- Konu Sahibi haticemavi
-
- #27.121
slm kızlar giremedm uzundr net bozuk komşumdan giriyrm oglum ameliyat oldu zor günler geçirdk 2 ay 10 günlügüz ama daha 5 kilo bile tam olmadı elhamdülillah yinede inş net düzelnce giricem öptm herkesi
canım yaaa allah eşinin ve senin yardımcınız olsun elimizden duadan başka bişey gelmez sen güçlü olmalısın evladın için eşin için onun için daha zordur inan bu haksız yere olaylar hep var suçlular ceza almazlar suçsuzlar içerden çıkmazlar allahım vicdan merhamet versin suçsuzlugu çıksın ortaya ne diyelim rabbim eşinin sabrını artırsın dayanma gücü versin tabi sanadaCANLARIM BNM HEPİNİZ GELMİŞSİNİZ NE GÜZEL
çalışıyorum işlr yoğun, hayatımda bombok.
neler olmadıki....
dinlicenizi biliyom herzaman duanızı eksik etmeyn bnden.
konuya gelimde hepiniz şok olun bi.okadr sinirlerim bozukki gülüyom herşeye...
eşim zamanında abisinden yediği darbeler yüzünden borç batagının içindeydi. neseki bi şekilde ödendi hepsi çalıştı aç kaldı ama ödedi. borçsuz evlendik herşeyimiz oldu çok şükür rabbime. o dönemlerde görümcemin kocası eşime bi iş bulmuştu sözde ark oteli. eşim orda çalıştı antalyada bi otel. nese o dönemlerde meğer o otelde göçmen kaçakcılığı yapılıyormuş. kimsenn haberi yok ama sadece patronlar biliyor. kaçaklarıda otelin sahile bakan tarafında barakada saklıyolarmış. olayı bildiğimden değil ifadeleri okuduğumdan yazıyom bunları. sonraları bunlar ortaya çıkıyo 2007de orda çalışıyodu eşim. mahkemeler oluyo temyize gidiyo falan dava. o dönemde orda çalışan tüm personele müdürlere temizlikçilere varana kadr ceza kesiliyor. 2yıl 11 ay ve 45 000 tl paara cezası. eve kağıt geldi 10 gn içinde teslim olmalısın 1ay içindede parayı ödemelisin die şok olduk. olaylarıda bilmiyoz. savcılığa falan gittik babamda bildiği için bu işleri o sordu soruşturdu. savcı yapabileceğin bişi yok ceza kesinleşmiş cekeceksin dedi. avukatlar falan derkn bişi yapamadık eşim teslim oldu kendi teslim olduğu için açık cezaevine gitti indirim falan 11 aya düştü ceza parayıda taksite bağladık falan. avukatlar diyorki senn habern olmadan mahkeme temyize gitmiş sana bildirim yapılmamış olayları kılıfına uydurmuşlaar haksız yere bu cezayı çekmek zorundasın. dava acarsan devlete karşı açacaksın ama 40 yıllık avukatım devlete karşı kazanana denk gelmedim dedi. ters teperse hiç çıkamazsın kabullen bu durumu diyor. uyap 'da e devlette böle bi dava görünmüyor eve gelmiş bildirim kağıdı yok. mahkemeye gitmediği için çıkan herhangi bir arama yok. eşim sürekli seyahat eden biri otellerde kalan biri arama olsa öğrenirdik.nasıl kabullenilirki böle bi durum ama bağlandı elimiz kolumuz... taksitleri ödemeyi 1gün dahi aksatırsam eğer günlük 20 tl sayıp direk hapis cezasına çevrilecek falan kafayı yicez. bnm başıma gelse kabullenmem bukadr zor olmazdı ama eşim bunu hiç ama hiç haketmiyor. Pardon ve bayrampaşa ben çok kalmıcam filmlerindeki olay başımıza geldi yaa. alakamız olmayan bişey yüzünden çekiyoruz bunları telefonda görüşebiliyoruz haftada birgün yüzyüze görüşüyoz ama böle bi durumu kabullenmek okadr zorki. hiçbişi yapamamak hepsinden beter. mahvolduk yaa nasıl anlatılırki. kimseyede bişi anlatamıyom. annem babam ve samimi 1 ark biliyo bu durumu. ve eşimn ailesi. ne geldiyse başımıza onların yüzündn geldi hala bu nerden çıktı die sorguluyolar ya öldürcem hepsini bigün. annemlerde kalıyorum göcebe gibiyim elim kolum yok sanki.herşey yarım. çaresizim.....özet anlattım sözde birsürü şey yazdım. okadr saçma şeyler varki ya avukatın biri dediki oldukca tecrübeli bir avukat hemde bence ismini hakim yanlışlıkla okumuş sanıkalrın arasına girmiş ismin ondan ceza sana gelmş dedi. şaka gibi yaa. adam dosyayı çok inceledi .
