- Konu Sahibi haticemavi
-
- #2.421
ay kızlar ya bende eşimden kaçıyorum ayıptr söylemesi kokusu ağır geliyor bide uykudan gözümü açamıyorum adamcağız biraz tv izliyim geliyorum dıo ben uyumusum sınırlenıoooo
polin elbise modelleri Polin Elbise Maki Desenli Saks mavisi
BUNUN BEYAZI[/QUOTE
himmm iddali olmayi seviyosan eger ben olsam kirmizi rugan giyerdim cok yakisir kirik beyazla bde ayni tonda oje ve ruj fistik olursun fistikkk
ama tanselin dedgi gbi saks mavi de harika durur ben olsam iki renkten birini secerdim
pudra rengi derim ben
dimi öyle sorunlar oluyor kocasından kaçan kadın senikendimi düşünemiyorum açık ve net şeklide söylerim sanırım kötü kokuyorsun diye canım kocam yaa
annemde hamile olduğunu babam ona kokmaya başlayınca anlarmış
merak etme söyledim zaten bana 2 gün bozuk attı ee benimde işime geldi tabi ama o saltanat sadece 2 gün sürdüsonrası malum kabus gibi oliyyy
polin elbise modelleri Polin Elbise Maki Desenli Saks mavisi
BUNUN BEYAZI[/QUOTE
himmm iddali olmayi seviyosan eger ben olsam kirmizi rugan giyerdim cok yakisir kirik beyazla bde ayni tonda oje ve ruj fistik olursun fistikkk
ama tanselin dedgi gbi saks mavi de harika durur ben olsam iki renkten birini secerdim
amannn bozuk atmaya yer arıyorlar , hamilesin sonuçta sanki keyfine diyorsun , keşke hissettiklerimiz hissedebilseler ne güzel olurdu
Eki Görüntüle 243241
caaaanım topuklu ayakkabılarım artık gıyenemıyorum ama allah izin verirde o günleri görürsek 4ve 6 ay arası giyicem kimse tutamaz beniiiiiii
ahh nerde anca küssünler anca kendilerini düşünüyorlar bu durumlar geçene kadar ayıp olacak ama şişme felan idare eteseler ne iyi olur (espiri olsun dıe söyledim yanlış anlamayın)
hadi bakalim canm ins. bnde cok severim topuklu ayakkabi takintim vardr dag bayir olmadgi muddetce evden asla topuksuz cikmam abiiEki Görüntüle 243241
caaaanım topuklu ayakkabılarım artık gıyenemıyorum ama allah izin verirde o günleri görürsek 4ve 6 ay arası giyicem kimse tutamaz beniiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?