- Konu Sahibi haticemavi
-
- #27.161
Canlarımmmmmmmmm
biz geldikkkkkkkkkkkkkk mercimegimle
teyzeleri biz dün pıtpıtlarımızı gördük duyduk
allaha şükür herşey yolunda.. dün 6 haftamız dolmuş.
çok ama çok mutlu oldukkkk
allahıma sonsuz şükürler olsun bugünleri gördük ya.
rabbim inşallah kucağımızda görmeyide nasip etsin
melekcim senin müjdeli haberlerini almayıda nasip etsin tez zamanda rabbim.
canim benim uzun zamandr karsilasamiyoruz iyiym cok sukur sayili gunler kaldi benim artikslm kızlar nasılsınız ...
gülcüğüm senn doğum çok yaklaştı inş hayırlısı ile bir avazda doğurursun prensesimizi kontroller ne alemde doğum şekli belli oldumu ?
unuttuklarım kusura bakmayın hepinizi çok özledim ...
bu arada bu isim işi ne zormuş ya
eşime hiçbir ismi beğendiremiyorum bana yardım edin lütfen
RANA
SERRA
ALARA
KAYRA
AFRA
....ŞİMDİLİK BU KADAR YAZDIM KENARA SİZDENDE BEKLİYORUM
ooo nerelerdesin selma sultan senn kacak annecikk seniiihepınıze hasret kaldım yahu evde net olmaması ne kotu bısı sımdı annemlere geldım hemen yazayım dedım
ROSSSEEEMMM cnm benıımm kızın nasıl bakalım cok ozledım eskı sohbetlerııı yaa nedıcem 2 kasım varya benım dogum gunum hadı kısce bana dogum gunu hedıyesı olsun vaktınde dogsuunnn
canlarım ben cok sukur ıyıyım kızımda artık nerdeyse 4 aylık olduk benı emmıyor hıc alısmadı aptalı cocugu oldu ıyce resımlerı eklerım sımdı pek vaktım yok gercı esım kızıyor ama onuda tınlayan yok artık aaa burada benım kızın kotullugu tavan yapınca beeenn cıngen salıncagı kurdum yatak odamda tavana
sızlerı cok ozledım sohbet etmeyııı eskı gunlerrııı hepınızı cok sevıyorum
hepnize merhaba fistiklarrrr
bi suredir tempom cok yogun giremiyodum girsem de yazamiyodum
bi kac misafir, yorucu alisveris seanslari ve bir de grip sureci gecirdim sizden ayri kaldgm donemde..
gerci hala gribim gecmedi ama ynede daha iyi sayilirim..
alisveris de cok sukur bitti sayilir ufak tefek bi kac sey disinda..
derya,burcu hamisler size tavsiyem simdiden baslayin hazrliklara sakin benim gbi 7aya kadar beklemeyin
sonrasi hem maddi hem manevi cok kulfetli oluyo bir bir alin koyun kenara
kiyafet disindakileri mesela..
artik her hafta doktordayiz kizimlamalum safagimiz 30un altina indi:18:
bgun yne kontroldeydim bobregimdeki sorun simdilik durdu cok sukur
10 kilo aldim sisligim de yok cok sukur ama bel agrilarim basladi
beni gorenler hic kilo almamissin diyo 8 ayliklarin karni benimkinden buyuk duruyo
benim onde sivri bi basket topu var sanki tam o formdayim su anda
biraz canm skldi bgun kontrolden sonra cunku doktor kizimdan dolayi 3 kiloyu
bulmayabilir kucuk olucak bebegin dedi iki haftaki onceki kontrole gore ben 1.5 kilo almama
ragmen kizim hic kilo almamisgelisiminde bi sknti yok dedi ama en fazla 2700 felan olur dedi
uzuldum tabi bende moralim sifirlandi bakamadim mi ben ona diye
annelik psikolojisi cok farkliymis ya hep kizardim arkadaslarima bebisinin kilosundan yakinanlara
aman ne var saglikli olsun derdim ama ole diilmis istee
simdi sadece 4 haftam kaldi.. naparsam yapayim 3 kilo dogmasi icin bi mucizeye ihtiyacim var
ya beni de emmezse ne bilim sutum olmazsa kucucuk kalirsa diye tum korkum:18:
dua edin bize teyzoslar olur mu
bide selma,hilal,serpil sizin kizlarinz ne kadar dogdu?? anlatin biraz rahatlatin beni ya
moralim hakikaten cok bozuk...