offffffff daha ne anlatayım size... böle bi durum nasıl kabul edilir ne yapılır. en ufak bi şüphe olsa içimde tamam dicem ama yok eşim okadr günahsız ve okadr iyi niyeetliki birkez daha anladım iyi olmıcaksın bu dünyada ne gelirse iyilerin başına geliyor. şimdi dua ediyorum yeni bir yasa çıksın ve gelsin yanıma.
işyeri avukatları bile incelediler olayı hepsi aynı şeyleri söylüyor boku bokuna die. çok şükür ki patronlaarı çok destek oldular eşime. onlardan yana yıkım yaşamadı. iyi olmasamda iyi gibi konuşuyorum bide bni düşünmesn die.
kızlar akıl vern nolur artık dayanamıyorum....
CANLARIM BNM HEPİNİZ GELMİŞSİNİZ NE GÜZEL
çalışıyorum işlr yoğun, hayatımda bombok.
neler olmadıki....
dinlicenizi biliyom herzaman duanızı eksik etmeyn bnden.
konuya gelimde hepiniz şok olun bi.okadr sinirlerim bozukki gülüyom herşeye...
eşim zamanında abisinden yediği darbeler yüzünden borç batagının içindeydi. neseki bi şekilde ödendi hepsi çalıştı aç kaldı ama ödedi. borçsuz evlendik herşeyimiz oldu çok şükür rabbime. o dönemlerde görümcemin kocası eşime bi iş bulmuştu sözde ark oteli. eşim orda çalıştı antalyada bi otel. nese o dönemlerde meğer o otelde göçmen kaçakcılığı yapılıyormuş. kimsenn haberi yok ama sadece patronlar biliyor. kaçaklarıda otelin sahile bakan tarafında barakada saklıyolarmış. olayı bildiğimden değil ifadeleri okuduğumdan yazıyom bunları. sonraları bunlar ortaya çıkıyo 2007de orda çalışıyodu eşim. mahkemeler oluyo temyize gidiyo falan dava. o dönemde orda çalışan tüm personele müdürlere temizlikçilere varana kadr ceza kesiliyor. 2yıl 11 ay ve 45 000 tl paara cezası. eve kağıt geldi 10 gn içinde teslim olmalısın 1ay içindede parayı ödemelisin die şok olduk. olaylarıda bilmiyoz. savcılığa falan gittik babamda bildiği için bu işleri o sordu soruşturdu. savcı yapabileceğin bişi yok ceza kesinleşmiş cekeceksin dedi. avukatlar falan derkn bişi yapamadık eşim teslim oldu kendi teslim olduğu için açık cezaevine gitti indirim falan 11 aya düştü ceza parayıda taksite bağladık falan. avukatlar diyorki senn habern olmadan mahkeme temyize gitmiş sana bildirim yapılmamış olayları kılıfına uydurmuşlaar haksız yere bu cezayı çekmek zorundasın. dava acarsan devlete karşı açacaksın ama 40 yıllık avukatım devlete karşı kazanana denk gelmedim dedi. ters teperse hiç çıkamazsın kabullen bu durumu diyor. uyap 'da e devlette böle bi dava görünmüyor eve gelmiş bildirim kağıdı yok. mahkemeye gitmediği için çıkan herhangi bir arama yok. eşim sürekli seyahat eden biri otellerde kalan biri arama olsa öğrenirdik.nasıl kabullenilirki böle bi durum ama bağlandı elimiz kolumuz... taksitleri ödemeyi 1gün dahi aksatırsam eğer günlük 20 tl sayıp direk hapis cezasına çevrilecek falan kafayı yicez. bnm başıma gelse kabullenmem bukadr zor olmazdı ama eşim bunu hiç ama hiç haketmiyor. Pardon ve bayrampaşa ben çok kalmıcam filmlerindeki olay başımıza geldi yaa. alakamız olmayan bişey yüzünden çekiyoruz bunları telefonda görüşebiliyoruz haftada birgün yüzyüze görüşüyoz ama böle bi durumu kabullenmek okadr zorki. hiçbişi yapamamak hepsinden beter. mahvolduk yaa nasıl anlatılırki. kimseyede bişi anlatamıyom. annem babam ve samimi 1 ark biliyo bu durumu. ve eşimn ailesi. ne geldiyse başımıza onların yüzündn geldi hala bu nerden çıktı die sorguluyolar ya öldürcem hepsini bigün. annemlerde kalıyorum göcebe gibiyim elim kolum yok sanki.herşey yarım. çaresizim.....özet anlattım sözde birsürü şey yazdım. okadr saçma şeyler varki ya avukatın biri dediki oldukca tecrübeli bir avukat hemde bence ismini hakim yanlışlıkla okumuş sanıkalrın arasına girmiş ismin ondan ceza sana gelmş dedi. şaka gibi yaa. adam dosyayı çok inceledi .
