Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

TERKESİLMİŞ TOPİĞİM BEN GELDİMMM!!!!!

bnm oğlum artık dönmelere başladı teyzeleri. yeni bişilr yaptığını görmek okadr güzelkiii... gel gel yapmayada başladık:)

maşalah canım benım kızda okadar hareketlıkı yakında dönmeye başlar :) dediğin gibi yeni harektlerini görmek buuduklerını gormek o kadar zevk verıyorkı allah isteyen herkese bebiş versin bizim yasadıgımız güzel duyguyu herkes yasasın inşallah

kızlar ben sahalara döndüm :) bugun işe başladım kızımdan ayrılmak biraz zor oldu ama alışacayım başkacarem yok neyseki guvenlı yerde babaannesi bakıyor :) buarada bir rose kaldı dogurmayan galiba doğuran tüm arkadaslara hayırlı olsun bebişşleriyle sağlıklı uzun ömurler versin tanrım :)

slm cnm hosgeldinn.. kacak olan sizsiniz ya bak biz hep buralardayiz...derya, melek, ben,yasemin...
bizde face de yok tabii siz yine ordan gorusebiliyosunuz
nyse rotarli da olsa burdan haberlerinizi almak da guzel

aahh ahh benim gobisi sorma canim her nefes alisimda bi 5 cm daha buyuyo sanki
uyurken fln daraliyorum artikyururken de gobis onde ben arkada takiliyoruz istee
cok sukur simdilik bi problemimz yok yarin aylik kontrolumuze gtcez bakalim doktor ne dicek
rahim kalinligi, plesanta ne durumda, erken dogum riskim var mi...vs..vs...
bi suru bi suru sorular var kafamda bde kizimi gorcem cok heycanliyim simdiden bi aydir gormuyorum
senin prenses abla olmustur artik oyy mincik mincik tam sevmelik oldu sizinkiler yaaa
opuyorum canim ikinizide...goruselim gir arada sirada

hosgeldin baharcimmm nihayet topige taze kan geldi desene arada sende yazarsin artik
sayfalar bi hafta da guncellenmekten kurtulur
benim de son zamanlarim zaten ufaklik gelince bu kadar rahat giremem sanirim
evet canim dogurmayan dogurmayi bekleyen bi ben kaldim simdi burda
hayirlisiyla kazasiz belasiz bnde atlatrm sizler gbi sapasaglam alirim ins bebisimi kucagima
bde benim pesimden burcu gelmisti taze hamis
ama simdi hic denk gelemiyoruz onda son durum ne bilmiyorum:26:
hayirli olsun canim senin de yeni donemin madem ise baslamissin
zor olmustur kizindan ayrilmakama olsun babaannesi varmis yaninda
dedigin gbi guvenilir ellerde yaa saglik olsun gerisi de...
bende hazrliklarla ugrasiyorum malumm ivir zivir al al bitmiyo resmen kiz ceyizi duzer gibi walla
bide bu ole bi sektor ki gerekli gereksiz bi suru sey var insanin kafasi allak bullak oluyo
en guzeli tecrubeli annelere danismak..yoksa icinden cikilmaz...

esma buyumus oglusun masallah canim bizim kizlara abi olucak kucuk pasan
hilal girmiyo bayadr sanirim kizi da kendsi de iyidir ins..
ozge yazik canm en son gogus catlaklariyla ugrasiyodu napti ki o da gelmiyo hic:26:
hatice serpil kuzucuklarina kavustular annelik macinda olmalilar su siralar:)
burcuuu senden de ses gelmiyo hic canim ???
yasemin,melek yan topige tasindi orda aliyoruz iyi haberlerini
deryos la msn de denk geliyoruz o zaten grdikce yaziyo
unuttugum kimse kalmamstr umarim hepinizi opuyorum fistiklar allaha emanet olun

hoşgeldin cnm senin iznin çabucakmı bitti ne zor olmazmı hiç prensesinden ayrılmak

canım benim sağlıkla alasın prensesini kucagına öpüyorum çok seni

kızlar yine belirsiz günlerdeyim bizim tayin çıktı da başka şehire (ilçeye), uzun süreli bi atama değil 6-7 ay sonra ist. a dönme ihtimalimiz var.. eşim bi gidicek önden uygun ev var mı bakıcak, belki biz bebişle anneannemizde kalıcaz yine ayrı kalabiliriz yani... ben artık ayrı olmak istemiyorum bebeğim babasından ayrı kalsın istemiyorum.. hayırlısı.. ev taşımak ta istemiyorum gerçi bebekle çook zor..

