Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

serpılcım hatıcecım allah uzun omurler versın yavrularınıza ıns
saglıkla buyusunler ...

21 ağustos salı günü itibari ile haticede kavuştu meleğine kızlar. allah sağlık sıhhat versin.
hatice de dogum yapti demek
ins bebisi de kendisi de iyidirallah hayirli evlat etsin kuzusunu

sira hepten bana geldi desenizetek basima kaldim walla:18:hergun safak sayiyorum artik bnde

nasilsiniz guzeller bu arada???
hic kimsecikler girmemis bakiyorum da :26:
bayram yorgunlugu var benim uzerimde de biz k.validemde gecrdik de bayrami
evimi nasil ozlemis anlatamambayramdi ramazandi derken geldi gecti iste..
benim bu aralar bel agrilarim basladi onun disinda bi skntim yok cok sukur..kizimlan yasayip gidiyoruz iste

hilal,ozge,selma, bayadir girmiyosunuz kizlar ins hepiniz iyisinzdr ses verin arada
melek, derya, burcu,yasmin....opuyorum hepinizi fistiklar allaha emanet olun...

haticecim ALlah sağlıklı hayırlı sizlere layık bir evlat olmasını nasibetsin inşallah bebeğinin
çok şükür canım doğum yapmışsın çok sevindim senin adına, ALlah bizlerede nasibeder inşallah hayırlısıyla.

Gül tatlım evet sıra sana geldi, inşallah tam vaktinde kolay bir doğum yapıp sende nurtopu bbeğini kucağına alırsın. insanın evi gibisi yok yaa, ALlaha çok şükürki evimiz diye birşey var

aaa öylemi nasıl olmuş esma normalmi dogum yapmış

bugün gittim gördüm haticeyi ve bebeğini okadar güzelki kız gibi maşallahhh çok saçlı toka takılır valla. haticemde çok iyi. tansiyonu düşmediği ve açılması olmadığı için sezeryan olmuş.
gül sıra sende valla. şimdiden başlama saymaya geçmez zaman hayırlısıyla al sende bebeğini kucağına.
deryaaa kuzummm nasılsın...nrelerdesn...

hımm allah sağlık sıhhat afiyet versin paşamıza haticemizde cabucak toparlanır inş.

selam kızlar nasılsınız şükür kavuşturana :)
çok şükür rabbime 15.08.2012 gece 01.05 de yani kadir gecesinde kızıma kavuştum....
doğum hikayemi anlatayım size:) 14 ünde yani salı günü normal bir şekilde güne başladım hiçbir doğum belirtisi olmadan
artık doğmayacak bu kız diyordum o kadar bunalmıştım ki sıcaktan barama odaklamıştım kendimi neyse bütün gün minik yiğenime
bakmakla geçti akşamda iftara dışarıya çıkacaktık yer ayırttık ailecek , 18,30 suları giyinmek için hazırlanıyordum wc ye gidiyim dedim bi baktım koyu
lekelenmem var bir kaç gün önce bir iki kere gelmişti yine ama biliyorsunuz benim lekelenmeler meşhur önemsemedim bide aşırı gaz sancım olmaya başlamıştı
tabi kasılmalarda vardı ama son hafta olduğu için pek takmıyordum her neyse lekelenme fazla olunca kimseye bişey demeden doktoruma mesaj attım ne sancı ne kasılma doktorum
hastaneye git dedi, kayınvalideme söyledim eşimi aradım bavulumuzu aldık saat 7 gibi evden çıktık gayet iyi, bi şekilde hastaneye gittim ama hiç doğurma modunda değildim:) hemen doğumhaneye aldılar ilk önce açılmama baktılar 3 santim açılmam vardı:) o kadar şaşırdım ki ebe sancın var mı diyor hayır sadece gaz sancısı gibi ağrı giriyor diyorum doktoruma haber verdiler bu arada doktorum doğumuma giremedi kolu kırık diye...daha sonra nst ye bağladılar bir saat sancımı takip ettiler duruma göre yatışını yapacağız dediler bende tık yok bir saat bekledim nst den aldılar ve tekrar açılmama baktılar ve ben sancısız 6 santim açıldım doktorum arıyor bi yandan durum ne diye ebe bile benimle dalga geçmeye başladı gaz sancısı diyip duruyor diyor:):) ben o kadar rahatım ki gülüyorum şebeklik yapıyorum falan tabi hemen yatışımı yaptılar 10.30 a kadar beklediler kendiliğinden açılmasını doğumuma girecek olan doktor geldi o da kadir gecesi sebebiyle camileri geziyormuş bayan doktor kapalı, doktorumla tekraer irtibata geçip suni sancı kararı verdiler ve kabusum başladı:) 10.30 da suni sancı almaya başladım saat 00:50 ye kadar şiddetli sancılar çektim o 2.5 saati asla unutmam ıkınma egzersizleri derken 1 e 10 kala doğumhaneye aldılar kuranlar okunuyordu doğumhaneye girerken doktorumda abdest alıp namaz kılıp kuranını okuyup yanıma geldi avazım çıktığı kadar bağırıyordum ıkın diyorlar ıkınıyorum ama bebek çıkmıyor ne güç kaldı bende ne derman eşşek gibi anırdım valla:) dışarıda annem babam ağlıyor sesimi duyuyorlar eşim bi yandan , baktılar doğuramıyorum ebe destek amaçlı göbeğime basıtrarak doğumumu gerçekleştirmeme yardımcı oldu o çıkış anını asla unutmam kafasını gördğm kuzumun vücudunu çıkarırken son olarak müthiş bir ağrı çektim ve yavrumu gördüm ondan sonrası hayal meyal hatırlıyorum göbeğini kestiler , doktor adı kadriye olsun dedi, sonrada dikiş atarken beni uyuşturdular uyandığımda görümcemle hasta bakıcı beni giydiriyordu doğumhaneden çıkıp odama götürdüler ve kızımı yanıma getirdiler hüngür hüngür ağladım rabbim isteyen bekleyen herkese nasip etsin bu duyguyu inşallah sonrası malum eve gel ve annelik görevine başla:)