offffffff daha ne anlatayım size... böle bi durum nasıl kabul edilir ne yapılır. en ufak bi şüphe olsa içimde tamam dicem ama yok eşim okadr günahsız ve okadr iyi niyeetliki birkez daha anladım iyi olmıcaksın bu dünyada ne gelirse iyilerin başına geliyor. şimdi dua ediyorum yeni bir yasa çıksın ve gelsin yanıma.
işyeri avukatları bile incelediler olayı hepsi aynı şeyleri söylüyor boku bokuna die. çok şükür ki patronlaarı çok destek oldular eşime. onlardan yana yıkım yaşamadı. iyi olmasamda iyi gibi konuşuyorum bide bni düşünmesn die.
kızlar akıl vern nolur artık dayanamıyorum....
esmacığım inan çok üzüldüm rabbim kimseyi böle hazmedilmicek olaylarla karşı karşıya getirmesin ...
çok zor ama inan bunlarıda aşıcaz birlikte biz neler aşmadık ki şimdiye kadar..
olmaz dediğimiz bütün mucizeler oldu seneler sonunda neden dualarımız hürmetine dualarımızla üstesinden gelemeyeceğimiz birşey yok
ayette ne geçiyo ''DUALARINIZ OLMASA NE EHEMMİYETİNİZ VAR'' ....
insanı en çok kendi ailesi üzermiş ben bunu evlenince anladım ama sizinkiler gerçekten çok büyük ayıp etmiş affedilecek gibi değil ...
ama unutma minik bi yavrun var sana ihtiyacı olan ve en önemlisi sevdiğin adamın senin eskiden olan desteğinin 10000 katına ihtiyacı var ben birazdan okuduğum kursu arayıp okumalar yapılmasını isticem canım birlikten kuvvet doğar ...kendi halimize düşünce herşeyi unuttuk yanında olamadık ne zamandır ....canım ne zor zamanlar geçiriyosun ...SABIR ...
canım yaaa allah eşinin ve senin yardımcınız olsun elimizden duadan başka bişey gelmez sen güçlü olmalısın evladın için eşin için onun için daha zordur inan bu haksız yere olaylar hep var suçlular ceza almazlar suçsuzlar içerden çıkmazlar allahım vicdan merhamet versin suçsuzlugu çıksın ortaya ne diyelim rabbim eşinin sabrını artırsın dayanma gücü versin tabi sanada
ayy esmaaam suan nasıl uzuldum nasıl bı soktayım anlatamam ya
bu nasıl bıseydır bu nasıl adalet ben anlamıyorum
var bı ıs bu ıste otel yonetımınden olmayanlarn ne ılgısı olur konuyla ya
garsona temızlıkcıye ne resmen yıkmıslar suclarına ortak olsun dıye kılıf bulmuslar
eger o gunlerde bılseydınız tabıkı ıtıraz ederdınız elden gelen yapılırdı ama onanan ceza ıste boyle sacma
ne dıyecegımı bıleemedım esmacım allah yardımcın olsun cok zor cok
yavruna sana sabır versın ıns sen pasan ıcın guclu durmak zorundasın
allaha emanetsınız umarım bı mucızee olur yanlıs anlasılır
ve sen esıne kavusursun canım.ne olur bırakma kendını.bız burdayız ne zmn ıstersen geel dok ıcını
sakın kendını yeme bıtırme yazık gunah sıze yaaa...
ıcıne ...ıcayım boyle adaletın tecavuzcusu hırsızı katılı sokakta gezer
al bak adalet dedıklerı kımlerın canını yakmıs yazıklar olsun.
CANLARIM BNM ALLAH RAZI OLSUN. DUALAARINIZI EKSİK ETMEYİN ÜSTÜMDEN.
paşam için ayaktayım inanın başka bişi yok düşündüğüm. kimseyi istemiyorum yanımda eşimi istiyorum ya.
adelete güvenim kalmadı artık.çaresizlik mahvediyor beni.
paşamın gülücükleri dokunuşları güç veriyor, ama oda çok özlüyor babasını çok fazla farkettiriyor bunu. pazar günü gittik görmeye oynadı babasıyla omzuna kafasını koydu suratını severek uyudu. telefonda hopörleri açıyorum sesini dyunca çıldırıyor falan bunları görmek bir okadrda üzücü. sabır diliyorum isyan etmek istemiyorum vardır bundada bir hayır vardır diyorum ,iyi dşünmek istiyorum amabir saat öle düşünüyosam diğer saatlerde bunu düşünemiyorum.
