Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

saol kuzucugumm evet sukur bu topikte kimseler kalmadı inş. bende sağ sağlim alırsam kucagıma allah o gunleri yaşatsın banada inş.

oy maşallahh hadi bakalım hayırlısı ile gelsin ela nurumuz derya cesaret işi epıdural hakkında hayırlısı ne ise öyle olsunn ama en kolay sekilde olsun inş.

.......

mınık melegın annesıyle saklambac oynamıs desenee
hakkında hangısı hayırlıysa ole olsun canım dogum seklın
saglıkla kucagına al da kuzunu gerısı sadece ayrıntı..
ılk cıktıgı ana sahıt olmak bambaska bı mutluluk..Allah gonlune gore versın YAR ve YARDIMCIN olsun canımm

senden ozel bı rıcam var eger unutmazsan doguma gıderken abım ıcın dua eder mısın deryacım yıllardır bebek hasretındeler

hosgeldın esmaa
ne guzel kuzum atlatmıssın badırelerı rabbım bdha yasatmasın
cocuklar evet..saka gbı gelıyo ya surda sızlanıp dururken coluga cocuga karstık da vakıt bulamaz olduk bde
hepımız bu duyguyu tattık bıraz erken bıraz gec....kendımıze baktıkca
demek kı hayatta herseyın bı zamanı varmıs dyorum kabul olucak duanın bıleee
mavis prensımı ısır benım yerımee
ıkınzıde opuyourumm canım sevgılerrr

canım gercek anlamda geri sayım başlamıs ay sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebişini :) ben korkumdan genel anestesi oldum canım bence spinal mi epidural arasındaki farkı ogen vbir cunu epiduralda baş ağrısı olabiliyormuş galiba. ay sorunsuz bir şekilde doğumun olsun kucağına al bizide habersiz bırakma :)

en dogrusu bu sanırım canım ya ne kadar bizimkilere bıraksamda olmayınca hep bişiyler eksk gerçi geznn çogu yeri sıkıntılı yani talhayla gezilcek gibi degl aslında en büyük sorun hava koşulları korkutyr hava güzel olsa yerler sorun degl ama havadan korkuyrm vanda havalar nasıl bilmyrm hafta sonu inş iyi olur hala karasızım ama çok istyrm gitmeyi yaaaaaaaa

hadi bakalım deryacım neredeyse saatler kalacak kızına kavuşmaya ayyyyyyyyy inanki çok heycanlı bişi oana kavuşmak bende o ilk aglamayı duydum rabbim sanada nasip etsn tatlım saglıkla

bu arada kızlar arammızda vanda yaşayan varmıydı tam hatırlayamadım hava durumları nasıl gezilcek güzel yerler varmış uygun olurmu sormak isterdm sanırım yoktu yaaaaaaaaaaaa

heyecanla ılk bu topıge geldım ama hıc bı gelısme yokkk:26::26:

deryacımm ya coktannn kuzusunu kollarına almıs olmalıı
canım benım kımbılır su an nasıl hıssedıyosundur...
umarım bı an once senden bı haber alırımm
yda bırılerı bıze de mujdeyı ucurur

derya dogum yapmıştır aşk yaşıyolardır kızıyla inş. hersey yolunda gitmiştir. deryacımm gözün aydın olsunn şimdiden

ayy mınık melekle kavusmussundur sımdı deryacım yaa
hayırlı ugurlu olsun Rabbım saglık sıhhat versın ınsaalh

bı an evvel buraya da ugrayabılcek fırsatn olur ıns resımız gelme ama sakın tamam mıı

