- Konu Sahibi haticemavi
-
ya geçen ay benim de öyle oldu hatta baya şüphelendim kaç kere test yaptım hamile değildim, ama hamilelerde de olabiliyor sarı akıntı.. yanma ve kaşıntıyla beraberse vajinit te olmuş olabilirsin.
kaşıntı yanma yok canım ama sarı lekelenme oluyor sabahta yazdım yaa arada bir ıslanıyorum , sanırım üşüttüm ben bu sıcakta üstü açık yatıyorum sonra da böyle oluyor , karnımda ağrıyor zaten sızlamalar var kasıklarımda
kaç gün var adete bunların hepsi hamilelik belirtileri arasında var. tabi adet geçmeden ümitlenmemek lazım ama söylemeden edemedim :78:
kız idrar testi yapmadın mı baya geçmiş inş hamilesindir
canım doktora gittim akşam ilişkide bulunduk dedim bugünde bulun dedi yumurtam çatlamış akşam bugün son günüm bebeğim
bide kötü birşey duydum rahim ağzımda yara oluşmuş başına gelen varmı böyle birşey
melek hoşgeldin , nerelerdesin nasılsın
hastayım canım ya kaç gündr mahfoldum grip nezle hemde bu yaz günü çok halsizdm ya
hastayım canım ya kaç gündr mahfoldum grip nezle hemde bu yaz günü çok halsizdm ya
geçmiş olsun canım , 2 hafta önce ben de grip olmuştum çok kötü oluyor yazın ya aman dikkat et bebiş var koru kendini
akşamdan beri sağ kulağım ağrıyordu şimdi hastaneye gittim orta kulak iltihabı olmuşum antibiyotik verdi offff
hoşbldk haticecm ya sagol canım ayyyyyyyyyyy valla çok fena oldum inan bebiş olmasa ilaç alıcktım ama alamadmda ondan dolayıhoşgeldin canım geçmiş olsun dikkat et kendine bebişimizede
hoşbldk haticecm ya sagol canım ayyyyyyyyyyy valla çok fena oldum inan bebiş olmasa ilaç alıcktım ama alamadmda ondan dolayı
akşamdan beri sağ kulağım ağrıyordu şimdi hastaneye gittim orta kulak iltihabı olmuşum antibiyotik verdi offff
nane limon tükettm ama yinede ilaç almadan geçmyo neyseki birz daha iyiym elhamdülillahıhlamur iç başka çare yok canım
allah şifa versn canım yaaaaaaaaaa ama reglini bekle bence doktora demednmi bebiş istedgni
hamilelere verilen ilaçtan verdi zaten ama almadım karnımda ağrıyor bugün yarın hastalanırım ben zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?