- Konu Sahibi haticemavi
-
biz varız işte ist. da :) bursa yı çok seviyorum teyzem orada, hele kestane şekeri yok mu ohhhh olsa da yesek
aşeriyormusun kız yoksaaaa bebekk geliyorrrrr
bugün doktorA gittim dün akşam yumurtam çatlamış ve bizde dün gece çalıştık ayy çok hevesliyimmm dua edin ne olurrr
merhaba canım, hayırlısı olur inş. güzel haberler alırsın
teşekkür ederim canım birşey sorucam biz şimdi sabahda faaliyet gösterdik ayaklarımı 20 dk kaldırdım yeter mi acep
teşekkür ederim canım birşey sorucam biz şimdi sabahda faaliyet gösterdik ayaklarımı 20 dk kaldırdım yeter mi acep
canım gün aşırı olması gerekiyo ama yoksa spermlerin kalitesi düşüyomuş.bence 1 gün mola 1 gün işbaşı
kızlar benim günüm geçeli bugün 1 hafta oldu.bugün kan verdim yarın öğlen sonucunu alcam dua edin nolur :18:
inşallah hayırlı haberle gelirsin hayatım
canım gün aşırı olması gerekiyo ama yoksa spermlerin kalitesi düşüyomuş.bence 1 gün mola 1 gün işbaşı
yeter hayatım 20-30 dk :81:
kızlar benim günüm geçeli bugün 1 hafta oldu.bugün kan verdim yarın öğlen sonucunu alcam dua edin nolur :18:
kızlar yaaa sarı lekelenmeler oluyor yaa ne ki bu bildiğiniz koyu sarı adet olsam koyu leke gelir acaba koyu lekeden önce ki artçı mıbu anlamadım ki hiç olmazdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?