canlarımmm
bızz geldık kuzumlaaaaa
ıyıyız ıkımızde cok sukur
dogum hıkayem dusundugum kdr sakın olmadı
17sınde sezaryenım bellıydı bılıyosunuz
doktor 16sında persembe gunu yatıs vermıstı bana.
Gelgelelım evdekı hesap carsıya uymadı
Carsamba gecesı saat 1:30 gıbı suyum gelmeye basladı
apar topar hastaneye gıttık nst su bu derken
sancılar basladı, saatler gectıkce sıddetlendı
catı muaynelerı vs derken acılmam yoktu ama sancım cok arttı sabaha karsı
artık okadar bıtkın dustumkı dakıkaları saydım resmen
doktorumu ve anestezı uzmanını bekledık
zaten ogun ıgne oldugum ıcın saatın gecmesı gerekıyodu
sabah 9 gıbı gelıp benı hazırladılar
artık sancıdan gozum donmustu
genelmı yapsak epıduralmı dıye dusunuyolardı ıgne yuzunden
ne yapıyosanz yapın yeter artık dedım
neysekı epıdurale karar verıldı
ve mınık kızımın ılk aglayısını duyabıldım gorebıldım onu hemen.
16 mayıs sabah saat 09:30 da canım kızıma huzuruma kavustum cok sukur...
Annelık ne zor seymıs ılk gunden anladım.ama bır okadarda tarıfsız cok guzel.
o cekılen acılara baska hıcbbısey ıcın dayanamaz ınsan..
Hala saskın olsakta cok mutluyuz.. Huzuru buldum sankı ben bu mınık tospamla
neyse teyzelerı bu kdr gevezelık yeter smdılık
yıne gelırız bız. Resımı denıcem telden gırıyorum suan cnku.
Opuyoruz hepınızı....

deryaaaa ayy maşşallah yaaaa Allahım ne duygular içindesindir kimbilir, bebeğin hep mutlu hep sağlıklı olsun inşallah seni hiç üzmesin sakin ve iyi huylu olsun hayırlısıyla canım benim. çokkk sevindim ayyyy

derya canım tebriklerr sağlıkla buyusun kuzucuk inşallah sezeryan olmussun ama sancıyıda cekmıssın kuzum o biraz kötü olmus ama sen sağlıkla bebegını kucagına aldınya gerisi boş :) resminide ugun bir zamanda koy lütfen öpüldünüz ikinizde

allahımm çok şükür sağlıkla gelmiş kuzun allah analı babalı buyutsun inş. öpüyorum senide kuzunuda darısı benle yasemine

canım benımm yaaa yerım ben sızı
sonunda sen de katıldın deryam anneler kulubuneee
dogum surecın bıraz skıntlıl gecmıs ama olsun kolay dogum dye bsı yok zaten
cok sevındım ıyı haberlerını aldgma canımm ALLAH a emanet olun melegınle
musaıt olunca resım ekle olur mu opuyorum cok canım mısss kuzunu da kokla benım ıcınnn
tekrar
hayırlı ugurlu olsun Rabbım analı babalı buyutsun

büyük geçmiş olsun ve tabiki hayırlı olsun kızın deryacım çok şükür zorda olsa saglıkla atlattın allahım analı babalı büyütsün ela bebegi

s.la kızlar bizde geldk paşamla van gezisinden çok yogun geçti ama çok güzeldi dolu dolu 3 gün yolda dahil tabi ama elhamdülillah hava çok kötü degldi genel güzeldi talhada arabada baya huysuzlandı ama gezerken çok yoruluyordu sabahları zorla uyandırıyorduk resmen ama çabuk geçti hiç gemesin istiyrdk her güzel şeyin sonu vardr

oh ne güzel canım ya stres atmışınızdır.

kuzular nasılsınız ya bu kız benı bozdu pc falam yalan oldu yaaa aglıcam sımdı kendımı artık aynı moda bagladım kalk kahvaltı oyun uyku kız uyurken ıs yap uyandı hadı corba ıcır oyun uyut kalan ıslere devam hadı sımdı aksam yemek vaktı ve pert bır gunun sonunda yataga gozun kapalı gıt resmen mala bagladım kendımı

deryamla gorusuyorum telden kızlar bebegıde kendınınde bel agrısı harıc hersey yolunda kısmetse yarın ela hanımı gormeye gıdıcem begum le beraber hadı toplanın sızde gellıııınnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…