- Konu Sahibi haticemavi
-
- #2.561
kızlar nıe kımse bısı yazmıyor sayfayı yenılıyorum yenılıyorum aynı yahuuu cok yogunsunuz yorgunmu bugun sıze uymayacagım sımdı namaz kılıp tespıhımı cektıkten sonra alısverıse nıyetım var dun sızı bırakıp gıdemedım bugunde kımse konusmuyor defol gıt der gıbısınız:93::93::93:
merhaba kızlar benimde bi sorum var banada yardım edermısınız??
pazartesi günü 2 aydır regli olamamla ilgili dr a gittim..alttan muayne oldum bi kaç test vs..dr ultrasonda 1 yumurtamın çok büyüdüğünü fakat çatlayamadığını söledi fakat eğer yeni bi gebelik varsa görünmes test yapalım dedi.
beta hcg <2 cıktı.
2gün sora tekrarla bakalım nolucak dedi.ve ben dün testi tekrarladım ve sonuc <12.75 cıktı..
şimdi benim içimi rahatlatacak bişeyler söleyebilirmisiniz
göğüslerimin yanları acıyo ara sıra adet olucakmısım gibime geliyo ve ara sırada kasıklarım ağrıyo şimdi bide akıntı başladı.ne diyosunuz???
merhaba kızlar benimde bi sorum var banada yardım edermısınız??
pazartesi günü 2 aydır regli olamamla ilgili dr a gittim..alttan muayne oldum bi kaç test vs..dr ultrasonda 1 yumurtamın çok büyüdüğünü fakat çatlayamadığını söledi fakat eğer yeni bi gebelik varsa görünmes test yapalım dedi.
beta hcg <2 cıktı.
2gün sora tekrarla bakalım nolucak dedi.ve ben dün testi tekrarladım ve sonuc <12.75 cıktı..
şimdi benim içimi rahatlatacak bişeyler söleyebilirmisiniz
göğüslerimin yanları acıyo ara sıra adet olucakmısım gibime geliyo ve ara sırada kasıklarım ağrıyo şimdi bide akıntı başladı.ne diyosunuz???
yazmayın hiçbiriniz
aa bak onca iş gücün arasında kader arkadaşlarımdan kopamıyorum kıymetinizi bilin, görüşürüz kızlar. haftasonu okuyabilirsem bir ara girer yazarım sayıyı. hoşçakalın.
kızlar sayıları topluyorum hepinizin.tensell sen nereye gidiyon bakayımm
yaaa otur otur evde afakanlarım geldı cıkıp hava alaym kızlar bıraz magaza dolanayım fıkır edıneyım bı ıkı saate donerım ozleyın benı tmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?