- Konu Sahibi haticemavi
-
- #27.101
[/QUOTE
: halaya bende girdimmmmm:)))
dün deryamla konuştuk şükürler olsun çok mutluyummmm
albümde kızımın resimleri varrr:))
oh şükürler olsun bana arkadaş geliyooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo :d
ay derya inanamıyorum ne kadar sevindirik oldumeee anlat bakalım ne kadarlık nasıl öğrendin meraktan patlarım
oh şükürler olsun bana arkadaş geliyooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo :d
ay derya inanamıyorum ne kadar sevindirik oldumeee anlat bakalım ne kadarlık nasıl öğrendin meraktan patlarım
albümde kızımın resimleri varrr:))
eeee bende girem halayaaaaa beniz olurmuuu hunimle bende geldimmmm
canımm çok sagol inş tamamına erdirir allahım
4 haftalıkmış cnm aslında erken ögrendim ancak erken yumurtlamışım 5 gün öndeymiş.
1 ekimde kalp atışı duyarız dedi çagırdı doktor.
çok iyi şuan hiçbi sorun gözümüyor dedi. keseyi bile gördü
inş rabbim kucagımıza almayı naip eder burcummmmm
dün selmamla haticemle serpililimle konuştummm
çok mutlu oldummm canlarım yanımda oldugunuz için
inş daha güzel günlerde birlikte olalım
serpilim o kızını koparırım ben maşşallah yaaaaaaaaa
çok çok çok tatlııııı rabbim nazarlardan saklasın onuuuuuuu
canım sen nerelerdesin yasemin aldı elimizden galiba of ya nie toplanamadık hala eskisi gibiohh maşalah darısın kalp atışlarına ve dogmasına inş. merakla takip edicem seni kuzuu
ay derya ya nasıl bi mutluluk anlatamameeee bende girem halayaaaaa beniz olurmuuu hunimle bende geldimmmm
canımm çok sagol inş tamamına erdirir allahım
4 haftalıkmış cnm aslında erken ögrendim ancak erken yumurtlamışım 5 gün öndeymiş.
1 ekimde kalp atışı duyarız dedi çagırdı doktor.
çok iyi şuan hiçbi sorun gözümüyor dedi. keseyi bile gördü
inş rabbim kucagımıza almayı naip eder burcummmmm
dün selmamla haticemle serpililimle konuştummm
çok mutlu oldummm canlarım yanımda oldugunuz için
inş daha güzel günlerde birlikte olalım
serpilim o kızını koparırım ben maşşallah yaaaaaaaaa
çok çok çok tatlııııı rabbim nazarlardan saklasın onuuuuuuu
canım sen nerelerdesin yasemin aldı elimizden galiba of ya nie toplanamadık hala eskisi gibirabbimden duam en kısa zamanda sennde güzel haberlerini almak inş dualarım sana bebeğim aklımdasın ...
ay derya ya nasıl bi mutluluk anlatamamrabbim kalp atışlarını duymayı ve en önemlisi sağlıklı huzurlu gebelik geçirip hayırlısı ile eli yüzü düzgün sağlıklı afiyetli bi şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inş hala çok mutluyum ya
canım bnm çok sagol bende çok mutluyum inş daim olur
dualarınıza ihtiyacım var
saglıkla kucagımıza alalım inş.
senin cinsiyet daha belli olmadımı yaaa maşşallah büyümüşünz artk
darısı başımıza inş.
melekcim de gelecek sıradan birlikte büyütecegiz göbüşleri inş.
inş canım dualarım hep bizimle ...
yok daha belli değil geçen hafta kontrolüm vardı dr 3 hafta sonra belli olur dedi
haftaya bakalım inş belli olur
2li testte belli olur demişti ama ben yaptırmadım ondan hala bilmiyoruz
sağlıklı olsunlarda önemli değil cinsiyet ...
hadi bakalım bebişimin arkadaşı geliyoooo çok sevinçliyim takvim eklesene ne ara oldu ilaç kullandın mı en son bel rahatsızlığından tedavi oluyodun?
canım sen nerelerdesin yasemin aldı elimizden galiba of ya nie toplanamadık hala eskisi gibirabbimden duam en kısa zamanda sennde güzel haberlerini almak inş dualarım sana bebeğim aklımdasın ...
