Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

melek te güzel haber verse de rahatlasak, ben de bir heves ettim şahsen , bide sürekli tuvaletim var gibi çok sıkıştırmıyorda hissetiriyor ayy anlamadım bide iltihap varsa bu ay yine golu yemiş olurum sanırım

melek aksam gırmıs 7 haftalık hamıleymıs benımde 7 haftallıken bellı olmustu anormallık oldugu

kızlar nıe kımse bısı yazmıyor sayfayı yenılıyorum yenılıyorum aynı yahuuu cok yogunsunuz yorgunmu bugun sıze uymayacagım sımdı namaz kılıp tespıhımı cektıkten sonra alısverıse nıyetım var dun sızı bırakıp gıdemedım bugunde kımse konusmuyor defol gıt der gıbısınız:93::93::93:

merhaba kızlar benimde bi sorum var banada yardım edermısınız??

pazartesi günü 2 aydır regli olamamla ilgili dr a gittim..alttan muayne oldum bi kaç test vs..dr ultrasonda 1 yumurtamın çok büyüdüğünü fakat çatlayamadığını söledi fakat eğer yeni bi gebelik varsa görünmes test yapalım dedi.
beta hcg <2 cıktı.
2gün sora tekrarla bakalım nolucak dedi.ve ben dün testi tekrarladım ve sonuc <12.75 cıktı..
şimdi benim içimi rahatlatacak bişeyler söleyebilirmisiniz
göğüslerimin yanları acıyo ara sıra adet olucakmısım gibime geliyo ve ara sırada kasıklarım ağrıyo şimdi bide akıntı başladı.ne diyosunuz???

hiçbir yere gidemezsin canımmm höyyttttttt bende yeniliyorum kimse yazmadı en son ben yazmıştım altıma yapacak gibiyim yawwww bir de karnımda sızlamalar var adet mi olcem neeee

duygu arkadaşıma yardımcı olun kızlar benim bilgim yok

duygu arkadaşıma yardımcı olun kızlar benim bilgim yok

hamile arkadaslar sizde sattan kac gun önce belirti oldu.bu belirtiler neydi.
hatice benimkileri saydinmi

haticee sen mi topluyosun sayıları yine giderayak 20 daha okudum eklermisin

duyguyıldıray sen çok geç yumurtlamışsın muhtemelen yumurtlaman ve döllenmen bi 10 gün önce kadar olmuş olmalı.. geç döllenme nedeniyle testlerde çıkmamıştır, şimdi günaşırı baktıracaksın ikiye katlanıyorsa gebesin denilebilir, ama bu geç döllenme ve bu kadar erken dönem gebeliklerde kimyasal gebelik sık görülüyor istersen kimseye bişey söyleme, günaşırı baktır, inşallah bebecik sana sıkı sıkı tutunur ve gebelik devam eder.

teşekkür ederim cvplarınız için ben zaten bikaçay önce yaşadım kimyasal gebelik insallah bu sefer öle bişey olmas..
allah herkesin gönlüne göre versin...

cnm sormussunya adetten onece belırtılerı ben soylıyım gercı ozamanlar çalısıyordum ve kendımı cok dınleyemedım hatta hıc dınlemedım bıde oay cok calısmamıstık esımle umudumda yoktu aklımdada yoktu adet olcaksın gıbı zaten butun belırtıler ayırt edılemez adet olmama ıkı gun kala sanaırım brovnıler varya etının ben onu cok severım hatat severdım dolaptan aldım esımede verdım kendımde yedım bıkere ısırdım ve oğürdum saka gıbı ben yatıya gıderım brovnı ıcın :) mıdem bı kalktı yıyemedım zaten esım dedı allah allah hasta falammı olcan sen dedı ılk lafım ben hamıleyım oldu sonra adet gunum geldı ınsan hhıssedıyo bılıyormusunuz ogun sırkettekı bı arkadasa ben hamıleyım sanırım dedım tabı butun kızlara yayıldı umutlanma daha guunun bıle gecmedı dedıler bı gun ıkı gun derken turcell calısıyordum ben tabı butun sırket ayagı kalktı test yaptım tatatm hamıleyım ama kesın belırtı adet gecıkmesı kızlar gerısı pskolojı malesef

zaten kaynanamda yemekteyız bu aksam aksamda beraberdık baska bı mısafırlıkte yuzunu cok sık gordum buara cocugum olmucak dıe tırsıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…