- Konu Sahibi haticemavi
-
- #2.401
akşam yoktu arkadaşlarıyla beraberdi bende gelene kadar kızdım uyudum küsme
bu seneryo tanıdık geldı bana bı yerden ama nerden hmmmm:44::44::44::44::44::44:
hımmmm bi düşüneyim :44:
hmmm dusun hadı bakalım ula bılcekmısın bas harfı s buda sana ıpucu neyse ıtıraf ettın sen zaten:81:
akşam yoktu arkadaşlarıyla beraberdi bende gelene kadar kızdım uyudum küsme
Biraz daha bekleyıp test yaparsın varmı bi belirti felan sende ayy heycanlandırmak istemem ama nabıım yaa duramıyom valla
sanırsam yımırtlıyorum akıntı gelmeye başladı
mfalconnnn ve istbull test yapın kızlarr çatlıcam valla. hadi ama iki güzel hamiş haberş almak istiyoruz....
bnm teste 5gn önce çıkmıştı. inşallah sizinkilerde hemenck ben burdayım der
kızlarya sınır ettınız benııı boyle olurmu amasabahın 11de gırdım hadı tmm ev supurdum oturdum lavobaları ovdum oturdum camasır astım oturdum namaz kıldım oturdum kuran okudum oturdum goyaa carsıya ıncektım bayramlık fıkırı edıneyım hem hareket olsun dıe clın alcaktım ohohohhh popom acıdı yahu ne bagamlılık yarattınız hee cıkamıyorum yarım yambalak ıs yaptım evde :84::84::84: ama sızı cok sevıyoruuummmm
kızlarya sınır ettınız benııı boyle olurmu amasabahın 11de gırdım hadı tmm ev supurdum oturdum lavobaları ovdum oturdum camasır astım oturdum namaz kıldım oturdum kuran okudum oturdum goyaa carsıya ıncektım bayramlık fıkırı edıneyım hem hareket olsun dıe clın alcaktım ohohohhh popom acıdı yahu ne bagamlılık yarattınız hee cıkamıyorum yarım yambalak ıs yaptım evde :84::84::84: ama sızı cok sevıyoruuummmm
ay bilmiyorum ki belirti çok mide yanması bariz akıntı filan
ama bel ve kasık ağrım da var o yüzden heveslenemiyorum
hani bakmıcaktın bu ay dayanamadın diii mi
neyse bari iyi değerlendir kız
yaaa ya negatif çıkarsa yaaaa
ben de çalışamıyorum ki kovulcam sizin yüzünüzden
ay bilmiyorum ki belirti çok mide yanması bariz akıntı filan
ama bel ve kasık ağrım da var o yüzden heveslenemiyorum
hani bakmıcaktın bu ay dayanamadın diii mi
neyse bari iyi değerlendir kız
yaaa ya negatif çıkarsa yaaaa
ben de çalışamıyorum ki kovulcam sizin yüzünüzden
Kırık beyaz elbise aldım ayakkabı ne renk alayım
ıddayı sevıyorsan saks mavı yada fusya olabılır yok dersen pıdra pembe harıka olur ama ben olsam saks mavı alırdım cocuklar duymasındakı bı bolumde duygu gıymıstı kırık beyaz bı elbıse altına rugan saks mavı ayakkabı gıymıstı harıkada olmustu
modeli nasil canim uzun, kisa, tullu, cengiz abazoglu tabiriyle ucus ucus.... hi?Kırık beyaz elbise aldım ayakkabı ne renk alayım
ıddayı sevıyorsan saks mavı yada fusya olabılır yok dersen pıdra pembe harıka olur ama ben olsam saks mavı alırdım cocuklar duymasındakı bı bolumde duygu gıymıstı kırık beyaz bı elbıse altına rugan saks mavı ayakkabı gıymıstı harıkada olmustu
ben de pudra rengi diyorum hem moda çok güzel duruyor canım
ay kızlar ya bende eşimden kaçıyorum ayıptr söylemesi kokusu ağır geliyor bide uykudan gözümü açamıyorum adamcağız biraz tv izliyim geliyorum dıo ben uyumusum sınırlenıoooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?