- Konu Sahibi haticemavi
-
- #27.021
merhaba canimmnasilsin gorusmeyeli denk gelemedik kac gundur..
demistim ya sana benim temzlik isleri anca bitti canim ondan giremedim
yoruldum biraz sadece yardimci vardi ama onla bir bende kosturdum tabii
cok sukur bi problem yok kizimin tekmeleriyle yasayip gidiyoruz teyzesii
sen naptin doktor islerini merak icindeyim???
serpill !! uzun bi aradan sonra seni burda gormek cok guzel..
iyi olmana sevindim canimm bebisini kolay bi dogumla kucaklarsin ins..
su an tum gozler sen ve hatice de bakalim once hanginiz dogurcaksiniz
sonra da ben gelicem ins arkanizdan
burcu cum bebisin pitpitlarini duymussun cok sevindim bitanem
ins bulantilarin da gecer kisa zamanda
hilal, ozge, melek, hatice, selma, esma, yasemin, bahar, hilal,,,,,
hepiniz iyisinizdr ins kizlar hepinizi cok ozledim yaa
derya ve ben hep buralardayz da siz yoksunuz hic
gunduz kimse giremiyo hamisler sicaktan, annisler bebislerden
ama en azindan bi gece sozlesip bulusalim surda olmaz mi
hepinizi opuyorum fistiklar allaha emanet olun...
mrb canım iyiyim elhamdülillah sende iyisindir umarım hiç ugramıyosun buralaraaa bebegi olanlar gittide sende gittin kuzuu
nasılsınız güzeller...
deprosyon modundan kurutlamadım ben ya napcam böle. ciddi anlamda destek almak istiyrum artık. bni hayata tek bağlayan oğlummuş gibi geliyo o olmasa ayakta duramıcam sanki.
güzel şeyler anlatıyım szlere tosunum artık 5. ayına girdi yarın aşıya götürcem. çok şükür hızla büyüyoruz sağlığımzda yerinde inş hep böle gider. bide dişleri çıkcak sanırım bu ara sürekli bişileri ısırma modunda dişetleri kabarmış durumda. Eki Görüntüle 485235 Eki Görüntüle 485236
canım ben hep buralardayım,
ancak konuyu 3. 5. sayfalara kadar göremeyince açıkçası pek yazasım gelmiyo.
kimse olmayınca girmiyorum bende.
doğru diyosun valla bende yazıyorum ertesi gün bakıyorumki hala kendi msjım var bişe yazmıyorumm
esma ya maşşallah suphanallah
bu nasıl güzel bi çocuk böyle kızzzz naıl başardın yolunu söyle bende uygulıcam
gözlere bak mavişim benim yaaaaaa
allah nazarlardan saklasın cidden tam tosun.
rabbim bizede böyle güzel evlat nasip etsin inş...
nasılsınız güzeller...
deprosyon modundan kurutlamadım ben ya napcam böle. ciddi anlamda destek almak istiyrum artık. bni hayata tek bağlayan oğlummuş gibi geliyo o olmasa ayakta duramıcam sanki.
güzel şeyler anlatıyım szlere tosunum artık 5. ayına girdi yarın aşıya götürcem. çok şükür hızla büyüyoruz sağlığımzda yerinde inş hep böle gider. bide dişleri çıkcak sanırım bu ara sürekli bişileri ısırma modunda dişetleri kabarmış durumda. Eki Görüntüle 485235 Eki Görüntüle 485236
canım ben hep buralardayım,
ancak konuyu 3. 5. sayfalara kadar göremeyince açıkçası pek yazasım gelmiyo.
kimse olmayınca girmiyorum bende.
esma ya maşşallah suphanallah
bu nasıl güzel bi çocuk böyle kızzzz naıl başardın yolunu söyle bende uygulıcam
gözlere bak mavişim benim yaaaaaa
allah nazarlardan saklasın cidden tam tosun.
rabbim bizede böyle güzel evlat nasip etsin inş...
çok tatllısınn paşaaaa maşallah esma iyi büyüttün oğlunuda biz daha hale hamile kalmaya çalışıyoz hayırlısı bakalım
canım bende kendimden bu performansı beklemiyodum:) bnden nsıl böle güzel bişi çıktı bilemiyorum ki sana yol gösterim:)
evladın hepsi güzeldir bebeğim allah hayırlı evlat nasip etsn inş.
meleğim büyüyo valla nasıl büyüyo anlamıyorum ama dolu dolu yaşamak istiyosun yaşıyosun hep bişileri kaçırmış gbi hissediyosun nedendir bilemiyrum. hayırlısı cnm elbet sizinde gelecek bebekleriniz zamanı vaar demekki hiç beklemediğiniz anda gelecek veletler rabbim büyük ne hayırlıysa onu verir bizlere inş. geçen sene bnde aynı şeyleri düşünüyodum hatta ben kanser olcam ölecem diyip eşime boşanma teklifi bile ettim deli gibi severken. dağıttım kendimi hırpaladım sonrada bi baktımki meleğim benmle:) ümidini kaybetme çalışmaları aksatma iyi düşün istediğin herşey zamanı gelince oluyo:)
oyyy maşallah yaa ALlahım nazarlardan korusun dünya tatlısıymış bu güzel bebek , Allahım kaderini ve yaşayacaklarınıda güzel etsin inşallah.nasılsınız güzeller...
güzel şeyler anlatıyım szlere tosunum artık 5. ayına girdi yarın aşıya götürcem. çok şükür hızla büyüyoruz sağlığımzda yerinde inş hep böle gider. bide dişleri çıkcak sanırım bu ara sürekli bişileri ısırma modunda dişetleri kabarmış durumda.
Kimse uğramamış yine de hayırlı kandiller, allahım dualarınızı kabul etsin bu gece. Serpil hastNedeymis sanırım bu gece bir bebisimiz daha doğuyor
Kimse uğramamış yine de hayırlı kandiller, allahım dualarınızı kabul etsin bu gece. Serpil hastNedeymis sanırım bu gece bir bebisimiz daha doğuyor
arkadaşlar herkesin kadir gecesi mubarek olsun rabbim hepimizin dualarını kabul etsin.
serpil hastanede mesaj atmış kızımız allahın izniyle geliyor
ayy inanmiyorum serpil melegine kavustu demek Allahim ne buyuk bi mutluluktur bu kimbilirKimse uğramamış yine de hayırlı kandiller, allahım dualarınızı kabul etsin bu gece. Serpil hastNedeymis sanırım bu gece bir bebisimiz daha doğuyor
ben 2 yıl uğraştım ilaçlarla tam umudumu kesmişken bir iğneyle hamile kaldım şimdi 1 buçuk aylık hamileyim ve tarifsiz bir duygu şu mübarek aylarda rabbim burdaki tüm arkadaşlara nasip etsin rabbim çilenizi bitirsin inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?