• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim de böyle bir gorumcem var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Belki de kadın gerçekten iyiliğinizi düşünüp konuşuyor bunu niye kendinize dert ediyorsunuz onu anlamıyorum. Benim yengemde arar sürekli akıl verir konuşuruz bu güne kadar hatta şu konuya kadar kendini akıl küpü olduğu için aradığını düşünmedim. Siz de bir ailesiniz takmayın takılmayın.

Belki de kadın gerçekten iyiliğinizi düşünüp konuşuyor bunu niye kendinize dert ediyorsunuz onu anlamıyorum. Benim yengemde arar sürekli akıl verir konuşuruz bu güne kadar hatta şu konuya kadar kendini akıl küpü olduğu için aradığını düşünmedim. Siz de bir ailesiniz takmayın takılmayın.

Laf sokup asagilamadan yaparsa başımın üstünde yeri var

Bence şöyle yapayın. Aa ben sizin yaşadığınız hayatı asla yaşayamam. Nasıl yaşıyorsunuz. Düşününce daraldım vallahi. Offf gömün hayatını bildiğiniz .

Sende ona akıl vermeye kalk. çocuğunu su okula mı yazdırdı aa durasın söyle burası böyle böyle yapsaydın daha iyiydi veya biryere tatile mı gidecek şuraya gitseniz daha iyiydi oranın su su busu kötü sonra beğenmezseniz benden söylemesi gibi artık o size nasıl yapıyorsa birebir aynısını yapın. önce sizden nasıl ona akıl verilir şaşıp kalacak sınır olacak senden mı akıl alacağım boyutuna gelecek tabi görünce biz usulunce alttan alta der yine sizde ayy napiyim birinin söylemesi gerekiyordu tutamıyorum bende işte icimde diyin. kısaca onun sizi taciz ettiği şekilde sizde onu edin bırakacaktır umarım.

Kadın öyle bir kadın ki yapacağım ikinci çocuk için bile bir düşüncesi bi
Bir kerede o aramadan sen ara birşey mi oldu merak ettim görümcek bugün akıl vermedin yoksa sende de mi kalmadı de:KK48:

Iyiymis bu :)

Görumceler arasa bir dert aramasa başka dert. Aramazsa kiskaniyor aramıyor derler, ararsa çok karışıyor derler. Bir abla olarak tavsiyelerde bulunuyordur siz yazmissiniz sekiz ay zor geçti diye.

Görumceler arasa bir dert aramasa başka dert. Aramazsa kiskaniyor aramıyor derler, ararsa çok karışıyor derler. Bir abla olarak tavsiyelerde bulunuyordur siz yazmissiniz sekiz ay zor geçti diye.

yok Hayır tavsiye değil ahkam kesmek ve akıl vermek bariz. Tavsiye verdiğini yada iyiligimi istediğini idrak edebilirim ama öyle değil. Ayrıca diğer gelinler ve gorumcelerin ilişkisi beni ilgilendirmiyor. Aramiyor diye dert edinmem arıyor diye de dert edinmiyorum. Arayıp üstüne vazife olmayan şeylere karisiriyor diye dert ediniyorum

Hiç muhatap olmazdım onla. Bende idrak yolu iltihabı var anlayamıyorum sizi, kardeşinizi arayın eminim fikirleriniz çok mühimdir ona anlatın deyin.

Ben anlamadım sizi doğrusu..Israrla arıyor diye açmak zorunda mısınız? Açmayın...Bu kadar basit...Eşinizi ararsa arasın..

Bigün o aramadan sen ara ve sen ona akıl ver bıkana kadar konuş anlar belki :KK48:

Yani evet trajikomik birsey bu. Eşime de çok söylemem çünkü zaten lafı verip geçiyorum. Senin ablan annen ile başlayan cümleler biz de mevcut değil. E o da biliyor zaten. Kadın garip çok garip
Numarasını engelle

Hanımlar Merhaba

Görümce kisisiyle aramda 4 yaş var . Kendisi ve eşi memur 2 tane de çocukları var ayrı illerde yaşıyoruz. Gorumcem sürekli kendi evliligiyle ovunur. Eşiyle evleriyle ve arabasıyla Allah daha çok versin gözümüz yok.

Bizim de ufak capli borcumuz ve birde evimiz var. Bundan 1 hafta öncesine kadar eşimle çok sıkıntılı günler geçirdik ve bu tam 8 ay sürdü. Kimseden de en ufak bir maddi yardım istemedik lafını dahi yapmadık. Kendimize yettik yani gereksiz harcamaları kistik vs vs.
Bu Görümce tarafından öyle bir yere konduk ki bir lokma ekmeğe muhtaçmisiz konumuna getirdi bizi. Her aradığında bi akıl vermeler falan. Bende öyle Susan bir insan değilim cevabını anında verir kenara cekilirim. Ama anlamıyor. Bana ulaşamazsa eşimi arıyor ve ona söylüyor artık ne söyleyecek ise.
Bigün artık tak etti canıma. Senden akıl istemiyoruz bize yol göster demiyoruz fikir danışmiyoruz neden kendini buna mecbur hissediyorsun dedim. Aldığım cevap ama birinin bunları söylemesi lazım oldu.

