Çok erken yaşta yaptığınız bir hata var ,bu hatayı tekrarlamayın lütfen.
Sevgiliniz 30 yaşına gelmiş ama hala kendine güveni yok.
Şuanda bile sizin hayatınıza bu kadar müdehale ediyorsa evlenirseniz bırakın arkadaşlarınızla görüşmeyi,çocuğunuzu parka götürmenize veya annenize gitmenize bile izin vermez.
Değişeceğini düşünmeyin sakın,evlenince daha kötü olabilir ama asla daha iyi olmaz.
Yavaş yavaş soğutun kendinizden.
Her dediğini yapmak zorunda değilsinizki.
Artık karıştırtmayın hayatınıza,onu dinlemezseniz o bırakacaktır sizi nasıl olsa.
Unutmayın,siz artık sadece kendiniz için yaşamıyorsunuz,sürekli bir adamın izni ile yaşamanız yavrunuzun hayatınıda etkiliyordur;çocuğunuzdan önemli birşeyiniz varmı bu hayatta?
ayrılmak için herşeyi yaptım kızlar anlamıyor bırakmıyor beni rezil edecek tekrar mahcup olacağım diye korkuyorm hayattan zevk alamıyorum her dediğini yapmıyorum elbette eli maşalıyım biraz kendimi ezdirmem altta kalmam ama o zaman da tehditle birseyi yaptırmaya çalışıyor telefonlarına cevap vermedım mesela adam iş yerini durmadan aralıksız arıyor konusturmak için sırf şirket hattını da arar yanımdayken kedı gıbı ama uzakta kalınca hayvan oluyor neler cektiğimi anlatamam sıze :18:
bence başak hakkaten burcu ne acaba ? ancak konu sahibi açtı ve giitti sanırım kaç sayfa oldu ya
kesin bir terazi burcu erkeği ile berabersin...bu adamdan uzaklaş desemde yakanı bırakmayacak otur konuş desem anlamıyacağını söyleyecek...sinir krizleri geçirsen ben sana ne yaptık ki bu hale gelmen için deyecek...ağlasan seni çok seviyorum kıskanıyorumda ondan yapıyorum diyecek....
güven eksikliği olan biri
-teli açık bırak
-geç açtıysan napıyordun..
-akşam uyuyakalsan biri mi vardı evde açmadın
-sesini duymak istiyorum nefesini hissetmek ...teli açık bırak (birimi var ? aslında)
-kız ark.la kahvaltıya gidesin..kim onlar hepsi o.... yanınızda erkek var mı? birinn sevgilisi varmı?
aldığın nefese kadar karışır...boğar ..
ben çok iyi anlıyorum seni yapacağın şey benim yaptığım aynısı olacak..fakat oturup açıklamalı öz Türkçenle konuşup onun yaptıklarını iyice anlattıktan sonra
''seninle yeterince konuştuğumu düşünüyorum ömrmü sana bunları anlatarak geçiremem beni sinir hastası yaptın ...senin bana değil kendine güvensizliğin var ve ben bunu değişteremem buna gücüm yetmez...ben yeterince acı çektim dünyayada ayrıldığım eşim ve senin gibilerine kölelik yapmak için gelmedim...benden ve kızımdan değerli değilsin artık bu yaptıkların kimseye yapılmaz yenlmezde yutulmazda....benden uzak dur seninle evlenem zaten bir kere hayatım mahfoldu 2.si olmayacak...''diyeceksin devam ettiğinde
''yeterrrr eğer bana yaklaşır vime gelmeye kalkarsan polise şikayet ederim hapiste gün saymak istemiyorsan uzak dur benden'' diyeceksin...
bunları yap sinme seni sindirdikçe üstüne gelecek sen halbuki kötülük olmasın diye iyi niyetli uyumlu yaklaşıyorsun fakat bunlar sindirmek olarak algılanıyor ..... uzak dur..
ayrıca bir çocukla evlenmiş ayrılmış bir bayanı bekar oğullarına kimse yakıştırmıyor..bende yaşadım aşık oldum yukardaki yazdıklarımı yaşadım da yazdım...ben dul o bekar ve senin anlattığın gibi manyaktı..bilmeden görmeden aşık oldum ama koptum hala peşimde ama ben istemiyorum bile bile ladese gerek yok
kesin bir terazi burcu erkeği ile berabersin...bu adamdan uzaklaş desemde yakanı bırakmayacak otur konuş desem anlamıyacağını söyleyecek...sinir krizleri geçirsen ben sana ne yaptık ki bu hale gelmen için deyecek...ağlasan seni çok seviyorum kıskanıyorumda ondan yapıyorum diyecek....
güven eksikliği olan biri
-teli açık bırak
-geç açtıysan napıyordun..
-akşam uyuyakalsan biri mi vardı evde açmadın
-sesini duymak istiyorum nefesini hissetmek ...teli açık bırak (birimi var ? aslında)
-kız ark.la kahvaltıya gidesin..kim onlar hepsi o.... yanınızda erkek var mı? birinn sevgilisi varmı?
aldığın nefese kadar karışır...boğar ..
ben çok iyi anlıyorum seni yapacağın şey benim yaptığım aynısı olacak..fakat oturup açıklamalı öz Türkçenle konuşup onun yaptıklarını iyice anlattıktan sonra
''seninle yeterince konuştuğumu düşünüyorum ömrmü sana bunları anlatarak geçiremem beni sinir hastası yaptın ...senin bana değil kendine güvensizliğin var ve ben bunu değişteremem buna gücüm yetmez...ben yeterince acı çektim dünyayada ayrıldığım eşim ve senin gibilerine kölelik yapmak için gelmedim...benden ve kızımdan değerli değilsin artık bu yaptıkların kimseye yapılmaz yenlmezde yutulmazda....benden uzak dur seninle evlenem zaten bir kere hayatım mahfoldu 2.si olmayacak...''diyeceksin devam ettiğinde
''yeterrrr eğer bana yaklaşır vime gelmeye kalkarsan polise şikayet ederim hapiste gün saymak istemiyorsan uzak dur benden'' diyeceksin...
bunları yap sinme seni sindirdikçe üstüne gelecek sen halbuki kötülük olmasın diye iyi niyetli uyumlu yaklaşıyorsun fakat bunlar sindirmek olarak algılanıyor ..... uzak dur..
ayrıca bir çocukla evlenmiş ayrılmış bir bayanı bekar oğullarına kimse yakıştırmıyor..bende yaşadım aşık oldum yukardaki yazdıklarımı yaşadım da yazdım...ben dul o bekar ve senin anlattığın gibi manyaktı..bilmeden görmeden aşık oldum ama koptum hala peşimde ama ben istemiyorum bile bile ladese gerek yok
Kaynanan istemiyormuş seni işte en azından ailesi var annesine oyna kötü davran kendini ukala hissettir annede oğluna resti çeksin
canım ayrılmaya korkuyosun galiba öyle geldi bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?