Benim de Meleğim Olsun Diyenler Buraya

bugün doktorA gittim dün akşam yumurtam çatlamış ve bizde dün gece çalıştık ayy çok hevesliyimmm dua edin ne olurrr

canım gün aşırı olması gerekiyo ama yoksa spermlerin kalitesi düşüyomuş.bence 1 gün mola 1 gün işbaşı

canım doktora gittim akşam ilişkide bulunduk dedim bugünde bulun dedi yumurtam çatlamış akşam bugün son günüm bebeğim

yeter hayatım 20-30 dk :81:

bide kötü birşey duydum rahim ağzımda yara oluşmuş başına gelen varmı böyle birşey

kızlar yaaa sarı lekelenmeler oluyor yaa ne ki bu bildiğiniz koyu sarı adet olsam koyu leke gelir acaba koyu lekeden önce ki artçı mı bu anlamadım ki hiç olmazdı

kızlar yaaa sarı lekelenmeler oluyor yaa ne ki bu bildiğiniz koyu sarı adet olsam koyu leke gelir acaba koyu lekeden önce ki artçı mı bu anlamadım ki hiç olmazdı

ya geçen ay benim de öyle oldu hatta baya şüphelendim kaç kere test yaptım hamile değildim, ama hamilelerde de olabiliyor sarı akıntı.. yanma ve kaşıntıyla beraberse vajinit te olmuş olabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…