neyse durumlar karışık ama kızım iyi sağlığımız yerinde çok şükür büyüyor günüm onunla geçiyor uyanıp birbirimiz görünce çok seviniyoruz

esma oğlunu takip ediyorum çok tatlı bişey maşallahh, haticem arif ini Allah bağışlasın sana, serpil in kızı da tatlı mı tatlııı onu da görüyorum face den. selma nın kini de görüyorum taaamm bir prenses

derya yasemin melek nasılsınız kızlar bura terkedilmiş özledim hepinizi muhabbetlerimizii kızım olmasa çok yalnızım 2 laf edecek kimse yok herkes işinde gücünde arada görüşüyorum arkadaşlarımla ama arada tabi, ben izinde olduğumdan bazen sıkılıyorum...

rose doğum ne zaman Allah ın izniyle? göbüşün kocaman olmuştr ama doğumdan 15 gün sonra karnım bile eski halindeydi, dışarı çıktıgımda herkes bir bana bir bebeğe bkıoyrdu bu senin mi gerçekten diye, şimdi düşünüyorum da o koca göbekli benmiydim gerçekten inanamıyorum, bebiş kısa sürede eritiyor insanı merak etme

burcunun nasıl gidiyor herşey yolundadır umarım

özgee senden de haber yok, oğlun iyi mi sen iyi misin ses ver

bahar işe başlamış, ben de bu konuyu sık sık düşünüyorum ama ayrılamam erken sanırım bakacak kimse yok annem hasta bakıyor, kayınvalidenin kendine hayrı yok, bakıcıya bu kadar küçük verilmez, hem işe gidersem sütüm azalır, sanırım 9 ayı falan bekliycem ben, maddi olarak baya bi zarara uğrasak ta..

kızımla sizi öpüyoruz teyzeler

Eklentiler

• $IMG_0237b.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 35
eski fotoyu eklemişim yanlışlıkla yenileri bunlaaar Eki Görüntüle 504641 Eki Görüntüle 504642

oyyy maşallah binlerce kez maşallah yaa
Annesi bu nasıl bir güzel bebektir böyle ya maşallah sen bunu bal ile mi besledin, kaymaklara mı batırıp çıkardın, oy oy oy minik kuş , minik prenses, güzellik kraliçesi yesin onu teyzesi
Allahım inşallah kaderide kendisi gibi güzel olsun, hep sağlıklı hep husurlu olsun hilalcim.
dualarında bizi hiç unutma olurmu, bizde hala bir hareket yok

olur kızlar oluurrr bende de hareket yoktu bakın bugün bu cimcimeyle uğraşıyorum ben hep söylüyorum ben umudumu kaybetmedim siz de kaybetmeyin sizleri seviyorum hep dualarımdasınız doktor takiplerinizi ihmal etmeyin ama sakın ne derse yapın. zaman kaybetmeyin

ne mi yedim, hamileyken bol boool nutella çıkolatalı puding bal vs vs hep tatlı yedim gerçekten de hala da yiyorum tutamıyorum kendimi, sütlü tatlı yiyorum her gün her gün

canım benim yaaa, oh afiyet bal şeker olsun hem sana hem bu güzeller güzeline.
canım hani bazen diyorlar ya, umudumu yitirdim artık hiç olmayacak dedim bu işi bıraktım ozaman oldu diyorlar ya, acaba öyle mi yapsak, yoksa senin dediğin gibi umudumuzu kaybetmesek mi diyorum çoğu zaman.
Ama bakıyorum Kuran da bile Allahtan ümidini kesenler hakkında kızgın ifadeler var, yani Allah ondan ümidimizi kesmememizi istiyor çok haklısın hep umutluyuz hep bir ihtimalimiz var inşallah.
Ayy canım çekti senin bu güzelliği görünce yaa, ALlahım hayırlısı ile nasibeder inşallah bizlerede. çok tatlı ya oyyy bağrıma basasım geldi maşallah

