Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

oh şükürler olsun bana arkadaş geliyooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo :d
ay derya inanamıyorum ne kadar sevindirik oldum eee anlat bakalım ne kadarlık nasıl öğrendin meraktan patlarım

eeee bende girem halayaaaaa beniz olurmuuu hunimle bende geldimmmm

canımm çok sagol inş tamamına erdirir allahım
4 haftalıkmış cnm aslında erken ögrendim ancak erken yumurtlamışım 5 gün öndeymiş.
1 ekimde kalp atışı duyarız dedi çagırdı doktor.
çok iyi şuan hiçbi sorun gözümüyor dedi. keseyi bile gördü
inş rabbim kucagımıza almayı naip eder burcummmmm

dün selmamla haticemle serpililimle konuştummm
çok mutlu oldummm canlarım yanımda oldugunuz için
inş daha güzel günlerde birlikte olalım

serpilim o kızını koparırım ben maşşallah yaaaaaaaaa
çok çok çok tatlııııı rabbim nazarlardan saklasın onuuuuuuu

oh şükürler olsun bana arkadaş geliyooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo :d
ay derya inanamıyorum ne kadar sevindirik oldum eee anlat bakalım ne kadarlık nasıl öğrendin meraktan patlarım

eeee bende girem halayaaaaa beniz olurmuuu hunimle bende geldimmmm

canımm çok sagol inş tamamına erdirir allahım
4 haftalıkmış cnm aslında erken ögrendim ancak erken yumurtlamışım 5 gün öndeymiş.
1 ekimde kalp atışı duyarız dedi çagırdı doktor.
çok iyi şuan hiçbi sorun gözümüyor dedi. keseyi bile gördü
inş rabbim kucagımıza almayı naip eder burcummmmm

dün selmamla haticemle serpililimle konuştummm
çok mutlu oldummm canlarım yanımda oldugunuz için
inş daha güzel günlerde birlikte olalım

serpilim o kızını koparırım ben maşşallah yaaaaaaaaa
çok çok çok tatlııııı rabbim nazarlardan saklasın onuuuuuuu

ohh maşalah darısın kalp atışlarına ve dogmasına inş. merakla takip edicem seni kuzuu

ohh maşalah darısın kalp atışlarına ve dogmasına inş. merakla takip edicem seni kuzuu
canım sen nerelerdesin yasemin aldı elimizden galiba of ya nie toplanamadık hala eskisi gibi rabbimden duam en kısa zamanda sennde güzel haberlerini almak inş dualarım sana bebeğim aklımdasın ...
ay derya ya nasıl bi mutluluk anlatamam rabbim kalp atışlarını duymayı ve en önemlisi sağlıklı huzurlu gebelik geçirip hayırlısı ile eli yüzü düzgün sağlıklı afiyetli bi şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inş hala çok mutluyum ya

canım bnm çok sagol bende çok mutluyum inş daim olur
dualarınıza ihtiyacım var
saglıkla kucagımıza alalım inş.
senin cinsiyet daha belli olmadımı yaaa maşşallah büyümüşünz artk
darısı başımıza inş.
melekcim de gelecek sıradan birlikte büyütecegiz göbüşleri inş.

inş canım dualarım hep bizimle ...
yok daha belli değil geçen hafta kontrolüm vardı dr 3 hafta sonra belli olur dedi
haftaya bakalım inş belli olur
2li testte belli olur demişti ama ben yaptırmadım ondan hala bilmiyoruz
sağlıklı olsunlarda önemli değil cinsiyet ...
hadi bakalım bebişimin arkadaşı geliyoooo çok sevinçliyim takvim eklesene ne ara oldu ilaç kullandın mı en son bel rahatsızlığından tedavi oluyodun?

belim iyi maşşallah tedavim oldu.dikkat ettiğim sürece sorun yaşamıcam inş.
ilaç fln kullanmadım bu ay herşeyi bırakmıştım ateş ölçerdim normalde onu da yapmadım
geçen ay çok moralim bozulmştu çnkü artık
yeter dedim ölçmicem düşünmicem.
düşünmedim mi elbette düşündüm yine aklımdaydı ama daha az önemsedim sanırım.2-3 tane düğünümüz vardı fln
koşturmayla geçti bu ay ztn bnm için düğünlerde hopla zıpla hiç aklıma gelmedi bişy olcagı.
bide bekledigim gnlerden çok önce yumurtlamışım.
daha o gnlerde yeni ilişkiye başlamştık ve ben hemen kalkıyodum nslsa daha yumoşa var diye.
meger o günlerde döllenmiş
son günlerde belirtilerden brz hisetmiştim bnm göğüslerden belli oluyo ztn ama yinede emin olamıyosun tabi,
beta hcg 147 görünce şoka girdim inanamadım
işte rabbim yazdıktan sonra oluyo demekki ne diyim mucizesini yolladı çok şükür

canım sen nerelerdesin yasemin aldı elimizden galiba of ya nie toplanamadık hala eskisi gibi rabbimden duam en kısa zamanda sennde güzel haberlerini almak inş dualarım sana bebeğim aklımdasın ...

