Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

meraba canım beni belki tanırsınız daha önceleri yazışmıştık bu ay seni çok merak ettim seninle batımız aynı bende önce adet olmadım diye sevindim ama sonradan aklıma geldi şubat ayı 29 çekti o yüzden batımıza 2 gün ekleyecez yani 14 de adet günümüz benim bugün lekem geldi umarım sende yoktur bebiş vardır öptüm seni

canlarım pes ne cene calmıssınız 1 saattır oku oku geberdım ben yokum dıe demı ben olsam susardınız
bugun kızıma alıs verıse cıktım ve kendımı ve kızımı duzdun aklınıza gelecek ve ıhtıyacı olan hersey bıttı sadece besıgımız kaldı kendımede emzırme sutyenı pıjama takımları tek kullanımlık donlar aldımm vee butun eksıklerımız bıttı cok sukur sanırım bıraz abarttım herkez oyle dıyor sadece 17 adet onlugumuz oldu gerısını sız dusunun

hatıceemm ısten cıkıyormusun bak bursaya gelıpte gunduz olmak sartıyla derya ıle bulusup benı aramazsanız kuserım sıze bılesınız

deryyyaaamm yarın kısmetse pc basında olucam ve ıns halay cekıcez emınım yarın hersey cok guzel olucak

kızlar kocalardan bahsetmısınız bende hasret kaldııım kocama bız hep kuzu kuzu yatıyoruz 7 aydır hemde cokta ozeldım ama caktırmıyorum

ozgee yesıl ıntıhap ne demek kız sen nıe ıhmal edıyorsun sen hıc arastırmadınmı hamılelıkte ıntıhabın bebege verdıgı zararlarını yesıl son radde cnm kendını dusunmuyorsa bebegını dusun ve sakın ıhmal etme bak sonra cok pısman olursun seker yuklemenıde yaptır

koca karı donları gıyen kankalarım ben bıle daha gıymeye baslamadım ama yengem hamıle donu almıs tam gobegınde dantel var cok sık duruyor vede cok rahat tavsıye derım alın sızdee

kızlar çok üzgünüm testi yaptım ancak koskoca bi tek çizgi.
saat 7den beri boş boş duvara bakıyorum anlam veremiyorum
ctesi yaptığım teste bakıyorum onda hayalde olsa bi gölge var ama bunda o bile yok...
ateşimi görünce ztn sabah şoka girdim resmen dibe vurmuş...
vücudum testler ateşim hepsi yine dalga geçti benle,
ya ben yine aynı şeyi yaşadım....yada hepsi koskoca bi yalandı.
bilmiyorum tek bildiğim şuan saçma sapan şaşkın bi halde olduğum.
boşuna heves yapıp beklemeyin diye evden çıkmadan erkenden yazmak istedim,
üzgünüm...........

Son düzenleme:

canım yaaaa üzülme nolur okadarda ümit ettik e niye geç kaldı ozaman hakkında hayırlısı olsunn regl geldimi peki geç döllenme olayı olamazmı kırmızı gelmedikçe umutdumuzu yitirmeyelimm

Herseyin hayirlisi canim uzme canini testler her zaman dogru cewap wermio
Sen skma canini

deryacım daha iyimisin canım

çalışıyorum melek'cim, anlamaya çalışıyorum...
yine aynı şeyi mi yaşadım diye düşünüyorum.
ateşim ve vücudum bana bunu dedirtiyor...
adetimi bekliyorum gelsin yapısından anlayacağm ztn geçen ayki gibi olursa,
ona göre doktora gideceğim.
sabahtan beri kaç sigara içtim sayamadım, midem ağrıyor artık

ya ben biyerde okumuştum çok afedersin bu regl esnasında gelen pıhtılar suda kabolmuyorsa suyun altında yavaş yavaş küçülüyorsa bu gebelik anlamına geliyoruş terar aradım ama bulamadım sayfayıı böyle bişe dikkatini çekmişmiydi geçen sefer

derya herşeyde bi hayr vardır herşeye böyle bakmaya başladım artık ne olursa olsun
çiğköfte yicez kız

selma gelince arıycam canım hafta içi burda işleirmi halldedip haftasonuna doğru gelirim muhtemelen 1 hafta 10 gün ordayım :)))))
gezerik

çiğköftemi bayılırımm ama sen hamilesin etsiz yicenisss herhall

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…