- Konu Sahibi haticemavi
-
- #27.141
hadi bakalım teyzeler prensesimiz geliyooooooooooooooooooooooooooo
hay maşallah bir prenses daha sağlıkla alasın kucagına inş. canım
saol canım darısı inş sana bebeğim dualarımdasın merak etme ...
ay rabbim biliyo ya içim kıpır kıpır sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin dualarda unutmayın bizi....
canım benımmmm tebrıklerrr gozun aydın
hosgelıyo prensesımızzzzzz
bu sene kız senesı demıslerdıde valla dogruymus
ıns bızde o gunlerı gorururzz
darısı tum ısteyenlern basınaa olsunnn
canim benim yazdiklarini saskinlikla okudum..
neler gelmis ole basiniza cok cok gecmis olsun kuzum rabbim tez zamanda kurtarsin
ins sizi bu cikmazdan..kizlarin dedgi gbi bencede bi is var bu isin icinde
birileri gozune kestrdiklerini tezgaha getirmis kendi sucunu bertaraf etmek icin..
her kim buna sebep olduysa haksiz yere senin, minnacik kuzunun gunahina girdyse
rabbim sahit olsun yanlarina birakmasin insaalah !!!
beddua etmekten hep cok korkmusumdur ama su halini okuyunca
dayanamadim...o kadar icimden gelerek soluyorum ki bunu !!
Allahtan umit kesilmez kuzum sabirla dua et her serde bi hayir vardir ole avut kendini
esin su an disarda yaninda olmus olsa belki Allah korusun daha farkli bise gelicekti basina
su an orda olmasininda elbet vardr bizim bilmedgmiz hayirli bir yonu..
ALLAH yar ve yardmcin olsun bitanem bunaldkca anlat bize derdini
sen solemezsen biz nerden bilicez kuzum icine atma sakin
son bsey dha gecen gun tv de bsey carpti gozume
belki bi faydasi olur yazaym dedim
hani su son yapilan referandum secimlerinde anayasa degiskligi
ile ilgili maddeler vardi onlar resmen girmis yururluge ve
anayasa mahkemelerine bireysel basvuru hakki taninmis
ne konuda olursa olsun bi kurum yda kisi tarafindan haksizliga ugradgna inan
herkes sartsiz surtsuz basvurabilcekmis.. siz gerci iyice arastrmissinzdr bunlari ama
yine de bu konuda bi avukatnza felan danisin canim belki bi ise yarar...
cok cok opuyorum seni de minnak pasamizi da canim dualarim seninle
CANM BNM ÇOK SAOL. unutma beni dualarında. araştırdık cnm dediğin olayı ama haksız görülürsen ceza alıyosun. o riskide göze alamıyoruz inan. rabbm bilir iini vardır bi hayır ama günden güne alışılacağına daha çok koyuyo ya.
hergün telefonda ağlıyo eşim ve sesini duydukca ölüyorum yapabilecek bişi yok şebekliğe vurup onu rahatlatmaya çalışıyom telefonu kapatınca başlıyom ağlamaya. allahım sabrını versin inş. hsyırlısıyla kurtulalım bu işten.
burcu hayırlı olsun tatlım çok sevndm küçük prensesine. rabbm sağlıklı hayılı ömürler versin inş.
canım ya sen böle yazdıkça inan çok fazla üzülüyorum rabbim en kısa zamanda kavuşmanızı nasip etsin..
muhakkak ki zordur biz bunu anlayamayız ancak yaşayan anlar ki düşüncesi bile insanı çıkmazlara sokuyo ..
ama dualarımız seninle eşinle merak etme eniştemiz en kısa zamanda yanınızda olcak bu günleri hatırlamıcaksınız inş.
prensesim teyzesine çok çok öpücükler yolluyo ve üzülmesin rabbim onlarla diyo ...
gozunaydin burcu cummm..hadi bakalım teyzeler prensesimiz geliyooooooooooooooooooooooooooo
arastrdnz demek kuzum o kadar ayrintisini bilmyodum tabi..CANM BNM ÇOK SAOL. unutma beni dualarında. araştırdık cnm dediğin olayı ama haksız görülürsen ceza alıyosun. o riskide göze alamıyoruz inan. rabbm bilir iini vardır bi hayır ama günden güne alışılacağına daha çok koyuyo ya.
hergün telefonda ağlıyo eşim ve sesini duydukca ölüyorum yapabilecek bişi yok şebekliğe vurup onu rahatlatmaya çalışıyom telefonu kapatınca başlıyom ağlamaya. allahım sabrını versin inş. hsyırlısıyla kurtulalım bu işten.
gozunaydin burcu cummm..cok sevindim senin adina canim rabbim hayirli evlat etsin ins. kizini..
cinsiyeti ogrenince insan daha bi farkli yasiyo hamilelik surecini
sanki daha cok sekillenmeye basliyo bu ayrintidan sonra hersey..
