- 20 Şubat 2012
- 5.744
- 2.637
- 248
- Konu Sahibi haticemavi
-
- #27.001
canlarım benim çok-çok üzr dilerim,dün giremedim,annemler saat 12den bize geldiler,ve akşam gittiler,sizin yanınızda öyle mahçubum ki dün girip de dualarınız için 10000000lerce teşekkür etmem gerekirken yapamadım,çok çooooooook üzr dilerim,dua eden etmeyen her ama her kese teşekkür ederim,Allah dualarınızı kabul etsin,bu gün yaseminin günü,dualar seniin için kuzum benim...şimdi öylen namazımın ardından duamı edicem senin için...
sağ olun kızlar ya Allah razı olsun,bu gün senin günün,diyer topiktede ha....axırda o adda açtınız öylemi?Allah razı olsun tatlım, biz tahmin ettik mutlaka bir işin vardır diye, olsun sen olmasan da bizler sana canı gönülden hepimiz çektik tesbihleri. bu ara bizim bir tanede yeni bir topiğimiz oldu canım, orayada gel olurmu ismi " Bizimde Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :) "
sağ olun kızlar ya Allah razı olsun,bu gün senin günün,diyer topiktede ha....axırda o adda açtınız öylemi?
ok gelrim.
evet canım şansıma 2 yerde de aynı güne denk geldi valla ben bilerek yapmadım yani , inşallah bu bir işarettir hadi bakalım bismillah. bekliyoruz tatlım gel buyur
o topiyi neden açtınız canım?zaten aynı kızlar burdada yazışmıyormu?ama ben bulamadım o topiyi.
canım hoşgeldin, biz iyiyiz asıl sen nasılsın anlat bakalım nasıl geçiyor bebişle yeni tanışma günlerinizslm kızlar nasılsınız bakalım :)
AÇIP açmama hususunda çok konuştuk..bi liste yapmıştıya yasemin, onu birinci mesaja koymak istedi ama konuyu açandan başka kimse bunu yapamıyomuş..konuyu açarken bi liste oluşturup sonra da onu güncelleyebiliyorsun..buradan hareketle yeni bi topik açalım fikri doğdu..geçmişteki arkadaşlarımıza ayıp olmasın dedik, devamı niteliğinde olsun dedik, isim bulduk oylamaya sunduk felan en sonunda yasemin topiği açtı. BİZİMDE MELEĞİMİZ OLACAK. BURAYA YAZIYORUZ:) yukarıda arama yerine bir kaç kelimesini yazarsan bulabilirsin. şimdi orada toplandık..orada yazışıyoruz..
ya bulamadım ben.yardım lütfen...AÇIP açmama hususunda çok konuştuk..bi liste yapmıştıya yasemin, onu birinci mesaja koymak istedi ama konuyu açandan başka kimse bunu yapamıyomuş..konuyu açarken bi liste oluşturup sonra da onu güncelleyebiliyorsun..buradan hareketle yeni bi topik açalım fikri doğdu..geçmişteki arkadaşlarımıza ayıp olmasın dedik, devamı niteliğinde olsun dedik, isim bulduk oylamaya sunduk felan en sonunda yasemin topiği açtı. BİZİMDE MELEĞİMİZ OLACAK. BURAYA YAZIYORUZ:) yukarıda arama yerine bir kaç kelimesini yazarsan bulabilirsin. şimdi orada toplandık..orada yazışıyoruz..
ya bulamadım ben.yardım lütfen...
selmaaa maşallah subhanallah kızınaaemmiyosa emmiyo yıpratma kendini gayet canlı nsağlıklı bir bebiş
özge Allah sabır kolaylık versin zor günler ama geçici bir dönem sakin ol tatlım öpüyorum
burcu nasıl gidiyo gebelik bakalım
kızlar yeni topiğe taşınmış hayırlı olsun
canimmm hosgeldinn...Eki Görüntüle 478751 Eki Görüntüle 478752 Eki Görüntüle 478753 slm canlarım yenı evde net olmadıgı ıcın hıc gıremıyorum
kayın valıdeden gırmekteyım kızım ve bız ıyıyız ama artık ıyce emmeyı bıraktı benımde sutum yok tambır aptamıl bebegı olduksuanda kızı ayaklarımda sallamaktayım bıraz fena uyku falam hıc yok Eki Görüntüle 478747
Eki Görüntüle 478749
selmaaa maşallah subhanallah kızınaaemmiyosa emmiyo yıpratma kendini gayet canlı nsağlıklı bir bebiş
özge Allah sabır kolaylık versin zor günler ama geçici bir dönem sakin ol tatlım öpüyorum
burcu nasıl gidiyo gebelik bakalım
kızlar yeni topiğe taşınmış hayırlı olsun
günaydın kızlar....
nasılsınız bilgisayarı açmışken yazayım hemen dedim...
umarım hepiniz iyisinizdir, ben kızımla beklemedeyim 37+5 olduk
sanki gelmeye niyeti yok gibi:) geçen çarşamba kontrolumuz vardı
çatı muaynemizi olduk kafası rahim ağzında bekliyor hanım ama açılma falan
yok, doktor normal doğumu rahat yaparsın dedi 3100 gr olmuş maşallah ,
bu çarşambada kontrolumuz var bakalım ne durumdayız herşeyimizi hazırladık bekliyoruz,
bu sıcaklar bitmeyecek sanırım fenalardayım allah ın gücüne gitmesin nefret ettim yani kış gelsin
istiyorum duşa girmekten gına geldi bide evde oturmaktan sıcaktan adım atamıyorum dışarıya gerçi
artık pek yürüyemiyorum ama olsun
umarım herşey yolundadır eski muhabbetleri çok özledimmmmmm kızlarrrr sizleri deeee
serpilim selam özledim açıkçası hiç görüşemiyoruz
kızınla senin iyi olmana sevindim, inş saglıkla gelecek en kısa zamanda..
hilalcim senin prensesin nasıl?
selma o kızını yerim senin maşşallah bu ne güzellik
canım ben geçen hafta aradım seni açmadın teli
numaran fln değişmedi inş
burcu cum maşallah kuzuna
inş saglıkla kucağına alacaksın.
rose yok bikaç gündür yine iyidir inş.
esmacım o yakışıklı ogluna bayılıyorum bnm için öp onu
hergün ayrılmak eminim ne zordur
ve hapşu baharı merak ediyorum hiç gelmedi ne zamandır, inş herşey yolundadır.
sahi zuzu napıyo yok o da, hülya da gelmiyo
haticem de iyidir inş az kaldı doğuma..
bebeği gelen herkes ortadan kayboldu, inş herkes iyidir.
melek ve yasemin inş sizde iyisinizdir kızlar.
Eki Görüntüle 483849
selam kızlar nasılsınız uzun zamandır giremedim malum egemen paşa bütün vaktimi alıyo 1 hafta sonra 3. ayımız bitiyo benim oğlum koca adam oldu artık
her ne kadar yüzlerinizi görmesemde hepinizi çok özledim öpüyorum hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?