şaka gibi herşey filmlrde olur dediğim şey başımıza geldi. insanın başına ne geleceği ne olcağı hiç belli değil. rabbm hayırlı ömürler versin.
bunuda atlatırsam hiç yıkılamayacak bir kadın olduğumu göstercem kendime. ama böle sınanmak zoruma gidiyrr....
bu dünyada olmasa bile alacagız öbür dünyada mukafatını bu sınavların dua edicez senin için paşan için abimiz için hiç sıkma canını sen evvel allahın izni ile bu karanlıklar bitecek güzel günler gelecek canımın içiiii
Melek ağzından bal damlıyor cnm. inşallah bitsin gelsin güzel günler.
ağzımı acıp avaz avaz bağırasım var.....
işin gaarip tarafı bu kargaşada umutsuz değilim. yada sonrasını düşünmüyorum. eşime çok güveniyorum. ona güvendiğim içinde kendime güveniyorum atlatcam bunuda die. ama çok zor. allah sağlıklaarını versin başımızdan eksik etmesin annemi ve babamı. okadr desteklerki bize.
kızlar çok seviyorum sizleri rahatlatıyosunuz beni. tuaf bi bağ bu. ama herşeyi paylaşmak istiyorum sizinle.
oğlumu anlatayım size biraz uzaklaşalım bukonulardan arada sıkılıp yazarsam destek verin bana çok bişi istemiyom:)
tosunum emekliyor uzun zamandr aslında emekleme değil sürünerek geziyo heryeri. bıraktığım yerde durmuyo. çok şükür huysuz bi çoçuk değil ama bi okadar hareketli. oyun delisi olduk. baba diyoruz gel gel yapıyoruz. onunla zaman geçirmek hiçbişeye benzemiyor sonsuz bir mutluluk o anlar bitmesin istiyosun. oyun oynayarak emişiyoz artık. tepine tepine üstüme çıkıyo öle emiyo. tuaf şekillere girmeye başladık yeni emişme pozisyonları buluyoz kendimize
Eki Görüntüle 517424
esma ne diyeceğimi bilemiyorum allah sabır versin seni çok çok iyi anlıyorum benim eşim 16 gün cezaevinde yattı askerde cep teli kullandı diye
askerliği bitti bir sene sonra geldi cerzası pisi pisine yattı gardiyan bile senin burda ne işin var demiş azılı katillerle iki gün geçirdi
3 aylık evliydim allah kimseyi oralara düşürmesin kabus gibi günlerdi...şimdi sen de büyük bir sınavdasın
rabbim yanında olsun bitanem sizi bu duruma düşürenleri allah bildiği gibi yapsın
ben olayı anlamadım neden tebligat gelmedi size mutlaka göndermiş olmaları gerek dosyayı incelediniz mi tebligat geri mi dönmüş
tebliğ edilmemiş mi yoksa muhtara falan mı tebliğ edilmiş ayrıca neden uyap sisteminde gözükmüyor e devleti geçtim sistemleri hep yavaş eski bir dava olduğu için
geçmemiş olabilirler ama bu tebligat işi kafamı kurcaladı benim yaa bide temyize gitmiş garip geldi bana bu işte var bi iş kesinlikle yanlışlık var , şimdi 11 ay mı kalacak eşin cezaevindehangisinde peki benim eşim metristeydi kapalı görüştü camekan arkasından görüşüyorduk kim ne yaptıysa size bunları çektiriyorsa bin katını çeksin telden okudum o kadar sinirlendim ki küfürü bastım , sen iyi ol bitanem ama adenimize lazımsın çok zor biliyorum büyük bir boşluk ama geçecek inşallah allah sabır versin
biz herzaman yanındayız canım meraketme maşallah esma ne tatlılaşmış yaa göz rengi döndümü hala mavimi
ahh serpilcim ahh...hiçbir tebliğat gelmedi bize davadan bile haberci değildik ki? avukatlar incelediler çok güzel kılıfına uydurmuşlar dedi. dosya kapandığı için ekstra inceleme yapamıyoruz. ama gelen giden bir tebliğat yok bu konuyla ilgili hiçbiyere. zaten tuaflıklar zinciri burda başlıyor. neseki sansımıza maltepe açık ceza evnde telde konuşuyoruz istediğimzde açık görüşler falan. bunada şükrediyorum artık.
hala maviş gözlerimiz melek teyzesi. :) bakıyoz boncuk boncuk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?