- 5 Eylül 2011
- 6.196
- 906
- 163
- Konu Sahibi haticemavi
-
- #27.061
TERKESİLMİŞ TOPİĞİM BEN GELDİMMM!!!!!
bnm oğlum artık dönmelere başladı teyzeleri. yeni bişilr yaptığını görmek okadr güzelkiii... gel gel yapmayada başladık:)
slm cnm hosgeldinn.. kacak olan sizsiniz ya bak biz hep buralardayiz...derya, melek, ben,yasemin...slm kızlar nasıl ozledım hepınızı bılemezsınız ama resmen topıgımız terk edılmıs allahtan face var kızlarn telı var hatıceden serpılden haberdarım derya ıle de msj lasıyoruz
ozge senden habersızım ne face ne tel bıde rosee gobus buyumustur ıyce
hosgeldin baharcimmm nihayet topige taze kan geldi desene arada sende yazarsin artikkızlar ben sahalara döndüm :) bugun işe başladım kızımdan ayrılmak biraz zor oldu ama alışacayım başkacarem yok neyseki guvenlı yerde babaannesi bakıyor :) buarada bir rose kaldı dogurmayan galiba doğuran tüm arkadaslara hayırlı olsun bebişşleriyle sağlıklı uzun ömurler versin tanrım :)
kızlar ben sahalara döndüm :) bugun işe başladım kızımdan ayrılmak biraz zor oldu ama alışacayım başkacarem yok neyseki guvenlı yerde babaannesi bakıyor :) buarada bir rose kaldı dogurmayan galiba doğuran tüm arkadaslara hayırlı olsun bebişşleriyle sağlıklı uzun ömurler versin tanrım :)
canım benim sağlıkla alasın prensesini kucagına öpüyorum çok senislm cnm hosgeldinn.. kacak olan sizsiniz ya bak biz hep buralardayiz...derya, melek, ben,yasemin...
bizde face de yok tabii siz yine ordan gorusebiliyosunuz
nyse rotarli da olsa burdan haberlerinizi almak da guzel
aahh ahh benim gobisi sorma canim her nefes alisimda bi 5 cm daha buyuyo sanki
uyurken fln daraliyorum artikyururken de gobis onde ben arkada takiliyoruz istee
cok sukur simdilik bi problemimz yok yarin aylik kontrolumuze gtcez bakalim doktor ne dicek
rahim kalinligi, plesanta ne durumda, erken dogum riskim var mi...vs..vs...
bi suru bi suru sorular var kafamda bde kizimi gorcem cok heycanliyim simdiden bi aydir gormuyorum
senin prenses abla olmustur artik oyy mincik mincik tam sevmelik oldu sizinkiler yaaa
opuyorum canim ikinizide...goruselim gir arada sirada
hosgeldin baharcimmm nihayet topige taze kan geldi desene arada sende yazarsin artik
sayfalar bi hafta da guncellenmekten kurtulur
benim de son zamanlarim zaten ufaklik gelince bu kadar rahat giremem sanirim
evet canim dogurmayan dogurmayi bekleyen bi ben kaldim simdi burda
hayirlisiyla kazasiz belasiz bnde atlatrm sizler gbi sapasaglam alirim ins bebisimi kucagima
bde benim pesimden burcu gelmisti taze hamis
ama simdi hic denk gelemiyoruz onda son durum ne bilmiyorum:26:
hayirli olsun canim senin de yeni donemin madem ise baslamissin
zor olmustur kizindan ayrilmakama olsun babaannesi varmis yaninda
dedigin gbi guvenilir ellerde yaa saglik olsun gerisi de...
bende hazrliklarla ugrasiyorum malumm ivir zivir al al bitmiyo resmen kiz ceyizi duzer gibi walla
bide bu ole bi sektor ki gerekli gereksiz bi suru sey var insanin kafasi allak bullak oluyo
en guzeli tecrubeli annelere danismak..yoksa icinden cikilmaz...
esma buyumus oglusun masallah canim bizim kizlara abi olucak kucuk pasan
hilal girmiyo bayadr sanirim kizi da kendsi de iyidir ins..
ozge yazik canm en son gogus catlaklariyla ugrasiyodu napti ki o da gelmiyo hic:26:
hatice serpil kuzucuklarina kavustular annelik macinda olmalilar su siralar:)
burcuuu senden de ses gelmiyo hic canim ???