kizimin arkadaslari cogaliyo cok mutluyum yaa
bu tpoicde bugunleri yasadgmza inanamiyorum hala bazen
darisi melegimize olsun ins.. onun kuzusu da gelince yikicaz burayi
derya nin da kizi olucak gbi geliyo bana bakalim hayirlisi
arastrdnz demek kuzum o kadar ayrintisini bilmyodum tabi..
dua ediyorum senin icin aklima geldikce canim Rabbim yardimciniz olsun surenin
tamamlanmasina gerek kalmadan haksizlik anlasilir ve sende kavusursun esine bitanem..
ona yansitmamaya calisman eminim cok zordur senin icin ama dogru yoldasin
onun en cok morale ihtiyaci var simdi senin sesini iyi duymaya ihtiyaci var..
allahm sabrini versin dedgn gbi canim gecicek insaallah bu badireyi de atlaticaksiniz inan bana..
opuyorum sizi canim aeo..
resciğim sorma ya evet öğrendikten sonra
daha çok şekillenmeye başladı
rabbime şükür bugünleride gördük inş kucağımıza almayıda nasip etsin ...
meleğilimzde en kısa zamanda güzel haber verse daha çok rahatlıcaz
bence deryanın oğlu olcak öle geliyo bana :)) hayırlısı inş
rooseee kuzummm
ilk tahminler sizden geldiiii sen prenses dedin
serpil teyzesi oğluş dedi bakalım hangisiiiiiii
pazartesi günü kontrolüm var kızlar heyecanlıyım çok
pıtpıtları duymaya gidicez inşallah güzel haberlerle gelirim
dualarınızı esirgemeyin ne olurrr
esmacım.. canım oğluşunu benim için kokla
allah sana çok sabırlar versin ve inş bişey vesile olsunda bu yanlışlık düzeltilsin
bunu diliyorum rabbimden dualarım hep sizinle olucak...
CANLARIM BNM HEPİNİZ GELMİŞSİNİZ NE GÜZEL
çalışıyorum işlr yoğun, hayatımda bombok.
neler olmadıki....
dinlicenizi biliyom herzaman duanızı eksik etmeyn bnden.
konuya gelimde hepiniz şok olun bi.okadr sinirlerim bozukki gülüyom herşeye...
eşim zamanında abisinden yediği darbeler yüzünden borç batagının içindeydi. neseki bi şekilde ödendi hepsi çalıştı aç kaldı ama ödedi. borçsuz evlendik herşeyimiz oldu çok şükür rabbime. o dönemlerde görümcemin kocası eşime bi iş bulmuştu sözde ark oteli. eşim orda çalıştı antalyada bi otel. nese o dönemlerde meğer o otelde göçmen kaçakcılığı yapılıyormuş. kimsenn haberi yok ama sadece patronlar biliyor. kaçaklarıda otelin sahile bakan tarafında barakada saklıyolarmış. olayı bildiğimden değil ifadeleri okuduğumdan yazıyom bunları. sonraları bunlar ortaya çıkıyo 2007de orda çalışıyodu eşim. mahkemeler oluyo temyize gidiyo falan dava. o dönemde orda çalışan tüm personele müdürlere temizlikçilere varana kadr ceza kesiliyor. 2yıl 11 ay ve 45 000 tl paara cezası. eve kağıt geldi 10 gn içinde teslim olmalısın 1ay içindede parayı ödemelisin die şok olduk. olaylarıda bilmiyoz. savcılığa falan gittik babamda bildiği için bu işleri o sordu soruşturdu. savcı yapabileceğin bişi yok ceza kesinleşmiş cekeceksin dedi. avukatlar falan derkn bişi yapamadık eşim teslim oldu kendi teslim olduğu için açık cezaevine gitti indirim falan 11 aya düştü ceza parayıda taksite bağladık falan. avukatlar diyorki senn habern olmadan mahkeme temyize gitmiş sana bildirim yapılmamış olayları kılıfına uydurmuşlaar haksız yere bu cezayı çekmek zorundasın. dava acarsan devlete karşı açacaksın ama 40 yıllık avukatım devlete karşı kazanana denk gelmedim dedi. ters teperse hiç çıkamazsın kabullen bu durumu diyor. uyap 'da e devlette böle bi dava görünmüyor eve gelmiş bildirim kağıdı yok. mahkemeye gitmediği için çıkan herhangi bir arama yok. eşim sürekli seyahat eden biri otellerde kalan biri arama olsa öğrenirdik.nasıl kabullenilirki böle bi durum ama bağlandı elimiz kolumuz... taksitleri ödemeyi 1gün dahi aksatırsam eğer günlük 20 tl sayıp direk hapis cezasına çevrilecek falan kafayı yicez. bnm başıma gelse kabullenmem bukadr zor olmazdı ama eşim bunu hiç ama hiç haketmiyor. Pardon ve bayrampaşa ben çok kalmıcam filmlerindeki olay başımıza geldi yaa. alakamız olmayan bişey yüzünden çekiyoruz bunları telefonda görüşebiliyoruz haftada birgün yüzyüze görüşüyoz ama böle bi durumu kabullenmek okadr zorki. hiçbişi yapamamak hepsinden beter. mahvolduk yaa nasıl anlatılırki. kimseyede bişi anlatamıyom. annem babam ve samimi 1 ark biliyo bu durumu. ve eşimn ailesi. ne geldiyse başımıza onların yüzündn geldi hala bu nerden çıktı die sorguluyolar ya öldürcem hepsini bigün. annemlerde kalıyorum göcebe gibiyim elim kolum yok sanki.herşey yarım. çaresizim.....özet anlattım sözde birsürü şey yazdım. okadr saçma şeyler varki ya avukatın biri dediki oldukca tecrübeli bir avukat hemde bence ismini hakim yanlışlıkla okumuş sanıkalrın arasına girmiş ismin ondan ceza sana gelmş dedi. şaka gibi yaa. adam dosyayı çok inceledi .