canım bnm çok sagol bende çok mutluyum inş daim olur
dualarınıza ihtiyacım var
saglıkla kucagımıza alalım inş.
senin cinsiyet daha belli olmadımı yaaa maşşallah büyümüşünz artk
darısı başımıza inş.
melekcim de gelecek sıradan birlikte büyütecegiz göbüşleri inş.
tesekkur ederim canimm.. sat a gore beklenen dogum tarihimiz 1 kasim ama tabi 10 gun once 10gun sonraya atabilirmiscanım geçmiş olsunnn inşallah muhadeleye gerek kalmaz hayırlısıyla kızını kucagına alırsı. ne zaman doğuracaksın canım
allah senden de razi olsun melegim ne demek.. sende saol guzel dualarin icin tatli teyzosumuzallah razı olsun canım benim allah sanada kolaylık versin tek avazda dogur inş. rabbim yardımcın olsun
derya naptın canım kimlere söyledin bebeği kayınvalideye söyledimi suratını merakettim kız belki bebegi duyunca kanatları çıkar melek olur :)))) ha ne dersin
tesekkur ederim canimm.. sat a gore beklenen dogum tarihimiz 1 kasim ama tabi 10 gun once 10gun sonraya atabilirmis
ben ic gudulerime dayanarak ekimin son haftasi yani kurban bayramina gelir dye bekliyorum
bakalim tabii kismet hayirlisi olsun saglikla gelsin de gerisi far etmez
allah senden de razi olsun melegim ne demek.. sende saol guzel dualarin icin tatli teyzosumuz
derya ucundan yetisti banahayirlisiyla dualarimiz seninle artik kuzum
bi de seninle yasmincigin melegin geldi mi tamamdir krese cevircez burayi insaallah
serpilcim bebisini gordum fistigim allah nazardan saklasin ikinizde birbrnizden guzelsiniz masallah
cok cabuk toparlanmis gbi geldin bana darisi benim basima olsun artik
gelmisken size son gelismelerden haber veryim kizlar
bgun kontrolum vardi bobrek buyumesi simdilik duragan seyrindeymis
zaten o gunden sonra cok sukur o derece sancim olmadi
yine ara ara oluyo ama o cektigimin yaninda devede kulak kaliyo
cok sukur simdilik bi mudahele asamasinda diilim dilerim azalarak kaybolur bu skntim
onun disinda minik kizim gayet saglikliymis nasil agzini kapatip aciyodu bi gorseniz
2 kilo 150 gr olmusuz doktorumuz ideal oldugunu soledi
rahim kapali,degerler normal herhangi bi erken dogum sinyalim yokmus
ben de 10 kilo almisim bu ay itibariyle nyseki cok sukur ole sismemde yok simdilik
doguma kadar max.13 kiloyla kapasam iyi olcak
bi yandan da iste al al bitmiyo eksik gedik tamamliyorum hala
iste haberler bole benden fistiklar minisimlen opuyoruz hepinizi
yaa ben kendi derdime düştüm neler kaçırmışım.offff çokkk mutsuzum kendi adıma. deryam sevncine ortak olamadım o gün.
ama okadr mutlu oldumkiiii anlatamam. bu haberi alcağı içime doğdu bugn bi bakınıyım sizlere dedim. hayırlı sağlıklı sıhatli bi evlat olur inş. okadar möutlu ettiki beni bu haber buna ihtiyacım varmış içim açıldı valla bnde kendi başıma oynarım sizler yoksunuz napım
keşke burlarda olsanız hepiniz şu bunalımlar sizinle atlatsam eskisi gibi. okadr çok duaya ihtiyacım varki.
anlatmak istediğimboğazımda tıkılıp kalan birsürü şey var. kızlar ben çokkk kötüyüümmm yaa hemde çokkkkkk.........
hepsi sınav biliyorum isyanda etmiyorum rabbm kaldıramıcağı yükü vermezmiş kuluna ama kaldıramıcağımı hissdiyorum. of derdimin dermanı yok gibi.
hadi beni toplayın. anlatım size açılsın içim ama herkes bnm gibi kendi derdinde. ..................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?