Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

aaa bende burdayımmm iyiyim sabırla bekliyorum melegimin gelecegi günüüüü :S:S:S

nasılsınız güzeller...
deprosyon modundan kurutlamadım ben ya napcam böle. ciddi anlamda destek almak istiyrum artık. bni hayata tek bağlayan oğlummuş gibi geliyo o olmasa ayakta duramıcam sanki.
güzel şeyler anlatıyım szlere tosunum artık 5. ayına girdi yarın aşıya götürcem. çok şükür hızla büyüyoruz sağlığımzda yerinde inş hep böle gider. bide dişleri çıkcak sanırım bu ara sürekli bişileri ısırma modunda dişetleri kabarmış durumda.

mrb canım iyiyim elhamdülillah sende iyisindir umarım hiç ugramıyosun buralaraaa bebegi olanlar gittide sende gittin kuzuu

canım ben hep buralardayım,
ancak konuyu 3. 5. sayfalara kadar göremeyince açıkçası pek yazasım gelmiyo.
kimse olmayınca girmiyorum bende.

esma ya maşşallah suphanallah
bu nasıl güzel bi çocuk böyle kızzzz naıl başardın yolunu söyle bende uygulıcam
gözlere bak mavişim benim yaaaaaa
allah nazarlardan saklasın cidden tam tosun.
rabbim bizede böyle güzel evlat nasip etsin inş...

aminnnnn cümlemize inş......

çok tatllısınn paşaaaa maşallah esma iyi büyüttün oğlunuda biz daha hale hamile kalmaya çalışıyoz hayırlısı bakalım

canım bende kendimden bu performansı beklemiyodum:) bnden nsıl böle güzel bişi çıktı bilemiyorum ki sana yol gösterim:)
evladın hepsi güzeldir bebeğim allah hayırlı evlat nasip etsn inş.
çok tatllısınn paşaaaa maşallah esma iyi büyüttün oğlunuda biz daha hale hamile kalmaya çalışıyoz hayırlısı bakalım

meleğim büyüyo valla nasıl büyüyo anlamıyorum ama dolu dolu yaşamak istiyosun yaşıyosun hep bişileri kaçırmış gbi hissediyosun nedendir bilemiyrum. hayırlısı cnm elbet sizinde gelecek bebekleriniz zamanı vaar demekki hiç beklemediğiniz anda gelecek veletler rabbim büyük ne hayırlıysa onu verir bizlere inş. geçen sene bnde aynı şeyleri düşünüyodum hatta ben kanser olcam ölecem diyip eşime boşanma teklifi bile ettim deli gibi severken. dağıttım kendimi hırpaladım sonrada bi baktımki meleğim benmle:) ümidini kaybetme çalışmaları aksatma iyi düşün istediğin herşey zamanı gelince oluyo:)

sabretmeye çalışıyorum ama bazen umutsuzluga düşüyorum hakkımızda hayırlısıı

Melek nasılsın Serpil face de gün sayıyor son 11 gün bayramda gelebilir

Esma oğlunu emziriyormusun emzirmiyorsan bir antidepresana başlasan iyi olur yıpranıyorsun, ben babam vefat ettiginde kullandım kısa süre ve çok rahatlatmıştı bir psikiyatriste git hayatta herseyi kendi basımıza halledemeyiz

Derya beni sormuş iyiyim tatlım kızımla beraber nezleyiz yazık burnu tıkanıyor gozleri yasariyor hiç rahatı yok su an benden bulaştı kendimi kötü hissediyorum

Burcu kalp atışını görmüşsün hayırlı olsun çok sevindim

Rose iyimi ufaklik sıcakta gebe olmak ta zor Allah sabır versin

Hulya oğluna maşallah büyüyor

Hatice Özge yasemin herkes iyi değil mı arada herkes bişey yazsın merak ediyoruz

Kimse uğramamış yine de hayırlı kandiller, allahım dualarınızı kabul etsin bu gece. Serpil hastNedeymis sanırım bu gece bir bebisimiz daha doğuyor

arkadaşlar herkesin kadir gecesi mubarek olsun rabbim hepimizin dualarını kabul etsin.
serpil hastanede mesaj atmış kızımız allahın izniyle geliyor

oyyy maşallah yaa ALlahım nazarlardan korusun dünya tatlısıymış bu güzel bebek , Allahım kaderini ve yaşayacaklarınıda güzel etsin inşallah.
Kimse uğramamış yine de hayırlı kandiller, allahım dualarınızı kabul etsin bu gece. Serpil hastNedeymis sanırım bu gece bir bebisimiz daha doğuyor

hilalcim ben yeni topikteyim burayada bakıyorum yazılarını gördüm, çok şükür iyiyim, bizde değişiklik yok beklemeye devam. sen napıyorsun minişinle azıcık resim koy bize yaa gözlerimiz şenlensin

arkadaşlar herkesin kadir gecesi mubarek olsun rabbim hepimizin dualarını kabul etsin.
serpil hastanede mesaj atmış kızımız allahın izniyle geliyor

saolun canlarım sizinde geçmiş kandiliniz mübarek olsun demek kızımız yolda demek gerçi çoktan gelmiştir. darısı sana olsun haticem tek avazda inş.

serpil dogurdumu acabaa hastanede demısınız dun
ıns kızımız saglıkla gelmıstır guzel hbrlerını alalım

ayy inanmiyorum serpil melegine kavustu demek Allahim ne buyuk bi mutluluktur bu kimbilir
hemde kandil gecesi gelmis melegi
insaallah ikisininde sagligi iyidir gorusen olursa buraya da yazin olur mu ?!!
ohh bayram sekeri diye diye sonunda sekerine kavustu...daha dun gibi burda bekleyislerimiz..
zaman nede cabuk akiyor.. sira hatice de ins. sonrada ben de
dusuncesi bile simdiden kalbimi titretiyo..
beni sormussun hilalcim, kizim da ben de iyiyz cok sukur havalar da serinledi artik zor donemleri atlattim sayilir
yuruyuslere cikiyorum,gezmelere gidiyorum kizimda eslik ediyo bana tekmeleriyle
bayramdan sonra ins bende esas hazirliklara baslicam
yogun bi alisveris temposu var onumde beni bekleyen...
illaki sunu da al yada hastane cantanda muhakkak bulunsun dediginz seyler varsa fikir verin bana olur mu??
simdilik benden bu kadar..
opuyorum hepinizi fistiklarim allaha emanet olun.........

ben 2 yıl uğraştım ilaçlarla tam umudumu kesmişken bir iğneyle hamile kaldım şimdi 1 buçuk aylık hamileyim ve tarifsiz bir duygu şu mübarek aylarda rabbim burdaki tüm arkadaşlara nasip etsin rabbim çilenizi bitirsin inş.

tatlım o ne iğnesiydi canım?
maşallah ALlah sağlıklı ve kolay bir hamilelik geçirmeni nasibetsin çok sevindim ayrıca senin adına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…