- 4 Ağustos 2011
- 26.938
- 41.404
- 798
- Konu Sahibi haticemavi
-
- #2.441
melek hac haftalıktı bılen varmı
demıstımya meleke okunsun dıe oda yok ama hepımıze okunmucakmı zaten sımdı onun ıhtıyacı var ona okunsun sonra ben alırım
melek için 30 salatı tefriciye eklermisiniz? Rabbim hayırlıysa eğer sağlıkla bebeğini ona bağışlasın, bu hayırlı olan zaman değilse de en kısa zamanda tekrar bu duyguyu tatsın sağlıkla bebeğini kucağına alsın. amin.
yaş 25 bat 31 ağustos sanırım bu kadar...tşk ederim canımmmmm sağolKristalim bebegim oyle oturulup sunu ekleyelim bunu eklemeyelim diye olujsmadi ki bu tablo
Herkes bilgisini soyledi ekledim
Sadece ismi yazip diger ayrintilari bos birakmak istemedigim icin o da
Hadi hemen bilgilerini yaz daseni de ekleyelim tabloya cicim
tabiki yaşadıklarımı söyleme gereği duydum sende ona göre hareket edersin die...dediğin gibi değişmiş olabilir ama o hastaneye hiçbi güvenim yok allah düşürtmesiinn tabii:))canım sen baya dertliymişssin ya benimde görümcem daha yeni doğum yaptı orda o da bizde çok memnun kaldık ama yineden sağol
canım inşallah hamişsindir yaa benimde sadece boş kesem vardı hatta 2 taneydi :) ikiz olabilir demişti ama biri kaybldu sonra:)kızlar duanıza ihtiycm var doktora gittm kese var ama bebek yok dedi haftaya gel yoksa boş gebelk dedi kürtaj dedi nolur dua edin bana nefes alamıyrmmmmmmmmmmmmmmm
Melek cim dualarimizda kalbimiz de seninle bunu unutma ..allah razı olsn pek girmyrm çok hüzünlenyrm girince hep araştırma yapıyorm şimdiden allah razı olsn kızlar
kizlar bana yardim eder misiniz ? burda yeniyim ve nasil konu acacagimi bilmiyorum
Eeeeeeeee kizlar nasilsinizzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?