- Konu Sahibi haticemavi
-
- #2.521
sanırım bu konuyu sizden başka iyi bilecek ve bana yardım edebilecek kimse yokben mart ayında nisanda haziranda ve en son ağustosta norlevo (ertesi gün hapı) kullanmak zorunda kaldım.. şimdi akıntım böyle kahverengi geliyor bi 5 gündür falan koyu kahve bu gebelik belirtisi falan olabilir mi şuan hamile kalamam
ben gidiyorum dua edin kızlaaar:97:
en son 23 temmuzda olmuştum. düzenli olursa 4 günüm var
ben gidiyorum dua edin kızlaaar:97:
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
test yaptım
2. çizgi çok silik de olsa ordaydı
5 dk diyordu testte 3. dakikada filan belirdi
bi test yap istersen, daha erken gibi ama belli de olmaz, belki erken adet olacaksın benim de 2 gün önceden koyu lekeler gelir öyle adetim başlar, birazcık daha sabret ve eğer hamile isen asla üzülme , bebek hasreti ile yanıp tutuşan o kadar insan var ki ben bile 3 aydır deniyorum olmuyor aklım çıkıyor olmayacak diye bence istemiyorum deme sakınnn
kızllarrrrrr ılk gozagrım gunaydın canlarım nasıl mubarek bı cuma bu boyle darısı basımıza allahım su cuma saatı kımseyı hayırlı evlatsız bırakma
yaşasııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnne bereketli gün amaşallh ımız var hadi kan sonuçlarını görelim, ayy heyecan yaptım kızlar şükürler olsun darısı başımıza
bu arada 30 tefriciye ekleyelim, ben haftasonu pek giremiycem eşim de gelior evde son kalanları toparlıycaz öpüldünüzz
arkadaslar hamile olanlardan biliyormusunuz ilk belirtiler sattan kac gun sonra yada battan kac gun önce ne gibi degisiklikle basliyormus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?