benim de derdim var:((

MAYDIN

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2011
121
0
66
35
Zonguldak
ben evlendım ayrıldım ınsanlara olan butun guvenım gıttı daha 18 ınde evlendım cahıllıktı sevdım ama hayatım karadı kızlar sımdı 1 kızım var 4 yasında benımle kalıyor babası hıç aramaz sormaz benımde ısıme geldı açıkcası onu bilmesin daha iyi :50:
sımdı derdim su su anda işteyım evet görüştüğüm birisi var ben 23 o 30 yasında hiç evlenmedı ve evın tek oğlu aksı gibi o yuzden aılesıyle pek aramız iyi değil bu yaza evlılık olabılır ama ben çok korkuyorum aşırı kıskanc ve benı çok bunaltıyor kımseye selam verdirmıyor konusmayacaksın gezmeyceksın herseyıme karısıyor bunaldım artık herseyden nem kapıyor işe gıderken arabaya bınmeyecekmısım telefon açık kalacak KIMSEYLE KONUSTURMUYOR kızlarla bıle gezerken karıısyor herseyı burunumdan getırıyor ayrılmayı çok istedım o zaman da sen benımle oynadın gönlünü eğlendırdın benı kandırdın dıyerek diyerek kavga çıkıyor öldüreceğim rezil edeceğim daha neler neler sonra bana sevdiğimden yaptım diyor ama benı sevme de bırak dıyorum artık çok bunaldim hiç düşünmüyor bunun basından bır kez geçmiş ben de aynısını yasatmayayım deme yok hep ustume gelıyor iyice bunaldım evlılık olursa kıza yansırsa bu olaylar hiç iyi olmaz 4*4 erkek yok olamaz 4*3 te yok evladım için dedikçe hersey ust uste gelıyor çok bunaldım yoruldum çokkkkkkk:5:

sütten ağzı yananın yoğurdu üfleyerek yemesi lazım

bu kadar baskı yapan erkeklere güvenemem ben

yaşın daha genç sevgi aşk gerekli ama mantıkta gerekli çocuğun var 2 defa düşünmen gerek çünkü

şimdiden böyleyse evlenince daha beter olur diye düşünüyorum

karar senin ama beni kukla gibi oynatmaya çalışan erkekle yapamazdım ben

İlk düşüneceğiniz evladınız olmalı..Şimdiden hayatınızı felç eden bir insanla bir gelecek olabilirliğini tekrar tekrar iyice düşünün.Sadece sizin değil kızınızın hayatınıda düşünün.Allah yardımcınız olsun..Bu yaz bu tarz giden bir ilişki için erken bence.Sadece o istiyor diye evlenmiş olmak için evlenmeyin..

ayrılmak için herşeyi yaptım kızlar anlamıyor bırakmıyor beni rezil edecek tekrar mahcup olacağım diye korkuyorm hayattan zevk alamıyorum her dediğini yapmıyorum elbette eli maşalıyım biraz kendimi ezdirmem altta kalmam ama o zaman da tehditle birseyi yaptırmaya çalışıyor telefonlarına cevap vermedım mesela adam iş yerini durmadan aralıksız arıyor konusturmak için sırf şirket hattını da arar yanımdayken kedı gıbı ama uzakta kalınca hayvan oluyor neler cektiğimi anlatamam sıze :18:

şikayetçi olacağım sonunda ama adamla iyi kötü hemen hemen 2 senemı verdım böyle kötü olsun istemıyorum ama anlamıyor laftan

şikayetçi olacağım sonunda ama adamla iyi kötü hemen hemen 2 senemı verdım böyle kötü olsun istemıyorum ama anlamıyor laftan

Ne olur ise olsun çevreyide boşver herşeyden önce kızın adına hareket etmelisin rezil eeceğini felan bırak.

Şikayetçi olman gerekir ise ol ama sütten ağzın yanmış yoğurdu üfleyerek yemelisin bile bile lades deme.

ömür geçmez bu adamla....
aynı hatayı 2. kez yapma bence iyi düşün...