selam canimm
tayin durumunz varmis hakkinizda hayrlisi olsun canim..
kizin ne tatli olmus oyle masaallah pamuk gibi..tam sevmelik..cok iyi bakmissin annesi hem sutun hem ilgin cok yaramis belli
bebisinin bu kadar tatli olmasinda nutella nin payi varsa buna bende sevineyim bnce cok yiyorum cunku
hafta bitmeden bizim evdeki kavanoz bitiyo cunku
hamisligimden beri sadece ilk 4 ay tatlidan sogumustum sonra eski formuma kavustum
ins benimde bole pamuk sekeri gbi bi kizim olur
gobusun ebatlari artarak devam ediyo buyumeye artik esimin tisortlerine dadanmaya basladim
yeni bse almak istemiyorum artik cunku surda 1 ay gbi bi zamanim kaldi..
hayatimda ilk defa 60 kilo oldum 52yle baslamistim
su an elim kolum bacagim o kadar agir geliyo ki bana
sanki bdha hic eski halime donemicekmisim gbi hissediyorum yaa:18:
nyse bebis saglikli olsunda gerisi no problemm
dogum nasipse ekimin son haftasi canim yani kurban bayrami..simdilik bi problem yok cok sukur
rahim kalinligi felan normalmis son muayeneme gore erken dogum gozukmuyor demisti
ama belli de olmaz tabi haftaya yne gtcem artik 2 hftada 1 kontroller malum...
bende eksikleri tamamlamaya devam ediyorum al al bitmiyo kizlarin ceyizi walla:)
seni bulmusken biberon sorayim sana hilalcim her ihtimale karsi bir iki tane biberon alayim
diyorum ama bi turlu karar veremedim o kadar cok ayrinti var ki...
yok genis agzli,dar agizli, yavas akis ,hizli akis,memeye benzeyen, memeden uzaklasmasin dye benzemeyen, bpp a siz, pes siz.....
sen nasil bise almistin ilk etapta neye dikkat etmem lazim benim secim yaparken???

sizler nasilsiniz kizlar..
kimseler ugramiyo demekten skldm artik walla cunku zaten 9 ay tek tabanca takildim burda nerdeyse..
ben bu aralar carsi pazar gezmekten firsat bulamiyorum girmeye yorgun dusuyorum sonra hemen
bde bel agrilarim basladi cok feci..o beni baya zorluyo..
ozge , burcu hepten kayboldunuz kizlar ???
minisimle opuyoruz sizi teyzoslar allaha emanet olun..

slm kızlar nasılsınız bakalım herkes doğurdu hepsi iyi maşaallah sıra gül'de sonrada rabbim nasip ederse bende ama bana daha var
kaybolmadım merak etmeyin mide bulantıları halsizlik beni çok yorduğundan giremiyodum nete bu aralar iyi olmaya çalışıyorum....
12+6 olduk bugün büyüyoruz şükür dün gördüm bebeğimi çok güzeldi cinsiyet daha belli değil nie belli değil bilmiyorum ama heyecanlanıyorum dr çok rahatsız etti yerinden açsın bacağını diye ama yok atladı zıpladı ama göstermedi 2li teste belki gösterir dedi ama olmazsa 3 hafta sonra muhakkak gösterir dedi ...şimdi benim sormak istediğim bu 2li test sizler yaptırmışmıydınız bana sanki gereksiz gibi geliyo dr yaptırmak istemezsen 3lü testi yaparız muhakkak dedi sizce ne yapmalıyım ...birde sigortamız yok analık hakkından yararlanıyorum hastanelerden bu analık hakkı nelerde geçerli biliyosanız beni aydınlatın ...
kızlar hep diğer topiğe geçti görüşemiyoruz pek ...

hosgeldin kacak hamis senii
ay evet sana var simdilik burcu da bende ilmin sonuna geldk sayilir artik :18:
korku, sevinc, heyecan, telas ... hepsini ic ice yasiyorum bu donem..
darisi sana olsun artik bu du zamanlara varmanin canimm
ikili testi ben yaptrmistim canim zaten doktor iki secenek sunmustu ya ikili ya uclu
hangisini terch edersen dye bizde ikiliyi yaptrdik son zamanlarda doktorlarin ortak
gorusu ikiliyi yaptrnca ucluye cok gerek duyulmadgi yonunde ama senin doktorun nasil yaklasir bilemem
zaten su da var sonucta ikisinin de guvenirlilik orani tartismaya ve yoruma oldukca acik
her ikisisini de hic yaptrmayanlar mevcut..
ikili testi sigorta karsiliyo dye biliyorum ben
ama bahsettgn analik hakkini hic duymamistim onda gecerli mi bilmiyorum canim..

