Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

kızlarya sınır ettınız benııı boyle olurmu ama sabahın 11de gırdım hadı tmm ev supurdum oturdum lavobaları ovdum oturdum camasır astım oturdum namaz kıldım oturdum kuran okudum oturdum goyaa carsıya ıncektım bayramlık fıkırı edıneyım hem hareket olsun dıe clın alcaktım ohohohhh popom acıdı yahu ne bagamlılık yarattınız hee cıkamıyorum yarım yambalak ıs yaptım evde :84::84::84: ama sızı cok sevıyoruuummmm

akşam yoktu arkadaşlarıyla beraberdi bende gelene kadar kızdım uyudum küsme

ayy benzer seyler bizde de olabiliyo canim bazen hakli olarak bazen haksiz olarak bselere bozulup donup yatiyoruz amaaa gel gor ki bu bnce cok yanliss kendime de soluyorum bunlari aslinda birileri arada beni de sopalamali kac ovulasyon gunu kacrdim su bir yillk surecte sacmasapan kizginliklar yuzunden... bnde yapiyorum bzen sen gbi ama sonra sabah sinir oluyorum kendime yapmasaydim diye....
biz bebis istemiyomuyuz akillim ona ulasana dek her yol mubah
onlara mecburuz kizsak da...
eger kizsanda sinirlensende unutcaksin yda sole diyeyim erteleyecsin sonra hamis kalinca bir bir cikarcan nasilsa acisini en birikmisinden
gel beni dinle yazik etme o yumurtaciklaraaa hatice

Biraz daha bekleyıp test yaparsın varmı bi belirti felan sende ayy heycanlandırmak istemem ama nabıım yaa duramıyom valla

ay bilmiyorum ki belirti çok mide yanması bariz akıntı filan
ama bel ve kasık ağrım da var o yüzden heveslenemiyorum

sanırsam yımırtlıyorum akıntı gelmeye başladı

hani bakmıcaktın bu ay dayanamadın diii mi
neyse bari iyi değerlendir kız

mfalconnnn ve istbull test yapın kızlarr çatlıcam valla. hadi ama iki güzel hamiş haberş almak istiyoruz....
bnm teste 5gn önce çıkmıştı. inşallah sizinkilerde hemenck ben burdayım der

yaaa ya negatif çıkarsa yaaaa

ben de çalışamıyorum ki kovulcam sizin yüzünüzden

aynen canim ya sabah beraber grmistik seninle bak satt kac oldu iftar olmasa daha durcam ben
katiliyorum cicim sana bnde cok alistim buraya ya cikmak istemiyorum bnde cok seviyorum sizi arkidaslarim benim

oooo bayağı iş yapmışsın yawwww ama bizi terkedememişsin çok etkileyeciyizdir ayıptır söylemesi ben de seni seviyorummmmm :13:

çalışıyoruz en hızlısından canım

mfalcon inşalalh canım hamişsindir. belirtileri takma kafana testide ertele üzüleceksen. ama çatlıcaz yane burda

Kırık beyaz elbise aldım ayakkabı ne renk alayım

ıddayı sevıyorsan saks mavı yada fusya olabılır yok dersen pıdra pembe harıka olur ama ben olsam saks mavı alırdım cocuklar duymasındakı bı bolumde duygu gıymıstı kırık beyaz bı elbıse altına rugan saks mavı ayakkabı gıymıstı harıkada olmustu

ben de pudra rengi diyorum hem moda çok güzel duruyor canım

Son düzenleme:
ay kızlar ya bende eşimden kaçıyorum ayıptr söylemesi kokusu ağır geliyor bide uykudan gözümü açamıyorum adamcağız biraz tv izliyim geliyorum dıo ben uyumusum sınırlenıoooo

tansele katılıyorum kısa kolluysa bide büyük büyük bilezikler yine saks mavi off çok güzel durur yaaa

ben de pudra rengi diyorum hem moda çok güzel duruyor canım

eğer çok dikkat çeker dersen diğeri bu da olur ama herkes bu sene pudra giyiyo pişti olmak çok olası

pudra rengi derim ben

ay kızlar ya bende eşimden kaçıyorum ayıptr söylemesi kokusu ağır geliyor bide uykudan gözümü açamıyorum adamcağız biraz tv izliyim geliyorum dıo ben uyumusum sınırlenıoooo

dimi öyle sorunlar oluyor kocasından kaçan kadın seni kendimi düşünemiyorum açık ve net şeklide söylerim sanırım kötü kokuyorsun diye canım kocam yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…