hepinizi opuyorum canlarim uzun oldu kusura bakmayin dertlescek bi siz varsiniz zatenn
derya cimm canim seni anca tebrik edebiliyorum bitanem gozunaydin olsun
hayrli olsun pit pitlariniz gum gum attigi gunleri de gor ins canim benim zaten hic suphem yoktu
aksi olcagna dairkendine, beslenmene dikkat et kuzucumm seni etkileyen en olumsuz sey
bu saatten sonra anca yasayacagn olasi bi "stres" olur
buna dikkat et ne olursa olsun kimsenin seni uzmesine izin verme allaha emanet onun disinda bseycik olmaz kuzuna
merhaba baharcimm..canı gecmiş olsun öncelikle bebeğinin kilosunu da hıc dert etme benım kızın gelısımı durmustu son haftalarda hergun kontrele gıtmıstım 2.600 ve boyuda 46 cm di ay doğduktan sonra hızla toparlanıyor drum demıstı ayıf bebek daha fazla kılo alır hemen yetısır dıye dedıgı de oldu basallah sımdı tosuncuk oldu :) oyle suyum gelmezse dıye hıc kuruntu etme canım sutun gelıcek humana stilltea al bıde promalt ıcecek doğumdan hemen sonra içmeye basla sutu coğaltıyolar ilk basta fazla akmaz sutun ama bebıs emdıkce cogalır.içini ferah tut bol bol su iç su yapıyo sutü esas bıde dınlen :) ay ne kadar cok öğüt verdim oyle zaten sende bılıyosundur:)
merhaba baharcimm..
ya demek senin kizinda da yasadin benzer durumu.. yarin yine gtcem bende bakalim kontrole..
simdilik gelisimiyle ilgili bi sknti yok yapisal olmali zayifligi dedi en son ama iste benim iki gundur
kafamdaki sesler hic susmadi.. yazdiklarini okuyunca rahatladim ama biraz cok saol canim ya verdgn oneriler icin
hepsini not etcem defterime:) okudum cok aslinda gebelik suresince bole isime yariyacak seykeri cok
ama iste insan stres altinda olunca unutabiliyo not aliyorum bnde bu yuzden ajandama:)
bde burda bebisine kavusan annelere ulasip danismak buyuk bi dert oldu zaten kimseyi de bulamiyorum
sordugum her soru havada kaliyo yada arada kaynayip gidiyo..
yani senin yazman su an cok cok iyi geldi bana canim cok saol sen hep hatrlat bana arada boyle seyleri olur mu???
baharcimm cok saolhatırlatırım canım sen yaz buraya yada mana msj at aklına takılan bırsey olursa buarada dr kontrolune gıtmıssındir. nasıl geçti?
baharcimm cok saolhatırlatırım canım sen yaz buraya yada mana msj at aklına takılan bırsey olursa buarada dr kontrolune gıtmıssındir. nasıl geçti?
canım benimmm rabbim kolay dogum nasip etsin kızını sağ sağlim al kucagına inş. çok çok öptmmmmmmbaharcimm cok saolbundan sonra sorayim madem sana
hatta ilk sorum hazir:) biberon alayim diyorum her ihtimale karsi bulunsun en az bitane dye ama cok cesit var
damakli,damaksiz,genis agzli, yavas akis, dar akis, silikon,cam...........vs............:44:
kafam karisti bole ayrintilari gorunce.. ilk etapta nasil bse isimi gorur dersin???
doktor kontrolum iyi gecti kilosunda ole cok belirgin bi artis yok bebisin hala..
onun disinda gelisim problemi dedgm gbi yokmus neyseki
basi asagiya yerlermis dogum pozisyonunu almis artik donmez muhtemelen dedi doktorumuz
bu ayin 20si ile 1 kasim arasi bekliyoruz bakalim prensesin gelisini
ins. kolay atlatirim su dogumu yaa:18:
bebis kucuk zaten senin tipinde musait
normal dogumu cok rahat yaparsin dyo doktorum bi dene olmazsa alirim sezaryene diyo ama
bilmiyorum hala gelgitler yasiyorum dogum sekli konusunda..
senin dogum sekli neydi canim bu arada??
bdee grip oldum ben cok feci agiz burun akiyoo
simdilik en buyuk problemim bu ilac da alamiyorum ya naptiysam 1hftadir berbatim hala gecmedi:2::2:
bu arada kizlar hepinize solemis olayim hos gerci artik giren cikan yazan da ses veren de yok ama nyseee
bi sure int. baglantimiz kesilcek bzim giremicem yani gecici bi sure olur bu dilerim...