buralardayım tatlım evet ya toplanıpta halay çekemedik neyse bakalım hepimiz ayrı ayrı yerlerde aynı sevinci yaşıyoruz neticede inş. dualarınıza ihtiyacım var bebek duasından seni çıkarmak zamanımı almıştı sen hamilesin ben hala bebek için senin adınıda söylüyodum şimdi deryayıda çıkarmak zaman alacak ama hamile isimlerinde sizde benim dualarımındasınız

inş. kızlarr allahım hayırlısından saglıklısından nasip etsin seviyorum sizleriii

derya naptın canım kimlere söyledin bebeği kayınvalideye söyledimi suratını merakettim kız belki bebegi duyunca kanatları çıkar melek olur :)))) ha ne dersin

canım geçmiş olsunnn inşallah muhadeleye gerek kalmaz hayırlısıyla kızını kucagına alırsı. ne zaman doğuracaksın canım
tesekkur ederim canimm.. sat a gore beklenen dogum tarihimiz 1 kasim ama tabi 10 gun once 10gun sonraya atabilirmis
ben ic gudulerime dayanarak ekimin son haftasi yani kurban bayramina gelir dye bekliyorum
bakalim tabii kismet hayirlisi olsun saglikla gelsin de gerisi far etmez

allah razı olsun canım benim allah sanada kolaylık versin tek avazda dogur inş. rabbim yardımcın olsun
allah senden de razi olsun melegim ne demek.. sende saol guzel dualarin icin tatli teyzosumuz
derya ucundan yetisti bana hayirlisiyla dualarimiz seninle artik kuzum
bi de seninle yasmincigin melegin geldi mi tamamdir krese cevircez burayi insaallah
serpilcim bebisini gordum fistigim allah nazardan saklasin ikinizde birbrnizden guzelsiniz masallah
cok cabuk toparlanmis gbi geldin bana darisi benim basima olsun artik

gelmisken size son gelismelerden haber veryim kizlar
bgun kontrolum vardi bobrek buyumesi simdilik duragan seyrindeymis
zaten o gunden sonra cok sukur o derece sancim olmadi
yine ara ara oluyo ama o cektigimin yaninda devede kulak kaliyo
cok sukur simdilik bi mudahele asamasinda diilim dilerim azalarak kaybolur bu skntim
onun disinda minik kizim gayet saglikliymis nasil agzini kapatip aciyodu bi gorseniz
2 kilo 150 gr olmusuz doktorumuz ideal oldugunu soledi
rahim kapali,degerler normal herhangi bi erken dogum sinyalim yokmus
ben de 10 kilo almisim bu ay itibariyle nyseki cok sukur ole sismemde yok simdilik
doguma kadar max.13 kiloyla kapasam iyi olcak
bi yandan da iste al al bitmiyo eksik gedik tamamliyorum hala
iste haberler bole benden fistiklar minisimlen opuyoruz hepinizi

derya naptın canım kimlere söyledin bebeği kayınvalideye söyledimi suratını merakettim kız belki bebegi duyunca kanatları çıkar melek olur :)))) ha ne dersin

annemlere söledim canım,
kayınvalidelere de söyledim dayanamadım. birde bikaç arkadaşım biliyo o kadar.
bilyoosun beni az sinir etmediler daha fazla beklemedim o yzden söylemek için
çokkk sevindilerrr görümcemler flnda görsen uçtu hepsi havalara
inş rabbim daim eder bu mutluluğumuzu..
darısı sana melekcim.

rooseee kuzum geçmiş olsun yaa noldu sana öyle nazar değdi kuzum benimm
maşşallah şuan iyimişsiniz ama çok şükür
kızımızada maşşallah kocaman olmuş annesi
saglıkla gelecek allahın izniyle.
ayy darısı başımıza olsun inş cnm.. dogum baya yaklaştı seninnnnn

yaa ben kendi derdime düştüm neler kaçırmışım.offff çokkk mutsuzum kendi adıma. deryam sevncine ortak olamadım o gün.
ama okadr mutlu oldumkiiii anlatamam. bu haberi alcağı içime doğdu bugn bi bakınıyım sizlere dedim. hayırlı sağlıklı sıhatli bi evlat olur inş. okadar möutlu ettiki beni bu haber buna ihtiyacım varmış içim açıldı valla bnde kendi başıma oynarım sizler yoksunuz napım

keşke burlarda olsanız hepiniz şu bunalımlar sizinle atlatsam eskisi gibi. okadr çok duaya ihtiyacım varki.
anlatmak istediğimboğazımda tıkılıp kalan birsürü şey var. kızlar ben çokkk kötüyüümmm yaa hemde çokkkkkk.........
hepsi sınav biliyorum isyanda etmiyorum rabbm kaldıramıcağı yükü vermezmiş kuluna ama kaldıramıcağımı hissdiyorum. of derdimin dermanı yok gibi.
hadi beni toplayın. anlatım size açılsın içim ama herkes bnm gibi kendi derdinde. ..................

oy kıyamam sana anlat içinde kalmasın allahım yar ve yardımcın olsun derdi veren rabbim muhakkak dermanınıda verir tekki duayı agzından düşürme canım anlat bakalım neler oldu

slm kızlar giremedm uzundr net bozuk komşumdan giriyrm oglum ameliyat oldu zor günler geçirdk 2 ay 10 günlügüz ama daha 5 kilo bile tam olmadı elhamdülillah yinede inş net düzelnce giricem öptm herkesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…