Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

ya geçen ay benim de öyle oldu hatta baya şüphelendim kaç kere test yaptım hamile değildim, ama hamilelerde de olabiliyor sarı akıntı.. yanma ve kaşıntıyla beraberse vajinit te olmuş olabilirsin.

kaşıntı yanma yok canım ama sarı lekelenme oluyor sabahta yazdım yaa arada bir ıslanıyorum , sanırım üşüttüm ben bu sıcakta üstü açık yatıyorum sonra da böyle oluyor , karnımda ağrıyor zaten sızlamalar var kasıklarımda

kaç gün var adete bunların hepsi hamilelik belirtileri arasında var. tabi adet geçmeden ümitlenmemek lazım ama söylemeden edemedim :78:

kaç gün var adete bunların hepsi hamilelik belirtileri arasında var. tabi adet geçmeden ümitlenmemek lazım ama söylemeden edemedim :78:

iki günüm var canım yaklaşık 3 gündür bu lekelenmeler var ve sürekli çamaşır değiştiriyorum iki gün önce sağ tarafım çok ağrıdı şimdi yok ama haftasonu perde asarken sağ kasığımda çok ağrı oldu uzandığımda , şimdi de karnımda ince sızılar var ve ben ilk defa bu sarı lekelenmelerle karşılaşıyorum yine de üşütmeye yorayım da heveslenmiyim:26:

banada olmuştu canım çok korkulacak bi durum yok ama dikkat etmelisin tabi.hatta benimki asgus diye bişeydi dondurdu dr.um şimdi gayet iyiyim allaha çok şükür.ama ihmal etme :94:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…