bu arada hasta bakıcı beni çok sevmiş yanıma geldi kızın zor doğdu çok zorluk çektin dedi, meğersem kızımın boynuna ve omuzlarına kordon dolanmış zaten doğduğunda mosmordu rabbim bana bağışladı bide doğururken herkese dua ettim aklıma geldiniz isminizi teker teker söyleyemesemde toplu halde dua ettim hepinizi o sancıyla aklıma gelmz dedim ama geldi valla:) hasta bakıcı kadın bile oğlu için dua ettirdi bana hehe:):) ayyy çok uzun yazdım kızlar yaaa ama anlatmak istedim kızım günlük oldu bile emmekte sıkıntımız var resmen benimle inatlaşıyor mememi almıyor yalancı emzikle kandırıp sonra memei veriyorum mama takviyesi de yapıyorum resmini albüme eklerim... dikişlerim iyi gibi iğne vuruluyorum ağrılarım geçmediği için bomba gibiyim şuan ve dün ilk defa yalnız kaldım artık kızıma bakabiliyorum....şimdilik benden bu kadar kızlar çıkmam lazım yine geleceğim hepinizi çok özledim geçmişi okumadım kendinize iyi bakın defne erva sizi öpüyor teyzeleri) bu arada yazdıklarımı okuyamadım cümle bozuklukları olabilir

Merhaba kızlar,

benimde melegim olsun istiyorummmm İnşallahhh hayırlısıyla olur benimde yavrum 4 aydır deniyoruz. bu ay adetim 8 gün rötarlı geldi çok ümitlendim ama bugün gördüm kırmızı kartı Rabbim hepimizin yardımcısı olsun. Amin

canımmm çok çok geçmiş olsun gözleriniz aydın olsun sağlıkla büyüsün kızımızzz allahım sizleri ondan ayırmasın inşallahhhh....

serpilll hosgeldin canimm
ayyy dogum hikayeni gozlerim yasararak okudum kendimi her satirda senin yerine koyarak yasadim sanki o anlari..
cok surprz bi gelis yapmis kizin ya cok duygulandimmmm ......
tam da ihtiyacim var benim artik su zamanlarda pozitif dogum hikayeleri dinlemeye..
cunku Allahim nasip ederse bnde normal yolla dogum yaparak kucagima almak istiyorum kizimi..
o anlattgin kavusma anini duslerken bile kalbim nasil carpiyo simdiden anlatamam
bana ilac gibi geldi anlattiklarin bu yuzden..sakin cektigin onca sanciyi hafife aldgimi dusunme ama
sole bi durumunu kritik etmek gerekse olumsuz bir sey yasamamissin ebe ve doktor yonunden oldukca sansli olmussun
rutin dogum kompilikasyonlarini asama asama yasamissin..
Allah hayirli ugurlu evlat etsin hayirli kaderler yazsin melegine ins
onun sagligi hakkinda o kadar evham yaptigina degmedi bak gordun mu cok sevindim senin adina canim tekrar tebrik ederim
darisi benim basima olsun ins. seninki gbi dili kuranli agzi duali bi doktor\ebe de bana denk gelsin!!!!
bide kadir gecesinde geldi kuzun yaa hakikaten her anneye nasip olmaz bnce bu nimet
ama bakarsin bnde bayramda dogururum kizz
kizinin ismi de cok guzel olmus.. her iki isim benim listemde de mevcut
bu arada bnce de gobek adini kadriye koyabilirsin doktorum ii solemis

aramiza hosgeldinnnn defne erva bebek
idolum sensin serpil bende senin gbi normal dogurup hemen toparlanip guzelce bebisime bakarim ins

hepinizi opuyorum kizlar
dogumuna gunler kalmis stresli bi anne adayi olarak serpilin heycanindan sizi es gectim azcik kusuruma bakmayin artik

çok şükür rabbime allah analı babalı büyüytsün serpilim maşallah güzel kızınaa

serpilcim ben göremedim bebegini eklemedinmi yoksa benmi bakamıyorum

ayy serpılcım neler cekmıssın allaha sukur ıkınızde ıyısınız
resmı bende goreemedm
saglıkla buyusun bebıslerımz ıns
hatıceeee senden de resım ıstıyoruz

kızlar nasılsınız paşam geldi sonunda arif ali koyduk ismini bugun tam 1 haftalık olduk
sezeryan olmak zorunda kaldım son anda ama ikimizde iyiyiz çok şükür bayram şekeri oldu bize :)
rabbim hepimize bu duyguları yaşatsın çok güzel çokkk hepinizi öpüyorum

Allah analı babalı sağlıklı sıhhatli olmasını nasip etsin.. darısı da isteyenlerin başına olsun..

adı da çok güzel..adıyla yaşasın inş..

Son düzenleme:
slm kızlar nasıl ozledım hepınızı bılemezsınız ama resmen topıgımız terk edılmıs allahtan face var kızlarn telı var hatıceden serpılden haberdarım derya ıle de msj lasıyoruz

ozge senden habersızım ne face ne tel bıde rosee gobus buyumustur ıyce

TERKESİLMİŞ TOPİĞİM BEN GELDİMMM!!!!!

bnm oğlum artık dönmelere başladı teyzeleri. yeni bişilr yaptığını görmek okadr güzelkiii... gel gel yapmayada başladık:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…