Benim de bir derdim var

Sözleşmenizmi var ? Yoksa size hiç birşey vermem dese bile sizin evliliğniz süresinde kazandığınız mal varlığı paylaşımı yapılacaktır. Boşanırken hakkınız neyse de talep edin ve kendinize yeni bir hayat kurun.
Hayır öyle bir şey yok. Zaten ben eşimle evlendiğimde onun da hiç bir şeyi yoktu şuan durumumuz iyiyse benim sayemde. O nasıl beni kaldirdiysa bende onu kaldırdım yucelttim herşeyim iz evlendikten sonra oldu. Ben 3 şehir dolaştım onun peşinden gittim destek oldum her zaman.

Başka bir şehirde düzen kurmak daha zor olmayacak mı?yeni eşyalar,ev kirası,çalışma hayatı?her şey sil baştan...
Sil baştan başlamak daha iyi onu göze alırım. Zaten bana eşya falan vereceğini sanmıyorum zaten istemiyorum da benden uzak olsun yeter.

Hayır öyle bir şey yok. Zaten ben eşimle evlendiğimde onun da hiç bir şeyi yoktu şuan durumumuz iyiyse benim sayemde. O nasıl beni kaldirdiysa bende onu kaldırdım yucelttim herşeyim iz evlendikten sonra oldu. Ben 3 şehir dolaştım onun peşinden gittim destek oldum her zaman.

Eşinizin haberi olmadan bir avukata danışın, kendinizi boşanmaya hazırlayın mesela meslek kursuna felan yazılın, kendinize başka bir iş arayın elinize gecen parayı biriktirin
Boşanma sürecini böylelikle daha kolay atlatırsınız

Şuan daha sakin düşünüyorum. Öfke ile kalkan zararla oturur. Bir şans daha vermek istiyorum. Ama son bu sefer gerçekten son. Tabi ki hala güvenmiyorum benimde kızımın da hayatını garantiye almam gerek.

Şöyle düşünün. Eşiniz sinirli yargılayıcı vs ancak bunun altımda yatan şey sevgisizlik de olabilir.
Erkek olması sevilme ihtiyacının olmadığı anlamına gelmiyor.
Boşanırsanız aileniz arkanızda olacak mı, mesleğiniz, işiniz var mı?

Malesef evet yaşadığımız yerin bir önemi yok. Memleketim de yaşasam gitmek daha kolay olurdu. Ama kızım burda büyüdü 2 sene daha sabredeyim diyorum ama sevmediğim bir insan ile 2 sene kabus gibi. Terapist istemiyor 2 kez teklif ettim aşırı sinirli hali beni çok yordu. Tükendim.
Karsilikli konuştuğunuzda hatasını kabul etmiyor mu peki.

Şöyle düşünün. Eşiniz sinirli yargılayıcı vs ancak bunun altımda yatan şey sevgisizlik de olabilir.
Erkek olması sevilme ihtiyacının olmadığı anlamına gelmiyor.
Boşanırsanız aileniz arkanızda olacak mı, mesleğiniz, işiniz var mı?
Bazı yerlerde bende haksızım bunu kabul ediyorum. Bir türlü sahiplenemedim onu nasıl hitap edeyim onu bile beceremiyorum. Evet ona sevgi göstermiyorum tek düze gidiyor ilişkimiz 1 ay gece birşey yapmayalım yinede yansmiyorum. Evet bende hatalıyım seviyormuş gibi ilgileniyormus gibi yapiyorum. Aslında onunda kendiminde yıllarını çalıyorum.

Çok zor bir imtihan, kelin ilacı olsa başına sürermiş güzel kardeşim, sadece dua edebilirim senin ve melek kızın için.. bana fırsat verilse, dense ki kimseye açıklama yapmak zorunda değilsin, anında hiçbir hükmünün olmaığı, yuva bile sayılmayan yerden arkama bakmadan giderim.. ne diyeyim, Rabbim yar ve yardımcın olsun...

Bazı yerlerde bende haksızım bunu kabul ediyorum. Bir türlü sahiplenemedim onu nasıl hitap edeyim onu bile beceremiyorum. Evet ona sevgi göstermiyorum tek düze gidiyor ilişkimiz 1 ay gece birşey yapmayalım yinede yansmiyorum. Evet bende hatalıyım seviyormuş gibi ilgileniyormus gibi yapiyorum. Aslında onunda kendiminde yıllarını çalıyorum.

Maalesef öyle.
O kendisini sevecek bir kadın bulabilirdi siz de sevdiğiniz adamla evlenebilirdiniz.
Seçimler ve sonuçları.
O yüzden ben eşinizi kötü hatalı olarak görmüyorum. Böyle bir bağlılık (evlilik diyemiyorum) ikinizi de yormuş olmalı.

Kuzum sevgi eksikligide sinir yapabilir sevmeye calissan daha yumusak davransan hatalarini cocuguna anlatir gibi anlatsan bir ikide ise yaramayabilir ama sonra yelkenleri indirir bence ya bak cocugunda var

Kuzum sevgi eksikligide sinir yapabilir sevmeye calissan daha yumusak davransan hatalarini cocuguna anlatir gibi anlatsan bir ikide ise yaramayabilir ama sonra yelkenleri indirir bence ya bak cocugunda var
Aslında deniyorum ama olmuyor muhakkak bir aptallık yapıp sevgimi yerle bir ediyor. Aynı şeyi oda bana söylüyor onun sıkıntısı da çamaşırlarını yikamam yada kendi koyduğu eşyaları sanki ben koyup kaybediyormusum gibi davranması yani en ufak bir şey ilişkimizi yıpratıyor aslinda o kadar saçma nedenler ki. Bu sabah kendi kaybettiği birşey için benimle tartıştı ve yine kendi koyduğu yerden çıktı. Bunlar bana artık çok sacma geliyor.

Maalesef öyle.
O kendisini sevecek bir kadın bulabilirdi siz de sevdiğiniz adamla evlenebilirdiniz.
Seçimler ve sonuçları.
O yüzden ben eşinizi kötü hatalı olarak görmüyorum. Böyle bir bağlılık (evlilik diyemiyorum) ikinizi de yormuş olmalı.
Hemde çok :( ben karşımda aşk ile bakacağım bir adam görmek istiyorum. O da her söylediğini harfiyen yapan bir kadın. Olmuyor işte olmuyor.

Back
X