Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

adetine ne kadar var canım

aman allahım nekadar bereketlı bı gun bu nyahuuuuuu ayyyyy mfalcon gebesın ınamıyorum aglıcam sımdı kadın doguma gıdıp ıdarra yaptım sılık cızgı cıktı dıyosun kac gun adet gectı dıylar 4 gun duyosun sana hemen beta test yazıp kan odasına yolluyolarr

istnbl buarada senın sılıkte olsa ıkıncı cızgı cıkmıs sende gebesın yaaa bu hrıka haberler

kızllarrrrrr ılk gozagrım gunaydın canlarım nasıl mubarek bı cuma bu boyle darısı basımıza allahım su cuma saatı kımseyı hayırlı evlatsız bırakma

en son 23 temmuzda olmuştum. düzenli olursa 4 günüm var

bi test yap istersen, daha erken gibi ama belli de olmaz, belki erken adet olacaksın benim de 2 gün önceden koyu lekeler gelir öyle adetim başlar, birazcık daha sabret ve eğer hamile isen asla üzülme , bebek hasreti ile yanıp tutuşan o kadar insan var ki ben bile 3 aydır deniyorum olmuyor aklım çıkıyor olmayacak diye bence istemiyorum deme sakınnn

kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
test yaptım
2. çizgi çok silik de olsa ordaydı
5 dk diyordu testte 3. dakikada filan belirdi

yaşasııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ne bereketli gün maşallahhh ımız var hadi kan sonuçlarını görelim, ayy heyecan yaptım kızlar şükürler olsun darısı başımıza

bu arada 30 tefriciye ekleyelim, ben haftasonu pek giremiycem eşim de gelior evde son kalanları toparlıycaz öpüldünüzz

Son düzenleme:

olur mu hiç öyle şey bu hayatta en çok istediğim şey bir bebek sahibi olmak ama ona en güzel şartlarda bakmak büyütmek isterim evliliğimde şuan yaşadığım sorunlar biraz büyük önce sağlıklı bir evliliğimin olduğundan emin olmalıyım ama değilmi

kızlar bu k k benı ıstemıyor galıba yıne ılerı sayfaları acıp bana gostermıyor benı sevmıyormu bu kk dunden berı canıma yettı:84::84::84::84::84:

kızllarrrrrr ılk gozagrım gunaydın canlarım nasıl mubarek bı cuma bu boyle darısı basımıza allahım su cuma saatı kımseyı hayırlı evlatsız bırakma

günaydın canım benim amin inşallah biz de böyle güzel haberler verelim bu ay... tanselll göğüslerimde bir ağrı var özellikle sol göğüste anlamıyorum bide sabah sağ göğüsümün üstüne yattım yatamadım kalktım yani acıyorlar , yaaa erken biliyorum ama umutlanmak istemiyorum yine duygularım depreşti ben bu ay bebeiş istiyorum

kolay gelsin canım, Rabbim bu mübarek günde dualarımızı kabul etsin hepimize sağlıklı evlatlar versin...

arkadaslar hamile olanlardan biliyormusunuz ilk belirtiler sattan kac gun sonra yada battan kac gun önce ne gibi degisiklikle basliyormus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…