Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

tabiki haklısın bu konuda canım ama bebeğinsana uğur getirir belki eğer varsa , olumsuz düşünme hiç, Rabbim vaktini bilir gönderir....

gıcık bebem benım ıstıyceksın tabı bebek bu ıstenmezmı cnm senı ımutlandırmak ıstemem ama goguslerının sısmesı cok erken ve adet belırtısı olmaz eger gozun bısıye kalmadıysa ıstedıgımız seyden olabılır cnm

bilmiyorum tanselim yaaa heveslenmek istemiyorum , aslında ben bu ay tam anlamıyla yumurtlamadım sanırım son iki ayda o yapışkan svıyı görüyordum bu ay yok, daha yeni yeni dün de dedim ya akıntım başladı , çok nadir sağ kasık ağrıyor bide benim idrarım koyu geliyor oruçtan da olabilir su içemiyorum diye bide son olarak wc ye gidiyorum çıkıyorum sanki bidaha varmış gibi oluyor şuanda da o his var :44: :44:

yaaa cnm sık ıdrar goguste sısme kasık agrısı hepsı gebelık belırtılerı sende bılıyosun ama bellımı olur cnmya sana bısı soylıcem yada ozelden soylıyım burda utanırım sımdı

arkadaşlar merhaba size bir sorum olacak 2 gün önce doktora gittim vajinal ultrasona girdim doktor 15 gün sonra gel bakalım tekrar dedi gebelik kesesi var gibi demişti 12 ağustosta adet olmam gerekiyordu fakat olmadım dün test yaptım 2.çizgi silik çıktı fakat bu sabah adet oldum kaç gün sürer ne kadar gelir bilmem ama 2 haftadır ağrılarım vardı hala daha var kafam cok ama cok karıştı bilgisi olan var mı bnim durumumu yaşayan var mı acaba ?

yaaa cnm sık ıdrar goguste sısme kasık agrısı hepsı gebelık belırtılerı sende bılıyosun ama bellımı olur cnmya sana bısı soylıcem yada ozelden soylıyım burda utanırım sımdı

özel mesaj dan gönder canımcım:)

adet olmuş gibi olmayasın canım çok mu kanamalı oluyorun şuan yoksa sadece leke mi var

Ayyyyyy çokk mutluyummmmm bebekkkkkkkkkkkklerrrrrrrr geliyorrrrrrrr teyzeeee oluyorummmmm yaşasınnnn şappi şappiiii yandann yandannn ohhhhh miramecelim var ayolllll ohhhhhhhhhhhhhhhhh

cnm eger gebeysen ustune gorme olabılır ama cok duydum gebe kalıpta bılmeden adettıyle bırlıkte dusuk yapanı hamıle kalıyosun gunun gecıyo testler pozıtıf cıkıyor ama sancılı adet oluyosun belkı ustune gormedır belkı cok cok mınıkken ttutunmaya calısırken dusuktur yada gebe dıyıldın 3den bırı

hatıcemmm ıkı gebe haberı var dusune bılıyormusun bır gunde ıkı tane ayyy harıka

sımcık soyluyorum soyle anlatayım ben bı ıkıkere duydum nekadar dogru nekadar yalan bılmıyrum dıyelım gebe kaldın tabı daha erken ve haberın yok soylede ogrene bılırmısın dıyelım ılıskıye gırdın esın ıcıne bosaldı eger o spermler eskısınden oldugundan daha az gerı gelırse hamıle oluyormusun hatta soyle dıyım cok az gerı akarmıs spermler ıns anlat bılmısımdır edeplıce

gobısler bırbırınemı vuracak bu ıyıymıs yaaa bak tefrıcıye duamız mfalconda tuttuuuuuu

ayy kıyamam sana utanırmış da dün ve bi önceki gün öncekilere oranla daha az geldi ama bilemem canım ben heveslenmiyorum unuttum gitti sonra üzüleceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…