Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

kısçelerım kımse kalmamış markete kadar gıttım neyse yenı arkadas sormus melek63 hamıle cnm suanda ama dr bos gebelık olabılır demıs haftaya bellı olcak oyuzden ona okunuyor suanda ZUHHHHHAAAAAAAAAALLLLLLLLLLLLLLLL clıp aldım bıde mıkrofıber bez aldım hemen cecık denedım ve hosuma gıttı coookkkkk allah razı olsun cnm ınan ılkte parlattı ıkı uc kere sılsem demekkı gecerken ısıgından gozumu alamıcam

melek için 30 salatı tefriciye eklermisiniz? Rabbim hayırlıysa eğer sağlıkla bebeğini ona bağışlasın, bu hayırlı olan zaman değilse de en kısa zamanda tekrar bu duyguyu tatsın sağlıkla bebeğini kucağına alsın. amin.

allah razı olsn canım ama çok zor ya allahım kimseye yaşatmasın inş

Kızlar ben bu ateş ölçme tekniğini araştırmaya başladım neyın nesiymiş hiç bilmiyordUM..Herkese iigecelerrr yarına görşrzz..

yaş 25 bat 31 ağustos sanırım bu kadar...tşk ederim canımmmmm sağol

canım sen baya dertliymişssin ya benimde görümcem daha yeni doğum yaptı orda o da bizde çok memnun kaldık ama yineden sağol
tabiki yaşadıklarımı söyleme gereği duydum sende ona göre hareket edersin die...dediğin gibi değişmiş olabilir ama o hastaneye hiçbi güvenim yok allah düşürtmesiinn tabii:))

kızlar duanıza ihtiycm var doktora gittm kese var ama bebek yok dedi haftaya gel yoksa boş gebelk dedi kürtaj dedi nolur dua edin bana nefes alamıyrmmmmmmmmmmmmmmm
canım inşallah hamişsindir yaa benimde sadece boş kesem vardı hatta 2 taneydi :) ikiz olabilir demişti ama biri kaybldu sonra:)

Meleek Allah yardımcın olsun canım birazdan yatsıyı kılcam tüm dualarım sana sakın üzme stres yapma kendini Allah yardımcın olsun nazarlardan saklasın

allah razı olsn pek girmyrm çok hüzünlenyrm girince hep araştırma yapıyorm şimdiden allah razı olsn kızlar
Melek cim dualarimizda kalbimiz de seninle bunu unutma ..
biliyorum zor diyeceksin ama guclu durmaya calis
Allah in gucu hersye yeter ve umitsiz olmak onun kullarina yani bize hic yakismaz
iyi haberlerini bekliyoruz dortgozle
RABBIM YAR VE YARDIMCIN OLSUN INSALLAH CANIMM

rahmetli babam için yasin, sizler için ve kendim için kenzül arş okudum Allah kabul edecek dualarımızı inşallah...

ateş ölçmeyi soran kimdii; söylüyorum;

regl olduğun günden itibaren ( biraz daha geç te başlayabilirsin sorun olmaz) en az 3 saat kesintisiz uyumuş olarak , uyandığında yataktan hiç kalkmadan önce hergün aynı saatte (sabah 8 den önce daha uygun)dijital termometreyle dil altından ölçeceksin ve kaydedeceksin, ister bir yere yaz, ateş yumurtlamadanbirgün önce veya yumurtlama günü biraz düşüyor o günü değerlendir. yumurtladığın günden birgün sonra 0.3-0.5 derece artıyor. önemli olan ateş artmadan önce ilişkiye girmek, yani bu yöntemle tahmini yumurtlama günlerini görüyor daha sonraki aylar hangi günlere dikkat edeceğini anlamış oluyosun biraz da.

istersen de fertility friend diye bir site var ingilizcen varsa oraya verilerini, akıntı şeklini, ilişki günlerini, ateş değerlerini giriyorsun sana tablo yapıyor yardımcı oluyor çok güzel ben beğendim bu ay ilk defa kullandım ve yumurtlamayı kaçırdığımı gördüm malesef (eşim yanımda olmadığından )

ateş ölçmeyle beraber ovulasyon testi kullanmak, ve akıntıyı takip etmek ( sulu ve yumurta akı kıvamı şeklinde uzayan akıntı geldiğinde mutlaka ilişki öneriliyor) gerekli. korunmayı yeni bıraktıysanız bana kalırsa hiçbirine gerek yok. bir süredir deniyor ve hamile kalmadıysanız bu dediklerim faydalı olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…