Biri bize söylemeyince biz akıl edecek yaşta değiliz çünkü. Doğu görevimiz çıktı bugün yine aradı 2 3 defa acmadim ama artık açtım çünkü biktirana kadar arama huyu var. Ve tabi yine bir akıl vermeler Doğu söyle böyle falan falan. Yol göstermesi tecrübesini paylaşması güzel ama bunu birde laf sokmadan yapsa ama yapamıyor. .

Gorumcem ile birbirimizi sevmiyoruz bunu karşılıklı dile getirdik. Daha doğrusu o bana, açıkçası ben seni çok sevmiyorum ama kardeşimin esisin dedi. Bende, duygularımiz karşılıklı bende senin için aynen bunu düşünüyorum dedim. Çok sık telefonla görüşmem aramam sormam merak bile etmem. Bayramda seyran da anca. Lakin o kendini birseylere hep mecbur hissediyor.

Eşim de bana o seni igneliyorsa sende onu ignele çıkma teline ya da musait değilim de hemen kapat diyor ama ablasının ne kadar israrci olduğunu kendiside biliyor.

Lafı söylüyor bende ona söylüyorum ama ısrarla hem akıl vermekten hem de aramaktan vazgeçmiyor.

Ailenin akıl küpü sanki maşallah. Biz ise yuzkarasi mi oluyoruz bu durumda nedir. Çok kafama takip huzur kacirtmam ama bugün yine konuşmak zorunda kaldık. Bana gelen geldi. Sizce ne yapayım ben bu kadınla kızlar.
Ruh hastasi mi bu kadin hem sevmiyorum etmiyorun diyo hem eski sevgili gibi zart zurt ariyor sen de boyle soyle bacim aynen abla cok mu yalnizsin hic mi kimsen yok bizden baska ugrasacak hic mi bir seyin yok bi ise mi girsen acaba de

Hanımlar Merhaba

Görümce kisisiyle aramda 4 yaş var . Kendisi ve eşi memur 2 tane de çocukları var ayrı illerde yaşıyoruz. Gorumcem sürekli kendi evliligiyle ovunur. Eşiyle evleriyle ve arabasıyla Allah daha çok versin gözümüz yok.

Bizim de ufak capli borcumuz ve birde evimiz var. Bundan 1 hafta öncesine kadar eşimle çok sıkıntılı günler geçirdik ve bu tam 8 ay sürdü. Kimseden de en ufak bir maddi yardım istemedik lafını dahi yapmadık. Kendimize yettik yani gereksiz harcamaları kistik vs vs.
Bu Görümce tarafından öyle bir yere konduk ki bir lokma ekmeğe muhtaçmisiz konumuna getirdi bizi. Her aradığında bi akıl vermeler falan. Bende öyle Susan bir insan değilim cevabını anında verir kenara cekilirim. Ama anlamıyor. Bana ulaşamazsa eşimi arıyor ve ona söylüyor artık ne söyleyecek ise.
Bigün artık tak etti canıma. Senden akıl istemiyoruz bize yol göster demiyoruz fikir danışmiyoruz neden kendini buna mecbur hissediyorsun dedim. Aldığım cevap ama birinin bunları söylemesi lazım oldu.

Biri bize söylemeyince biz akıl edecek yaşta değiliz çünkü. Doğu görevimiz çıktı bugün yine aradı 2 3 defa acmadim ama artık açtım çünkü biktirana kadar arama huyu var. Ve tabi yine bir akıl vermeler Doğu söyle böyle falan falan. Yol göstermesi tecrübesini paylaşması güzel ama bunu birde laf sokmadan yapsa ama yapamıyor. .

Gorumcem ile birbirimizi sevmiyoruz bunu karşılıklı dile getirdik. Daha doğrusu o bana, açıkçası ben seni çok sevmiyorum ama kardeşimin esisin dedi. Bende, duygularımiz karşılıklı bende senin için aynen bunu düşünüyorum dedim. Çok sık telefonla görüşmem aramam sormam merak bile etmem. Bayramda seyran da anca. Lakin o kendini birseylere hep mecbur hissediyor.

Eşim de bana o seni igneliyorsa sende onu ignele çıkma teline ya da musait değilim de hemen kapat diyor ama ablasının ne kadar israrci olduğunu kendiside biliyor.

Lafı söylüyor bende ona söylüyorum ama ısrarla hem akıl vermekten hem de aramaktan vazgeçmiyor.

Ailenin akıl küpü sanki maşallah. Biz ise yuzkarasi mi oluyoruz bu durumda nedir. Çok kafama takip huzur kacirtmam ama bugün yine konuşmak zorunda kaldık. Bana gelen geldi. Sizce ne yapayım ben bu kadınla kızlar.
O ısrarla arıyorsa siz de ısrarla açmayın telefonları, zorla değil ya?

Boyle bir sey var degil mi? Bana da Cok yapildi. Biraz maddi sikintin oldugunu ogrenmesin bazi kisiler hemen sana bir lokmaya muhtacmissin gibi hissettirmeye calisiyorlar. Komik ya insanlarin halleri.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X