yasemin,melek yan topige tasindi orda aliyoruz iyi haberlerini
deryos la msn de denk geliyoruz o zaten grdikce yaziyo
unuttugum kimse kalmamstr umarim hepinizi opuyorum fistiklar allaha emanet olun
eski fotoyu eklemişim yanlışlıkla yenileri bunlaaar Eki Görüntüle 504641 Eki Görüntüle 504642
eski fotoyu eklemişim yanlışlıkla yenileri bunlaaar Eki Görüntüle 504641 Eki Görüntüle 504642
olur kızlar oluurrr bende de hareket yoktu bakın bugün bu cimcimeyle uğraşıyorumben hep söylüyorum ben umudumu kaybetmedim siz de kaybetmeyin sizleri seviyorum hep dualarımdasınız doktor takiplerinizi ihmal etmeyin ama sakın ne derse yapın. zaman kaybetmeyin
ne mi yedim, hamileyken bol boool nutella çıkolatalı puding bal vs vs hep tatlı yedim gerçekten dehala da yiyorum tutamıyorum kendimi, sütlü tatlı yiyorum her gün her gün
rose doğum ne zaman Allah ın izniyle? göbüşün kocaman olmuştrama doğumdan 15 gün sonra karnım bile eski halindeydi, dışarı çıktıgımda herkes bir bana bir bebeğe bkıoyrdu bu senin mi gerçekten diye, şimdi düşünüyorum da o koca göbekli benmiydim gerçekten inanamıyorum, bebiş kısa sürede eritiyor insanı merak etme
hosgeldin kacak hamis seniislm kızlar nasılsınız bakalım herkes doğurdu hepsi iyi maşaallah sıra gül'de sonrada rabbim nasip ederse bende ama bana daha var
kaybolmadım merak etmeyin mide bulantıları halsizlik beni çok yorduğundan giremiyodum nete bu aralar iyi olmaya çalışıyorum....
12+6 olduk bugün büyüyoruz şükür dün gördüm bebeğimi çok güzeldi cinsiyet daha belli değil nie belli değil bilmiyorum ama heyecanlanıyorum dr çok rahatsız etti yerinden açsın bacağını diye ama yok atladı zıpladı ama göstermedi2li teste belki gösterir dedi ama olmazsa 3 hafta sonra muhakkak gösterir dedi ...şimdi benim sormak istediğim bu 2li test sizler yaptırmışmıydınız bana sanki gereksiz gibi geliyo dr yaptırmak istemezsen 3lü testi yaparız muhakkak dedi sizce ne yapmalıyım ...birde sigortamız yok analık hakkından yararlanıyorum hastanelerden bu analık hakkı nelerde geçerli biliyosanız beni aydınlatın ...
kızlar hep diğer topiğe geçti görüşemiyoruz pek ...
kızlar bebeğimi kaybettim partesi kürtaj oldum 3 aylıktı olurmu tekrara rabbimin izniyle((((((((((((8
hosgeldin kacak hamis senii
ay evet sana var simdilik burcu da bende ilmin sonuna geldk sayilir artik :18:
korku, sevinc, heyecan, telas ... hepsini ic ice yasiyorum bu donem..
darisi sana olsun artik bu du zamanlara varmanin canimm
ikili testi ben yaptrmistim canim zaten doktor iki secenek sunmustu ya ikili ya uclu
hangisini terch edersen dye bizde ikiliyi yaptrdik son zamanlarda doktorlarin ortak
gorusu ikiliyi yaptrnca ucluye cok gerek duyulmadgi yonunde ama senin doktorun nasil yaklasir bilemem
zaten su da var sonucta ikisinin de guvenirlilik orani tartismaya ve yoruma oldukca acik
her ikisisini de hic yaptrmayanlar mevcut..
ikili testi sigorta karsiliyo dye biliyorum ben
ama bahsettgn analik hakkini hic duymamistim onda gecerli mi bilmiyorum canim..
evet canim yazdigin gibi seninde ole bi durumda mudahele ediliyo..işte çoğu arkadaşım yaptırma bence dediler sonuç allah göstermesin kötü çıksa anne karnındamı müdahale ediyolar yada aldırcakmısın dediler ...aklıma yattı rabbim sağlık sıhhat verir inş eli yüzü düzgün hayırlı afiyetli evlat nasip etsin kafam allak bullak bende çok isterim yaptırmak ama analık hakkından testler için galiba yararlanamıyorum 350 -400 daha da çıkıyo şuanda buna imkanımız yok ...ne yapcam bilmiyorum ...sen ne güzel bitirdin nerdeyse rabbim kolay sağlıklı doğum nasip etsin sana ve herkese ...
kızlar bebeğimi kaybettim partesi kürtaj oldum 3 aylıktı olurmu tekrara rabbimin izniyle((((((((((((8
slm kızlar nasılsınız bakalım herkes doğurdu hepsi iyi maşaallah sıra gül'de sonrada rabbim nasip ederse bende ama bana daha var
kaybolmadım merak etmeyin mide bulantıları halsizlik beni çok yorduğundan giremiyodum nete bu aralar iyi olmaya çalışıyorum....
12+6 olduk bugün büyüyoruz şükür dün gördüm bebeğimi çok güzeldi cinsiyet daha belli değil nie belli değil bilmiyorum ama heyecanlanıyorum dr çok rahatsız etti yerinden açsın bacağını diye ama yok atladı zıpladı ama göstermedi2li teste belki gösterir dedi ama olmazsa 3 hafta sonra muhakkak gösterir dedi ...şimdi benim sormak istediğim bu 2li test sizler yaptırmışmıydınız bana sanki gereksiz gibi geliyo dr yaptırmak istemezsen 3lü testi yaparız muhakkak dedi sizce ne yapmalıyım ...birde sigortamız yok analık hakkından yararlanıyorum hastanelerden bu analık hakkı nelerde geçerli biliyosanız beni aydınlatın ...
kızlar hep diğer topiğe geçti görüşemiyoruz pek ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?