offffffff daha ne anlatayım size... böle bi durum nasıl kabul edilir ne yapılır. en ufak bi şüphe olsa içimde tamam dicem ama yok eşim okadr günahsız ve okadr iyi niyeetliki birkez daha anladım iyi olmıcaksın bu dünyada ne gelirse iyilerin başına geliyor. şimdi dua ediyorum yeni bir yasa çıksın ve gelsin yanıma.
işyeri avukatları bile incelediler olayı hepsi aynı şeyleri söylüyor boku bokuna die. çok şükür ki patronlaarı çok destek oldular eşime. onlardan yana yıkım yaşamadı. iyi olmasamda iyi gibi konuşuyorum bide bni düşünmesn die.
kızlar akıl vern nolur artık dayanamıyorum....
rooseee kuzummm
ilk tahminler sizden geldiiii sen prenses dedin
serpil teyzesi oğluş dedi bakalım hangisiiiiiii
pazartesi günü kontrolüm var kızlar heyecanlıyım çok
pıtpıtları duymaya gidicez inşallah güzel haberlerle gelirim
dualarınızı esirgemeyin ne olurrr
esmacım.. canım oğluşunu benim için kokla
allah sana çok sabırlar versin ve inş bişey vesile olsunda bu yanlışlık düzeltilsin
bunu diliyorum rabbimden dualarım hep sizinle olucak...
KIZZZZZZZZ çatlakkkımmm sendemi hamilesinnnnnnnn....
ne zaman kaldın leynnn :))
çok sevindim vallaaa allah tamamını nasip eder inşallahhhhhh bende daha tık yok valla :))
ama inann senin adına çok sevindimmmmmm.....
afra çok güzel bence serrada güzelslm kızlar nasılsınız ...
serpilim facede fotolara bayılıyorum ya ne güzelsiniz prensesinle..
esmacığım bütün dualarım sizinle aklımdan çıkmıyosunuz...LA TAHZEN İNNELLAHE MEANA....üzülme ALLAH bizimle ayetini aklından çıkarma inanıyorum rabbim sizinle...
deryacığım her anın inan çok farklı olcak şuan inanamıyosun ama büyüdüğünü hissettikçe şaşkınlıkla hayretle inanacaksın inş
melekciğim hadi inş en kısa zamanda sennde güzel haberlerini alalım...
hatice zaten kayıp nerelerdesin
özge bebeğin nasıl sendende ses çıkmıyo
aynı şekilde bahar,hülya nerelerdesiniz?
gülcüğüm senn doğum çok yaklaştı inş hayırlısı ile bir avazda doğurursun prensesimizi kontroller ne alemde doğum şekli belli oldumu ?
unuttuklarım kusura bakmayın hepinizi çok özledim ...
bu arada bu isim işi ne zormuş ya
eşime hiçbir ismi beğendiremiyorum bana yardım edin lütfen
RANA
SERRA
ALARA
KAYRA
AFRA
....ŞİMDİLİK BU KADAR YAZDIM KENARA SİZDENDE BEKLİYORUM
Canlarımmmmmmmmm
biz geldikkkkkkkkkkkkkk mercimegimle
teyzeleri biz dün pıtpıtlarımızı gördük duyduk
allaha şükür herşey yolunda.. dün 6 haftamız dolmuş.
çok ama çok mutlu oldukkkk
allahıma sonsuz şükürler olsun bugünleri gördük ya.
rabbim inşallah kucağımızda görmeyide nasip etsin
melekcim senin müjdeli haberlerini almayıda nasip etsin tez zamanda rabbim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?