Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

Allah razı olsun tatlım, biz tahmin ettik mutlaka bir işin vardır diye, olsun sen olmasan da bizler sana canı gönülden hepimiz çektik tesbihleri. bu ara bizim bir tanede yeni bir topiğimiz oldu canım, orayada gel olurmu ismi " Bizimde Meleğimiz Olacak, Buraya Yazıyoruz :) "

sağ olun kızlar ya Allah razı olsun,bu gün senin günün,diyer topiktede ha....axırda o adda açtınız öylemi?
ok gelrim.

sağ olun kızlar ya Allah razı olsun,bu gün senin günün,diyer topiktede ha....axırda o adda açtınız öylemi?
ok gelrim.

evet canım şansıma 2 yerde de aynı güne denk geldi valla ben bilerek yapmadım yani , inşallah bu bir işarettir hadi bakalım bismillah. bekliyoruz tatlım gel buyur

evet canım şansıma 2 yerde de aynı güne denk geldi valla ben bilerek yapmadım yani , inşallah bu bir işarettir hadi bakalım bismillah. bekliyoruz tatlım gel buyur

o topiyi neden açtınız canım?zaten aynı kızlar burdada yazışmıyormu?ama ben bulamadım o topiyi.

Son düzenleyen: Moderatör:
o topiyi neden açtınız canım?zaten aynı kızlar burdada yazışmıyormu?ama ben bulamadım o topiyi.

AÇIP açmama hususunda çok konuştuk..bi liste yapmıştıya yasemin, onu birinci mesaja koymak istedi ama konuyu açandan başka kimse bunu yapamıyomuş..konuyu açarken bi liste oluşturup sonra da onu güncelleyebiliyorsun..buradan hareketle yeni bi topik açalım fikri doğdu..geçmişteki arkadaşlarımıza ayıp olmasın dedik, devamı niteliğinde olsun dedik, isim bulduk oylamaya sunduk felan en sonunda yasemin topiği açtı. BİZİMDE MELEĞİMİZ OLACAK. BURAYA YAZIYORUZ:) yukarıda arama yerine bir kaç kelimesini yazarsan bulabilirsin. şimdi orada toplandık..orada yazışıyoruz..

slm kızlar nasılsınız bakalım :)
canım hoşgeldin, biz iyiyiz asıl sen nasılsın anlat bakalım nasıl geçiyor bebişle yeni tanışma günleriniz
bu arada bizim yeni topiğede uğra, dua listemizde sıra bugün bende 100 tane kelimei tevhid, okumayı unutma canımcım.
taze topiğimizin adı da BİZİMDE MELEĞİMİZ OLACAK. BURAYA YAZIYORUZ:)

Allahım yaa şu açıklamanın güzelliğine bakarmısın, analar ne kızlar doğurmuş, çok güzel izah etmişsin canım benim.
Kızlar tek amacımız ilk sayfaya tablolarımızı listelerimizi tanıtım yazılarımızı koymaktı, yoksa burda da konuşuyorduk dediğiniz gibi. Zaten bu sabah haticemizde gelmiş tebrik etmiş bizleri sağolsun varolsun

ya bulamadım ben.yardım lütfen...

selmaaa maşallah subhanallah kızınaa emmiyosa emmiyo yıpratma kendini gayet canlı nsağlıklı bir bebiş

özge Allah sabır kolaylık versin zor günler ama geçici bir dönem sakin ol tatlım öpüyorum

burcu nasıl gidiyo gebelik bakalım

kızlar yeni topiğe taşınmış hayırlı olsun

çok sağol hilalcim, dua listemiz herkese açık ne muradın varsa sende katılabilirsin ama vaktin olurmu tabi minişten ona bişey diyemem. herzaman gel buyur selam ver çok memnun oluruz

canimmm hosgeldinn...
masaallah kizini nasil da buyutmussun olee
sok seker yaaa cok guleryuzlu bi bebeis belli..
hele su firfirli elbisesi bitirdi beni suslu seyyy
benim kizim da dogar da buyur de bole olur mu kiii acep:26::26:
cok saglikli kipir kipir gorunuyo masaallah canimmm cok iyi bakmissin belli sut veremesende
verdgin mama sut etkisini gostermis bence hic dert etmee muhim olan saglikli olmasi