kızlar bebeğimi kaybettim partesi kürtaj oldum 3 aylıktı olurmu tekrara rabbimin izniyle ((((((((((((8

canim benim cok gecmis olsun......
bizzat benzer durumu yasamis biri olarak cok uzuldum gercekten senin adina..
ama herseyde bi hayir vardir sakin yipratma kendini saglikli olsa o seninle kalirdi zaten
yolunda gitmeyen bseyler olmus olmasa rabbim onu yasatrdi bi sekilde..
olmaz olur mu hic..tabiki de olur.. hatta cok daha kolaylasiyo artik hamile kalman
bak benim oldu mesela..7 haftalik felandi benim ilkinde ondan sonra 2 ay gecmeden tekrar hamile kaldim
ve simdi cok sukur bu gunumdeyim rabbim tamamina da erdirse insaallah..
umitsiz olma canim seninle ayni seyi yasayan ve sonra tekrar hamis olan
o kadar cok kadin var ki su forumlarda bile...
ALLAH hayirli zamanda hakkinda hayirlisini versin insaallah canim umitsiz olma sakin!!

işte çoğu arkadaşım yaptırma bence dediler sonuç allah göstermesin kötü çıksa anne karnındamı müdahale ediyolar yada aldırcakmısın dediler ...aklıma yattı rabbim sağlık sıhhat verir inş eli yüzü düzgün hayırlı afiyetli evlat nasip etsin kafam allak bullak bende çok isterim yaptırmak ama analık hakkından testler için galiba yararlanamıyorum 350 -400 daha da çıkıyo şuanda buna imkanımız yok ...ne yapcam bilmiyorum ...sen ne güzel bitirdin nerdeyse rabbim kolay sağlıklı doğum nasip etsin sana ve herkese ...

evet canim yazdigin gibi seninde ole bi durumda mudahele ediliyo..
ya gebeligi sonlandiriyolar ya da daha ileri asamadaki testlere yonlendiriyolar..
cok degisik bi sinav gbi geliyo bana bu ikili test durumlari ben yaptrmayalim bile demistim bi ara esime
Allahtan gelicek herseye raziyim ben diye ama sonra yaptrdik tabi sonuc olumsuz cikmadi cok sukur
ama ben sole dusunuyorum sonucta dogduktan sonra da sapasaglam olacaklarnin hic bi garantisi yok ki
hatta ne kadar yasayacaklarinin... hepimiz annemizden sapasaglam dogsak da su an birer potansiyel engelli adayi degil miyiz..
ben baya bi kaderci yaklasiyorum anlayacagin canim..
ben ozel hastenede yaptrmstim eger sigorta karsilamasa 100 tl odemeniz gerekicek dediler bize
sana solenen rakamlar fazlaymis biraz iyice arastr istersen
ama en basta oncelikle sen icini ferah tut yaptrsan da yaptrmasan da
Allahim sihhatli bebekler nasip edicektr ins.bole bizler gbi bekleyen herkese..
bakalim mevlam neyler,neylerse guzel eyler......

eski fotoyu eklemişim yanlışlıkla yenileri bunlaaar Eki Görüntüle 504641 Eki Görüntüle 504642

ahh ben kuzuyu yerimmmmmmmmmm maşşallahhhhh çok tatlı hilalcim yaaaaaa

kızlar bebeğimi kaybettim partesi kürtaj oldum 3 aylıktı olurmu tekrara rabbimin izniyle ((((((((((((8

canım çok geçmiş olsun.. inş rabbim çok bekletmeden sağlıklı bir evlat nasip eder sana yeniden..

burcuuuuuuuuuuu maşallah kız ne kdr büyümüşsünüz
zaman nasılda geçiyo valla..
testler için bişey diyemicem ama 2li test genelde yapıyolar canım.

Selam kızlar uzun zamandır girememiştim foruma. Şubattan beri hamile kalmaya çalışıyorum ama henüz başarılı olamadık. En son günüm bir hafta geçince kan testi yaptırdım ama sonuç negatif çıktı.( 2 ay önce) kilo aldığım için adetlerim düzensizleşmeye başlamış. 2 aydır diyetisyene gidiyorum. Sadece 4 kilo verebildim. Şu an yine yumurtlama dönemimdeyim. Sizinde bahsettiğiniz soğan kürü var ama tarifini bulamadım artık alternatif bütün herşeyi denemek istiyorum. Yeni hamişleri okudum geçmişe dönüp Allah sağlıkla bebeklerinize kavuşmayı nasip etsin :)
kürler konusunda yardımcı olursanız sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…