iyi olmaya çalışıyorum napayım izmirde hava çok güzel ben evdeyim iş bile yapasım yok sen nasılsın üzülme be canım daha öncede demiştim sana soğan kürü ile hamile kalanlar var...
bi arkadaşta 5 sene sonra hamile kaldı ondada kist varmış ilaçla geçti o ve hamile kaldı üzülmeee valla erkeklerin tedaviside olmuyor unutmaki kistler geçici...
canım nasibinde bebek varsa elbet kucağına alırsın. artık tıp çok ilerledi. bir tek ölümün çaresi yok.
yalnız elalemi takarak kendini üzme. ben 25 ime girdim. ve bana da soruyolar. inan hiç düşünmüyorum. sorana da laf sokana da biz başbaşa mutluyuz gerek yok çok istiyosan sen yap diyorum.:)) şok oluyolar ses yok. kimisi inan ki terbiyezileşiyor sorarken. ne beceriksizsin. bak bilmem kim ikinciye hamile. sen dur. bari birini yapın ikinciyi düşünün. adam başkasından gider yapar görürsün. evliliğin sağlamlaşır.. ayyyy delirtecekler.
stres altında ki insanın hamilelik şansı daha düşük.
çok etkılendım kızlar,ne olur uzmeyın kendınızı ya,rabbım buyuktur ol desın yeterkı,duanızı eksık eymeyın,isteyene dileyene veırır,ne olur üzüulmeyın stres dahada etkılıyo cunku ...allahım ellerınızı boş cevırmesın inşallahhhh:Saruboceq: kucaklarınızı boş bırakmasın sızlere sabır versın :Saruboceq: olmaz dıye bırsey yok karamsarlıga sakın gırmeyın rabbım herseyın hayırlısını bılır inş kısa süre sonra hamıleyım baslıgında tekrar denk gelriz sakın umutsuzluga kapılmayın ŞenizŞeniz
çok etkılendım kızlar,ne olur uzmeyın kendınızı ya,rabbım buyuktur ol desın yeterkı,duanızı eksık eymeyın,isteyene dileyene veırır,ne olur üzüulmeyın stres dahada etkılıyo cunku ...allahım ellerınızı boş cevırmesın inşallahhhh:Saruboceq: kucaklarınızı boş bırakmasın sızlere sabır versın :Saruboceq: olmaz dıye bırsey yok karamsarlıga sakın gırmeyın rabbım herseyın hayırlısını bılır inş kısa süre sonra hamıleyım baslıgında tekrar denk gelriz sakın umutsuzluga kapılmayın ŞenizŞeniz
Kızlar ben geldimmm... Umutsuzluk yok ama... Her gün güneş doğuyor, hadi kendinize gelin
sanki yazında beni anlatmıssın yeni evlisin muhabbetinden nefret ediyorum yeni evli olsamda çocuk istiyorum ve bu lafı diyenlerin büyük oranı hemen hamile kalanlar oluyor seni arkadaş olarak eklemek isterim ama nasıl bilmiyorummerhaba ben 21 yasindayim ve 3 yillik evliyim. ama maalesef cocugum olmuyo. benim yumurtaliklarda kiste varmis. artik ne kimseyi gormek ne de sokaga cikmak istemiyorum cunku biktim. tanidigim tanimadigim herkes! soruyo BEBEK VARMI cevap vermekten yoruldum. sadece sorsallar amenna diyecem ama yok. kimi karnima elliyo bisey varmi dyo, kimi selam vermeden daha bisey yokmu dyo, kimi beceriksiz dyo:gitme:bir cocuk yapmayi becerememisim. inanin su an bile agliyorummafoldumbenya benim alimde mi allahin isi. esim sag olsun bana cok destek oluyo olmazsa da olur dyo ama ben yapamiyorum iste. butun arkadasalarimin bir bebegi var benden sonra evlenenlerin bile var. cok zoruma gidiyo:sinifsinif:esimin ailesi surekli laf sokuyo artik kaldiramiyorum. gecen hafta sonu istanbula gittik gezmeye. bir geldim laflar almis yurumus arkamdan yok ben tup bebek yapmaya gitmisim yok bilmem ne..............
desteginize cok ihtiyacim var kizlar kimseye derdimi diyemiyorum o yuzden buraya yazdim............
sanki yazında beni anlatmıssın yeni evlisin muhabbetinden nefret ediyorum yeni evli olsamda çocuk istiyorum ve bu lafı diyenlerin büyük oranı hemen hamile kalanlar oluyor seni arkadaş olarak eklemek isterim ama nasıl bilmiyorum
vereliniortakben sana arkadlik teklif edeyim sende kabul ok. konumuza gelirsek. sen kac yillik evlisin? kac yasindasin? seninde bebk olmuyo herlade? bununla ilgili ne gibi sorunlar yasiyorsun. ?
canım benim hiç üzülme. benimde yakın arkadaşlarımdan birisi ameliyat oldu. ondada kist vardı aldılar ameliyatla. dr bir yıl gebe kalamazsınız demiş. onlarda çocuk düşünmüyorlardı zaten isabet oldu falan demişti. gerçi daha bir buçuk yıllık evliler. sende kistlerini önce tedavi ettir sessiz sedasız. sağlık bu senin canından önemli mi milletin ne dediği?
bende bir hafta sonra evleniyorum ve inanki nişanlım çocuk lafını bile duymak istemiyor. bakalım ileride biz neler yaşayacağız. üzülme önce sağlığını tamamıyla kazan tedavini ol ondan sonra çocuk için gerekeni yaparsınız.
benim bir akrabam vardı on yıl çocukları olmadı. evlatlık için yaşlarının dolmasını bekliyorlardı. tam evlatlık edinecekken kadın hamile kaldı. derken arkasından bir tane daha yaptı şimdi bir kızı ve bir oğlu var güzeller güzeli. Allah büyük üzülme sen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?