günaydın kızlar....
nasılsınız bilgisayarı açmışken yazayım hemen dedim...
umarım hepiniz iyisinizdir, ben kızımla beklemedeyim 37+5 olduk
sanki gelmeye niyeti yok gibi:) geçen çarşamba kontrolumuz vardı
çatı muaynemizi olduk kafası rahim ağzında bekliyor hanım ama açılma falan
yok, doktor normal doğumu rahat yaparsın dedi 3100 gr olmuş maşallah ,
bu çarşambada kontrolumuz var bakalım ne durumdayız herşeyimizi hazırladık bekliyoruz,
bu sıcaklar bitmeyecek sanırım fenalardayım allah ın gücüne gitmesin nefret ettim yani kış gelsin
istiyorum duşa girmekten gına geldi bide evde oturmaktan sıcaktan adım atamıyorum dışarıya gerçi
artık pek yürüyemiyorum ama olsun

umarım herşey yolundadır eski muhabbetleri çok özledimmmmmm kızlarrrr sizleri deeee

nasıl olsun
rabbime şükür bugünleri gördük ama iştahsızım ağzımda değişik bi tat var bi türlü geçmeyen midemi bulandırıyo
sabahları kusuyorum ve bazen kan geliyo korkutuyo buda beni ne yapsam şaştım
ama en güzeli dün kontrolüm vardı meleğimi gördüm kalbi güm güm atıyodu :) çok tatlıydı vede acayip heyecanlıydı rabbim isteyen herkese nasip etsin inş dua edin bana

serpilim selam özledim açıkçası hiç görüşemiyoruz
kızınla senin iyi olmana sevindim, inş saglıkla gelecek en kısa zamanda..

hilalcim
senin prensesin nasıl?

selma
o kızını yerim senin maşşallah bu ne güzellik
canım ben geçen hafta aradım seni açmadın teli
numaran fln değişmedi inş

burcu
cum maşallah kuzuna
inş saglıkla kucağına alacaksın.

rose
yok bikaç gündür yine iyidir inş.

esmacım
o yakışıklı ogluna bayılıyorum bnm için öp onu
hergün ayrılmak eminim ne zordur

ve hapşu baharı merak ediyorum hiç gelmedi ne zamandır, inş herşey yolundadır.

sahi zuzu napıyo yok o da, hülya da gelmiyo

haticem de iyidir inş az kaldı doğuma..

bebeği gelen herkes ortadan kayboldu, inş herkes iyidir.

melek ve yasemin
inş sizde iyisinizdir kızlar.

selam kızlar nasılsınız uzun zamandır giremedim malum egemen paşa bütün vaktimi alıyo 1 hafta sonra 3. ayımız bitiyo benim oğlum koca adam oldu artık
her ne kadar yüzlerinizi görmesemde hepinizi çok özledim öpüyorum hepinizi

merhaba canimmnasilsin gorusmeyeli denk gelemedik kac gundur..
demistim ya sana benim temzlik isleri anca bitti canim ondan giremedim
yoruldum biraz sadece yardimci vardi ama onla bir bende kosturdum tabii
cok sukur bi problem yok kizimin tekmeleriyle yasayip gidiyoruz teyzesii
sen naptin doktor islerini merak icindeyim???

serpill !! uzun bi aradan sonra seni burda gormek cok guzel..
iyi olmana sevindim canimm bebisini kolay bi dogumla kucaklarsin ins..
su an tum gozler sen ve hatice de bakalim once hanginiz dogurcaksiniz
sonra da ben gelicem ins arkanizdan
burcu cum bebisin pitpitlarini duymussun cok sevindim bitanem
ins bulantilarin da gecer kisa zamanda
hilal, ozge, melek, hatice, selma, esma, yasemin, bahar, hilal,,,,,
hepiniz iyisinizdr ins kizlar hepinizi cok ozledim yaa
derya ve ben hep buralardayz da siz yoksunuz hic
gunduz kimse giremiyo hamisler sicaktan, annisler bebislerden
ama en azindan bi gece sozlesip bulusalim surda olmaz mi
hepinizi opuyorum fistiklar allaha emanet olun...

mrb canım iyiyim elhamdülillah sende iyisindir umarım hiç ugramıyosun buralaraaa bebegi olanlar gittide sende gittin kuzuu

mrb canım iyiyim elhamdülillah sende iyisindir umarım hiç ugramıyosun buralaraaa bebegi olanlar gittide sende gittin kuzuu

oyyy paşa ne tatlıı olmuş kıvama gelmiş ısırmalık olmuş :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…