegi var. cok gucume gidiyo. cocuklarinin dogum gunu oluyo gidemiyorum, neden bilyomusun herkes kucaginda bebek ile gidiyo, ama ben, hem karnim bos hemde kucagim bos. istyorum ki aksam esim isten gelince cocugum acsin kapiyi, babaaaa diye bagirsin. babasi onu sirtina alsin, oynasinlar. ama ben bunlari yapamiyorum maalesef. disari ciktigimda hem kendimi hemde bebegimi hazirlayamiyorum, biri cagirdiginda gelemem diyemiyorum hemen gidiyorum, ama bebegim olsa gelemem derim, bebek uyuyo gelemem demek istiyorum. magazaya gittigimde bebk kiyafetlerinin yanindan gecemiyorum, hamile bir bayan gordugumde kafami ceviriyorum,evime cocuklu biri gelince, cocuk oyuncak istiyo ama ben veremiyorum, ne arsin benim evimde oyuncaklar benim bebegim yokki.mafoldumben
evimin onunde park var ama ben inemiyorum o parka, herkes cocunu goturuyo, ama ben butun yaz evde camdan bakiyorum. kimsenin bebegini sevemiyorum, bana bisey derler diye korkuyorum. cok zor allahim en yakin zamanda hayirlisiyla bizlere bir bebk nasip eyle eli ayagi duzgun.

canım benim hiç üzülme. benimde yakın arkadaşlarımdan birisi ameliyat oldu. ondada kist vardı aldılar ameliyatla. dr bir yıl gebe kalamazsınız demiş. onlarda çocuk düşünmüyorlardı zaten isabet oldu falan demişti. gerçi daha bir buçuk yıllık evliler. sende kistlerini önce tedavi ettir sessiz sedasız. sağlık bu senin canından önemli mi milletin ne dediği?
bende bir hafta sonra evleniyorum ve inanki nişanlım çocuk lafını bile duymak istemiyor. bakalım ileride biz neler yaşayacağız. üzülme önce sağlığını tamamıyla kazan tedavini ol ondan sonra çocuk için gerekeni yaparsınız.
benim bir akrabam vardı on yıl çocukları olmadı. evlatlık için yaşlarının dolmasını bekliyorlardı. tam evlatlık edinecekken kadın hamile kaldı. derken arkasından bir tane daha yaptı şimdi bir kızı ve bir oğlu var güzeller güzeli. Allah büyük üzülme sen.

bende öyelyim inanki millet kucağıma çocuk vermiyor istiyorum ya göz değer die ama sana bişey diycem sev çocukları ben komsumun oğlunu çok seviyorum çünkü oda beni seviyor ama arkadaşlarımınkini sevmem çık git gezmeye ben evde hiç durmuyorum bugun evdeyim ama misafirim gelecek bir yere pat die gidiyorum ohhh diyorum takıntım yok iyi tarafına bakmaya çalısıyorum ablamın oğlu oldu 4 ay nefret ettim baktım olmuyor ablamda üzülüyor şimdi salla gitsin mağazaya git ohhh sefan olsun al giy ben gecen sene bir hurc bebek kıyafeti satın aldım evde hala kız terliği var 23 numara dağıttım hepsini kıyafetlerin baktım ki bilinç altım çok karıştı psikoloji berbat esime bosanalım ben sana cocuk veremiyorum diyodum eşimide yıpratıyordum mecburen birlikte olmalar gözyaşları eşim artık karsısında melankolik salya sümük ağlayan birini buluyordu baktım olmuyor pek ala çocuk eşimden kaynaklıda olmayabilir di ne olacaktı ben bosanacakmıydım asla çünkü eşime asığım bu bir kusur değil bizde ikimizde de sorun yok olsa belki daha çok sevinecem en azından tedavi olacam ama bişey yok bir boşluktayım ama şimdi dağıttım vallahi sters çokkaynaklı gebe kalamamaya çiçek diktim balık aldım şimdi de kuş alacağım eskiden kız erkek ismi bakarken kuş adı balık adı buluyorum int. nasıl gebe kalınır arastırırken lepistesler nasıl uzunyasar ona bakıyorum arkadaslarım hamilemisin die sormuyor sezar nasıl diyorlar (sezar balığım)herkese dedimki hamilemisin die sormayın ben hamile kalırsam davul çaldıracam basınızda die şimdi beni bosasalar benden sonraki doğuracak die garanti varmı yokkk kadere kazaya inanan kişi bunu bilir ama insanlar boş konuşmayı tercih ediyor işte

bunlar hep saka gibi geliyor insana ve hap başkaları oluyor gebe kalan umarım sen yasamazsın bu sorunları hayırlı uğurlu olsun mutluluklar dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…