- 17 Nisan 2014
- 23
- 7
- Konu Sahibi Ogretmenimbennn
30 yaşındayım.. Daha önce başımdan kısa süreli bir nişan geçti.. Anlaşamadık ayrıldık. Okuldu, çalışma hayatıydı derken evlenmedim.. Öyle çok uzun süreli ilişki yaşayan ya da erkek arkadaşları olan biri değilim. Bir buçuk yıldır eski üniversite yıllarımdan tanıdığım biriyle facebook aracılığıyla merabalaşmaya başladık. Son zamanlarda da bu merabalaşmalar yerini samimiyete bıraktı.. Kendisi çok yoğun çalışan biri. Yaşça da benden hayli büyük, olgun biri. Ayrı şehirlerde yaşıyoruz ve 2 ay önce yaşadığım şehre beni görmeye geldi.. Benden etkilendiğini hissettim. Bunu hissettirdi ve itiraf etti. Daha sonra da ben onun yaşadığı şehre gittim ve sadece 1 saat bir yerlerde oturduk. Fakat nedense son zamanlarda bana eskisi kadar çok yazmıyor, 2 yada 3 günde bir arıyor.. Yaşadığım şehre tekrar gelecekti fakat yine iş planlarına uymadı ve gelemedi.. Sizce bu olağan bir durum mudur? Yoksa başka durumlar olabilir mi? Çok ikilem yaşıyorum. Kendisine çok defa yürümeyeceğini ve bitirmek istediğimi söyledim fakat o bunu istemiyor. Diğer taraftan ilgisizliğinden rahatsızım... Sizce ne yapmalıyım? Tavsiyeleriniz olursa memnun olurum... (Bu arada burcum kova, onun burcu da boğa..)