çok buyuk hata yapmak üzeresin ve sende bunun farkındasın
aman diim evladına öyle kötü bi şekilde yansır ki bunlar inanamazsın
bu kadar dengesiz kıskanç biri evin içinde nasıl olacak bi düşün
4 yaşındaki kızına gunah
bikere hata yaptım toydum cahildim diosun
2.ciye gözün kapalı gitme güzelim

ALLAHyardım etsin hayat çok zor senin için sen arkana bakmadan kaç derim çünkü
sen şimdi sevgiliyken böyleyse evlenince düşünemiyorum
benim başımdada bi kıskanç koca var ve psikolojik destek alıyorum
sana tavsiyem 1kere hataya düşmüşvah demişsin bu sefer dikkali ve iyi düşün tatlım
kızını düşün:34::34::34::34:

Bu ilişkiyi bir şekilde sonlandırmanı öneririm. Sağlıklı bir durum değil onun davranışları. Böyle bir adamla geçirme ömrünü. Sonu hüsran olabilir. Daha şimdiden sıkılmaya başlamışsın zaten, en başında böyle değil miydi ki anladığın gibi bitirseydin ilişkini?

büyük konuşmıyım ama şahsen ben böyle biriyle evlenmezdim evlendiğiniz zaman herşey daha kötü olur belki evden bile çıkarmaz ayrıca seven insan seni rezil edicem diye tehdit etmez kızını düşün ve bu evlilikte gerçekten mutlu olup olamıcağını düşün ve kararını ver öyle bi evlilik yap ki tekrar boşanma

Ayrılmanız sizin için hayırlısı olacakmış gibi görünüyor, iki yılıma acıyorum diyorsunuz önünüzde bir ömür var iki yıl nedir bir ömrü heba etmeye değer mi? kendinizi düşünmüyorsanız kızınızı düşünerek hareket edin ne olur zaten ailesi de istekli değilmiş evlenirseniz daha çok üzülebilirsiniz daha yolun başındasınız iyice düşünün. Rezil ederim tehditlerini de dinlemeyin siz korktukça tehdit eder bırakın rezil olan kendisi olur bir kadına böyle davrandığı için emin olun. Hakkınızda hayırlısı olsun umarım her şey gönlünüzce olur

ayrılmak için herşeyi yaptım kızlar anlamıyor bırakmıyor beni rezil edecek tekrar mahcup olacağım diye korkuyorm hayattan zevk alamıyorum her dediğini yapmıyorum elbette eli maşalıyım biraz kendimi ezdirmem altta kalmam ama o zaman da tehditle birseyi yaptırmaya çalışıyor telefonlarına cevap vermedım mesela adam iş yerini durmadan aralıksız arıyor konusturmak için sırf şirket hattını da arar yanımdayken kedı gıbı ama uzakta kalınca hayvan oluyor neler cektiğimi anlatamam sıze :18:

Senin namusunla seni rezil etmekle tehdit ederek kendine kadın yapacak bir insan evlenince daha da beter olacak gerekirse rezil ol ama gözünü karartman lazım sırf rezil olmayım diye korkudan evleneceksın bu adamla sakın ama sakın abla tavsiyesi evlenirsen intiharın eşiğine gelirsin Allah'a dua et ve soğut kendinden emınım tokadınıda yemişsindir bu adamın yada yersın evlenınce hele çocuğum iyiki babasını tanımadı derken senın dayak yedığın gunlerını izleyerek buyuyecek çunku evlenınce hıç kaçamıycanı bılıyor unutm aen fazla rezıl olursun ama öbür türlü ölürsün gerekirse adını çıkartsın kurtul ondan

Son düzenleme:
Çocuk sahibi bir insan olarak iki kişilik düşünmen gerek. Hem sen hem yavrun üzülecek. Adamın rengi şimdiden belli, evlenince daha kötü olacak. Yaşın henüz çok genç, böyle biri için değmez. İlk evliliğinde üzülmüş biri olarak bu işleri biliyorsun. 2. de böyle olursa daha iyi mi olacak, evlenip ayrılmak daha mı kolay.