ama gorunen o ki bi daha araniza dondugumde evli ve cocuklu olurum herhalde
opuyorum hepinizi tek tek..allaha emanet olun girip cikamam felan simdiden yazayim malum
doguma da gircem nasipse
sizden iki sey istiyorum 1.si hakkinizi helal edin, 2.si bana dua edin olur mu..??
hepinizi seviyorummmm
baharcimm cok saolbundan sonra sorayim madem sana
hatta ilk sorum hazir:) biberon alayim diyorum her ihtimale karsi bulunsun en az bitane dye ama cok cesit var
damakli,damaksiz,genis agzli, yavas akis, dar akis, silikon,cam...........vs............:44:
kafam karisti bole ayrintilari gorunce.. ilk etapta nasil bse isimi gorur dersin???
doktor kontrolum iyi gecti kilosunda ole cok belirgin bi artis yok bebisin hala..
onun disinda gelisim problemi dedgm gbi yokmus neyseki
basi asagiya yerlermis dogum pozisyonunu almis artik donmez muhtemelen dedi doktorumuz
bu ayin 20si ile 1 kasim arasi bekliyoruz bakalim prensesin gelisini
ins. kolay atlatirim su dogumu yaa:18:
bebis kucuk zaten senin tipinde musait
normal dogumu cok rahat yaparsin dyo doktorum bi dene olmazsa alirim sezaryene diyo ama
bilmiyorum hala gelgitler yasiyorum dogum sekli konusunda..
senin dogum sekli neydi canim bu arada??
bdee grip oldum ben cok feci agiz burun akiyoo
simdilik en buyuk problemim bu ilac da alamiyorum ya naptiysam 1hftadir berbatim hala gecmedi:2::2:
bu arada kizlar hepinize solemis olayim hos gerci artik giren cikan yazan da ses veren de yok ama nyseee
bi sure int. baglantimiz kesilcek bzim giremicem yani gecici bi sure olur bu dilerim...
ama gorunen o ki bi daha araniza dondugumde evli ve cocuklu olurum herhalde
opuyorum hepinizi tek tek..allaha emanet olun girip cikamam felan simdiden yazayim malum
doguma da gircem nasipse
sizden iki sey istiyorum 1.si hakkinizi helal edin, 2.si bana dua edin olur mu..??
hepinizi seviyorummmm
Canlarımmmmmmmmm
biz geldikkkkkkkkkkkkkk mercimegimle
teyzeleri biz dün pıtpıtlarımızı gördük duyduk
allaha şükür herşey yolunda.. dün 6 haftamız dolmuş.
çok ama çok mutlu oldukkkk
allahıma sonsuz şükürler olsun bugünleri gördük ya.
rabbim inşallah kucağımızda görmeyide nasip etsin
allah yar ve yardımcınız olsun canım kurban oldugum allah günahsız kuzun için sizlere kavuştursun eşinimerhaba canlarım
yoğun iş tembosu ve yoğun karmaşık sıkıntılı düşüncelerimle geldim .
eşim bu hafta çarşamba günü izinli olarak 4günlüğüne glecek inş.
4. yargı paketide inş bu hafta onaylanırsa bayramdan sonra yanımda olack.dua edin nolur yararlansın ve çıksın.
okadr zor geçiyorki günlerim anlatamam. insanların boş umursamamz tavırları delirtiyor beni. herşey batıyo artık.
rose hayırlı doğumlar sana bir avazda kurtul inş.
canlarımmm bız geldıkkk
cok ozledım hepınızı
bıraz sıkıntılı gunler gecırdık bızde acıkcası
smdı yoluna gırıyor hersey allaha sukur
zuzummm cok sagolll
ozledık senı bızde oglusuna massallah kocaman abı olmus artık
sende yogunsundr anlayabılıyorum
allah yardmcın olsun cnm arada yaz ama bıze
esmamm kıyamam sana canım bnm
ıns o paket onaylanır ve esıne kavusursun cnm
dua edıcem sıze cokkkk
rabbım oglusunun yuzu suyu hurmetıne bu gunu gosterecek sıze ıns...
Rose canım sende gun sayıyosundur artık muhtemelen dogum ıcın
ıns saglıkla kurtarsn rabbım
bızımde kontrolumuz 29 ekımde heyecanla beklıyorummm
ve dıger dostlarım
hepınızı opuyorummm gorusmek uzere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?