Arkadasim kotu bir tecrube yasamissin 4 yasinda bir kizin var daha 23 yasindasin arkana bakmadan kac ..gerekirse sikayet et polise ver ne bilim bir suru yolu vardir...adam belliki sorunlu kizin zaten baba gormemis boyle bir adamla psikolojisi ne olur...coookkkk aglarsin cok yaza evlilik diyorsun birde...kizin icin cookk uzulurum bu adamla evlenirsen...

kıskanç ve bu tarz sournlu erkekler hiç çekilmiyor benim eşimde çok kıskanç çok bunlaıyorum çalışmama izin vermiyor evde kafayı yicem kıskanç erkeği sevmiyorum yaaa hayatı çekilmez yapıyor

Bahsederken sevgi dolu değil,kurtulmak istediğin biri olarak bahsediyorsun...Bir daha boşanırsan daha çok yıpranırsın,Ama ayrılıpta onun rezil ederim tehditlerini umurzamazsan yine kendi yoluna bakarsın...Böyle ir adam şiddette uygular...Yarı bir gün kızının yanında bu durumlara maruz kalırsan onun pskolojisni ne hale sokacaksın..Yazık onu düşün...Ailene söyle...Kurtul bu adamdan...Evlenip boşanmak çok daha acı bir tecrübe olacak...Üstelik resmen bile bile lades diyeceksin...İnan denemeye değmez...

ben evlendım ayrıldım ınsanlara olan butun guvenım gıttı daha 18 ınde evlendım cahıllıktı sevdım ama hayatım karadı kızlar sımdı 1 kızım var 4 yasında benımle kalıyor babası hıç aramaz sormaz benımde ısıme geldı açıkcası onu bilmesin daha iyi :50:
sımdı derdim su su anda işteyım evet görüştüğüm birisi var ben 23 o 30 yasında hiç evlenmedı ve evın tek oğlu aksı gibi o yuzden aılesıyle pek aramız iyi değil bu yaza evlılık olabılır ama ben çok korkuyorum aşırı kıskanc ve benı çok bunaltıyor kımseye selam verdirmıyor konusmayacaksın gezmeyceksın herseyıme karısıyor bunaldım artık herseyden nem kapıyor işe gıderken arabaya bınmeyecekmısım telefon açık kalacak KIMSEYLE KONUSTURMUYOR kızlarla bıle gezerken karıısyor herseyı burunumdan getırıyor ayrılmayı çok istedım o zaman da sen benımle oynadın gönlünü eğlendırdın benı kandırdın dıyerek diyerek kavga çıkıyor öldüreceğim rezil edeceğim daha neler neler sonra bana sevdiğimden yaptım diyor ama benı sevme de bırak dıyorum artık çok bunaldim hiç düşünmüyor bunun basından bır kez geçmiş ben de aynısını yasatmayayım deme yok hep ustume gelıyor iyice bunaldım evlılık olursa kıza yansırsa bu olaylar hiç iyi olmaz 4*4 erkek yok olamaz 4*3 te yok evladım için dedikçe hersey ust uste gelıyor çok bunaldım yoruldum çokkkkkkk:5:

Çok erken yaşta yaptığınız bir hata var ,bu hatayı tekrarlamayın lütfen.
Sevgiliniz 30 yaşına gelmiş ama hala kendine güveni yok.
Şuanda bile sizin hayatınıza bu kadar müdehale ediyorsa evlenirseniz bırakın arkadaşlarınızla görüşmeyi,çocuğunuzu parka götürmenize veya annenize gitmenize bile izin vermez.
Değişeceğini düşünmeyin sakın,evlenince daha kötü olabilir ama asla daha iyi olmaz.
Yavaş yavaş soğutun kendinizden.
Her dediğini yapmak zorunda değilsinizki.
Artık karıştırtmayın hayatınıza,onu dinlemezseniz o bırakacaktır sizi nasıl olsa.
Unutmayın,siz artık sadece kendiniz için yaşamıyorsunuz,sürekli bir adamın izni ile yaşamanız yavrunuzun hayatınıda etkiliyordur;çocuğunuzdan önemli birşeyiniz varmı bu hayatta?

Back
X